Paylaştığın şeyi okumaktan acizsin. SGK beyannamesini işveren veriyor işçi vermiyor. Sen uzun yıllardır işsiz geziyorsun galiba |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
istediğin hukukçuya sorabilirsin suç tur sgk sız çalışmak.
zaten suç işlediğinizi bildikleri için üstlerine gittiler dertleride bu kaçak göçekler zaten garibanlar değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ekim 2024; 18:57:19 > -
Sigortasız işçi çalıştırmak suç. Primi işveren yatırdığı için cezayı işverene kesiyorlar.
Sen kıyı köşede dipte kalmış köhne bir yerden mezun olursan okuduğunu kavrayamamanda normaldir.
-
sanada kaçma öde diyor sgk nı kendi işinde olsa ödemek zorundasın, dahamı jeton düşmüyor köşeli herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ekim 2024; 19:2:39 > -
Onu işveren ödüyor işte hala kavrayamamışsın. Sen kendi sgk bedelini kendin ödemiyorsun. Senin kağıt ne zaman geldi?
-
kafana göre kendi işinse kendine sgk yapmama hakkın var yani güzel fikir nerede yazıyormuş o ? herkes kendi işide olsa niye çatır çatır niye ödüyor acaba spor olsun diyemi.
ben 2013 de ödedim bitti meraketme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ekim 2024; 19:13:24 > -
Sen ne anlatıyorsun? Kafan mı güzel? Kendi işinde çalışan Bağkurlu olur.
-
aynen bağkur mars ın özel kurumu zaten her çalışan için devlet sigortası zorunlu bu ülkede nokta.
-
Sen biraz forumdan uzaklaş da aklin başina gelsin, öyle onune gelene hakaret etme hakkin yok.. Git kumda oyna. Burada trolluk yapma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
krstarica mısın nesin? kim kime hakaret etmiş?? git kiminle dalaştıysan onunla uğraş, bu başlık bir hak arama başlığıdır. çakma gobbels fahonun troll'üysen beni hiç ilgilendirmiyor. hayali varsayımlar ve haberler ile burayı kirletme.
-
arkadaşlar polemiğe lüzum yok. zira yeterince bilgi kirliliği var. konu hakkında olumlu olumsuz gelişmeleri paylaşırsak çok daha faydalı olacak.
Neyin trollüğünü yapıcam allah aşkına duyumum sağlam hedef kitle kaçak göçek çalışıp devletten para kaçıranlar işinize gelir gelmez beni ilgilendirmez.
Zor durumda işsiz parasız mutsuz insanların endişelenmesine hiç gerek yok.
-
biz zaten polemik istemiyoruz ama bu yukarıdaki tipler bu sözde borcu savunuyorlar, yetmezmiş gibi hayali haciz işlemi uyduruyorlar. bunların görevli olduğunu düşünüyorum.
-
devlet hedef kitlenin değil paranın peşinde. kaçak göçek ucuza çalıştırılan suri ler var herkesin bildiği. onun tespit mercii gss değil. zaten tespitede gerek yok. çünkü parası olanın gss ile ne işi olur. yatırır sigorta ücretini uğraşmaz. olan herzaman garibana olur.
devlet para mı istiyor? yıllardır vergi vermeyen işadamları ve şirketler belli, gidersin trilyon TL vergiyi alırsın bunlardan ve açığını kapatırsın. işsiz ile uğraşmak ta ne oluyor??
-
hocam ben daha önceden konsolosluğa başvurdum ikametgah tayland gözükmesine rağmen hala çatır çatır borç yazıyolar
-
polemik çıkaranlar belli,işsizlerin peşinde koşulacağına,vergi vermeyen yada vergi muafiyeti tanınan şirketlere yaptırım yapılmalı işsizlere değil malesef
adamlar çok güzel hikaye yazıyor var 3-4 kişi böyle korku veren,hikaye yazan herhalde yapımcı sinan çetin'in tanıdıkları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 18 Ekim 2024; 7:26:47 > -
Konuştuğun eleman en az 10 senedir işsiz ve sırf birileriyle polemik yapmak için kalabalık gördüğü konuya salça olan birisidir. Gss konusunda belediye memurunu yetkili gösteren biriyle neyi tartışıyorsun ki? Sen cevap yazdıkça o gitmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X