Şimdi Ara

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
23
Favori
37.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mutlaka öyledir. tanıdığın bir bayan kesin dönmüştür. yav he. biz de yedik bunu.. git ampullere anlat sen bunu..

• murtazagil kullanıcısına yanıt

yalansa allah belamı versin git youtube zırlayan gurbetçi dolu kız burada ingilizce öğretmeniydi orada ayakçı olmayı kaldıramadı oraya gitmeyede toto çalışma azmi istiyor gerekiyor sizin gibi siyasi turşu suyu yapmayla hayat geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 19:36:39 >
  • Saçmalıklara ve akp masallarına karnınız toksa şu kerimcem denen şahsı bloklayın geçin kendini nimetten saydırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

vermiş zaten...

• benim akp le alakam bile yok hayattaki başarısızlıklarınıza kulp arıyorsunuz,ne adam gibi eğitiminiz var, ne kariyeriniz var, ne statünüz var ama hayallerinizde statülü, yatış, masa başı, takım elbise kravatlı işler hayaller paris, hayatın gerçeklerini kabul edemiyorsunuz bünyenize ağır geliyor ınchınızı çıkartıcak yer arıyorsunuz olayınız bu, chp gelsin başa chp lö lö lö dersiniz ama hayatınızda hiç bir şey değişmezGSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 20:8:53 >

bilmezmiyiz. akp ile hiç alakan yok. bi de olsa neler olacak neler..

akp yardakçısı olsam zengin oldurdum,ben zamanında pastanede yerde süpürdüm,vatan bilgisayarda 10 saat ayaktada dikildim ekmeğimi kazandım dandikte dip puan olsada üni mezunuyum seçilmiş bir üst aklım,her şeyi ben bilirim, yatış masa başı memur tarz iş isterim gibi bir hayatım olmadı benim canım,öyle işlerde çalışmak istiyorsanız adam gibi eğitim kariyeri yapacaksınız tırışkasından değil.

o abd de aynı ab dede aynı kurallar değişmez insanlar iyi üni bitirmek için totolarını spor olsun diye yırtmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 20:55:46 >

dabi dabi. mutlaka öyledir..

• GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !

gazel okuyanlara gelsin....ödemicem ödemiyorum icra da gelse hesaplarıma hacizde koysalar umrum değil,nefes alma vergisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 20 Ekim 2024; 20:58:39 >

siz bu kafayla iş miş bulamazsınız imkansız eğitim vasfınıza uygun olmayan hayallerde yaşıyorsunuz.

Türkiyenin genel işsizlik sorunu o zaten bitirirler dandik dip köşe puan pas pas yerleri sonra masa başı iş isterim amele işçi değilim, köle değilim ben sanrıları.

İnş mehdi chp niz gelince hepinizi dip kpss puanlarıyla memur olarak atayacak amen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 21:19:15 >

başın sağolsun bu arada. hocan ölmüş. ya da ateşi bol olsun mu demeliydim?

• Dostlar bana postacı ile ödeme emri geldi. İçinde takibe alınan borç başlığı ile bütün aylar listelenmiş. Ayrıca mal bildirim kağıdı var. uzun zamandır çalışamıyorum ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 24 Ekim 2024; 14:17:41 >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Ödeme emri derken? İlamsız icra takibi mi? Uyapdan icra dosyan var mı diye bakabilirsin.

• Stoa kullanıcısına yanıt

sgk dan geldi ve ödeme emri yazıyor. 2 sayfa takibe alınan borç yani gss borcun ait olduğu yıllar yazıyor. 15 gün içinde ödeyin diyor ayrıca mal bildirim kağıdı var. Ne yapmalıyım bilginiz var mı? Mal bildirim kagıdını doldurup nereye vereceğim onu da bilmiyorum.

• bana geldi uyabı kontrol et,şuana kadar bi şey olmadı bende,olsada avrupa insan hakları mahkemesine gideceğim,kimse kusura bakmasın o nefes alma vergisi ödemem ben.özel hastanede geçse eyvallah dicemde,geçmiyor

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt

uyab da sorgulama yargı türü icra buraya baktım bir şey cıkmadı. size ne zaman geldi tebligat? ama zaten 15 gün diyor yani 15 gün ödenmezse icra başlamayacak mı?

O konuda bilgim yok. Size henüz ilamsız icra takibi kağıdı bile gelmemiş. O gelse 7 gün sonra icra süreci başlar. Üstünüzde birşey yoksa hiçbir şey alamazlar. Bu sadece korkutmak için gönderilen bir belge de olabilir 15 gün sonra icra takibine de başlayabilirler. Gerçekten icra takibine başlarlarsa tek sorun avukat ücretini de size geçirirler bir gün parayı ödemek zorunda kalırsanız 50.000lira civarı da avukat ücreti ödersiniz. Bu da borcun kendisinden bile fazla olabilir. Bu artık devletin halkını dolandırmasına girer, kendine yakın avukatlarla gss borçlularından tahsil ettikleri avukatlık ücretini kırışarak milyarlarca lira kazanabilirler. Avukatlık ücretini saymazsak eve geldiklerinde aynı eşyadan 2.si yoksa eşya bile almaya hakları yok, icraya hapis cezası da kalktı, 2024 türkiyesinde icrayla borç tahsis etmek mümkün değil. Çalışsan bile sadece maaşın 5de 1ini alırlar. Avukatlar arayıp taksit yapalım imza at derler, atarsan sözleşmeyi ihlalden taksidi ödeyemeyince hapis cezası yersin, imza atmaz telefonlarını açmazsan hiçbir şey yapamazlar.

Bildiğim kadarıyla şu ana kadar icra başlatılan ve banka hesaplarına haciz konan olmadı. Siz yine de sgk il müdürlüğü veya merkez müdürlüğüne gidip durumunuzu anlatın ve dilekçe ile itirazda bulunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 24 Ekim 2024; 16:20:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

20 gün oldu o helvacı kâğıdı geleli,bi şey olmadı

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.