dediğin gibi ülke ekonomik zorda şu an robin hood modunda parası kazancı iyi olanı iyice öp öp dur modundalar, silineceğini pek sanmıyorum hele 250.000 tl + mevduat 10.000 +döviz hesabı olanlar için çanlar çalıyor ha ne zaman hesaplar bloke icra olur daha süre var daha sgk anca rapor sunuyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ekim 2024; 19:0:51 > |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (41. sayfa)
-
-
fezleke vari icra dosyaları yani ne zaman gelecek bu icra ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 27 Ekim 2024; 19:44:21 > -
Yıllardır öyle. Ne ekonomi ne memur atamalarındaki adaletsizlik ne gss hiçbiri yok. Halkın gündeminde olan konularda muhalefeti bulamazsın. Boş işler peşinde koşarlar.
-
Bizdeki muhalefet bir boka yaramaz. Ana muhalefet denen boşlar sürüsü Kavala der, Selo der, Kürt sorunu der başka da bir bok bilmezler. İşsize iktidar durduk yere borç kitler sesi çıkmaz, millete vergi üstüne vergi yağdırır ses çıkmaz.
-
Bence geç bile kalındı ama Avukat bir arkadaşımız alınmayan hizmetten kesilen bu haraç için dava açmalı.İşsiz konumunda olan tüm gençlerin de davaya destek vereceğini düşünüyorum.
-
kesin çözüm: SGK nın kapatılması, ne işsiz ne çalışan bu batık,yolsuz oluşuma mecbur olmamalı. SGK acilen kapatılmalıdır, içindekilerin işlerine de tazminatsız son verilmelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 28 Ekim 2024; 19:49:0 > -
Bizim forumun üyelerinde de zekasal sikinti var. Adi meşhur birkaç trol var. Bitmek bilmeyen alintilar var. Arkadaş adam kadrolu, maaşlı partinin trolü. Blokla gec. O adamda kafa, zeka olsa zaten gittigi yolda olmaz, yanlişi savunmazdi. O adamlara ne anlatacaginiz da neyi kazandiracaksiniz.
Ayet okusaniz nafile, betonlaşmiş kafaya, tekrardan şekil verilmez.
Şunlari vitaminden sayip, cevap vermeyin. -
devlet senin gibilerin peşinde zaten garibanın değil,o evleri,arabaları,paraları at üstünde işsiz şekilde yapmadın herhalde ha ? hesabını sorucak tabi devlet,millet zorunlu sigorta ödüyor bilmem haberin varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ekim 2024; 0:51:40 > -
Sayın gss uzmanı sorum havada kaldı,dosya hazırlanıyor dediniz bu icralar ne zaman başlayacak? Belediyedeki dostlarınız dosyaları tamamladı herhalde pardon fezlekeleri
-
Devletimizde sigortasız çalışmak suç, ab yi kıble olarak görenler içinde ab dede suç ,yok git istiyorsan aihm de dava aç görün okey , yok öyle yağma devletten para prim kaçırıyım bir uyanık sizsiniz herhalde? daha var hayatım rapor sunuyorlar anca sgk ya daha sürüyor milyonlarca insanın para ve mal gelir varlığına bakıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ekim 2024; 11:43:29 > -
Ne ilgisi var.
Adam gss istemeden onu zorla gssye sokuyorsun sonra da para istiyorsun. Sor bakalım belki adam gss istemiyor mecbur mu buna.
-
ab de mecbur yasa ab den ithal zaten marstan değil.
abd obama care halen devam ediyor.
zorunlu sigortasız bir dünya çalışma hayatı yok.
ha ana babaya daha ölmeden ortak koşma şikayetinde haklılar ona bir şey demem saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ekim 2024; 11:48:32 > -
AB de sağlık sigortası bizdeki hali gibi şart mı bilmiyorum ama zorunlu sigortasız bir dunya yok demek sallama gibi geldi.
Şimdi mevzu şu. Çalışan biri zaten her halükarda sigortalı oluyor.
Fakir biri zaten eski adı yeşil kart olan sistem ile çalışanının sırtından geçiniyor.
Ama çalışmayan ve zengin olan aynı zamanda devlet hastanelerini kullanmak istemeyen özel sigortası olan adama neden zorla gss yapıyoruz bunu çözemedim.
-
abd obama care aylık 250 $ pirim ücerti oldukça yüksek ,hem çoğu kronik hastalığıda kapsamıyor diyabet kanser gibi.
geliri işi olan herkes vergisini primini vericek gitsinler aihme 10+ senedir birinin aklına gelmemiş dimi gitmek,danışılan avukat gülmüştür ondan.
hem para kazanacaklar hemde prim ödemeyecekler ütopyaya bak sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ekim 2024; 12:21:29 > -
Komik bir şey görmüyorum. Dediklerin hakkında bilgim yok sallayamam.
Hem para kazanıp hem prim ödemeyecek ne demek onu anlamadım.
Çalışan adam ödüyor. Fakir olanı devlet ödüyor.
Ama devlet bana bakmasın istemiyorum diyene zorla ödetiyoruz. Bu hiç adil değil. Primi sağlık hizmeti için ödüyoruz ama sağlık hizmeti almıyorsa neden ödemek zorunda kalayım. Bu zorbalık.
-
devlet işi gücü geliri parası malı mülkü olanların,devlete prim ödemeyenlerin peşinde batıda herkes çatır çatır primini ödüyor gelirin işin paran varsa okey.
ha buradaki işsiz güçsüz parasız mutsuz gençleri daha ölmemiş babasının mal para varlığına ortak koşmak anayasaya bencede aykırı, o haksızlığın üstüne yönelsinler bence, olmayacak dua ya amin demeyle vakit geçirmesinler burada.
ha tabi o 9 milyon nun bir çoğununda parası pulu geliri olan tipler oda onların işine gelmiyor burası Türkiye..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Ekim 2024; 13:34:55 > -
gss'ye istemeden bireyleri ekliyorsun bu bir
gss'den hizmet almışmıyım bu iki
gss'ye taahhüt vermişmişim ödeyeceğime dair bu üç
ailemdeki paradan neden ödeyeyim yahu buda dört
sen sigortasız çalışmak suç diyorsun eyvallah suç ,Ab'den ithal diyorsunda işine geleni alır Ab'den işine gelmeyeni almazlar bknz suriye,afganlar....
net tarih belli mi siz onu değin isterseniz,bi görelim nedir ne değildir.Tabiki avrupa insan haklarına gideceğim,isterse 15 yıl sürsün hiç sorun değil
velev ki gittiler icraya geçmiş olsun 9 milyon oy gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 29 Ekim 2024; 13:47:26 > -
Devlet vermediği hizmet için para alıyor bu mudur devletlik. Bunu soruyorum çok basit.
Artı yetmiyor 10 12 milyon yeşil kartlı var bunları da biz cebimizden subvanse ediyoruz.
Bu nasıl adalet.
Adalet mülkün temelidir.
-
heryerde aynı trafik sigortasıda ödeme o zaman kaza yapmıyorum diye.
her sgk ödeyen hayatını hastanede geçiriyor sanki.
çarklar dönmek zorunda sağlıklıyım ödemem gibi birşey dünyanın hiç biryerinde yok sağlığınında garanti belgesi yok.
-
sağlıklıyım ödemem demiyorum.
hasta olduğumda hastaneni kullanmayacağım diyorum. ya da hastaneni kullanırsam masrafını benden o hastalık için al diyorum
trafik kazası yapmam diyemezsin. böyle bir şey yok. yaptığında karşıdaki adamın masrafını ödemek zorundasın bunu sağlamak ile gss çok farklı.
çarklar dönsün diye devlet adaletsizlik mi yapmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 29 Ekim 2024; 14:16:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X