Hangi troll hocam? Bende bloklu çok troll var göremiyorum. Kerimcem mi Ozkan mı? |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (43. sayfa)
-
-
her ikiside bence
-
Küçük k. Diğeri bana üyeliği olduğunu foruma yazmıştı. Başkasının linklerini kendinin gibi atıyormuş foruma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 7 Kasım 2024; 13:56:33 > -
Şu gss emekliliğe faydası olsa da millet yatırsa.. Sağlık olarak hastaneye giden çok azdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu helvacı kağıdının geleli 45 gün oldu,bu süre zarfında ne gelen var ne giden
kendi vatandaşına bakamayan nefes alma vergisi yazanlar,din kardeşlerimize pek güzel bakıyorlar pardon avrupa bakıyordu dimi yersen gerçi adam hastaneye gitmemiş,hizmet almamış,taahüt vermemiş ödeyeceğine dair ama bi güzel borç yazılıyor,50-100 tl olsa eyvallah derimde,özel hastanedede geçmiyor bu meret.dediğim gibi ne idüğü belli olmayan göçmenlere bedava.siz siz olun bu sayfaları kimler okuyorsa burdaki korkutmalara aldırış etmeyin takmayın kafanıza.
bu arada kötü günler için bankada tuttuğum parayıda çektim ne olur ne olmaz gerçi 20 bin lira para ama ödemem ben bu parayı,muhtemelen seçimlere kadar bu terane sürer göz korkutma şekli,seçim zamanı silerler.
-
Hemen belediyeden bir arkadaş bulup fikrini almamız lazım. Belediye çalışanları gss işini iyi bilir. Zamanında gss için gelir testi yapıyorlardı. O teste girince imzaladığın şeylerden biri borcu kabul ettiğin idi. O imzayı aldılarsa tabi icra gönderirler.
-
test bile yaptırmadım,yaptırmamda,bu parayıda ödemem ben hocam
-
Dostlar. Hesaplarına bloke konan ya da haciz gelen birini gördünüz mü ?
-
Görmedim ve duymadım.
-
duydum ama görmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman yine kim düşerse taktiği, bu zamana kadar defalarca affı gelmiş bir şeye insanlar neden ödeme yapsın ki. Ayrıca böyle bir şey neden var. Anlatırken bile mantık hatasını anlıyorsun. işsizden, parası olmayan adamdan para istiyorlar.
İş bulacak ortamı yarat, yine çalışmayan olursa ondan parasını al.
-
Kasko yaptırmak zorunlu mu? Bunu devlet zorla dayatıyor , seçme hakkı vermiyor. Kaldı ki elin Suriyelisine bedava bakan devlet işsiz , zorda olan vatandaşına destek olmak yerine köstek oluyor. Bunları da düşündün mü bu yorumu yazarken?
-
e-haciz olayı 2015 ikinci çeğreğinde planlanıyor mart nisan gibi ama değdim gibi cukkası parası geliri olanlar devletten pirim para kaçıranlar bloke edilecek.
fakir yoklukta darda olan kişilerin kendini üzmesine gerek yok onlarlık eylemde yok bankada geçinmek için olan yüksüz miktarda olan paranızda bloke olmuyacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Kasım 2024; 15:40:37 > -
Düşündüm, sonra anladım ki 600 lira ($18) GSS'ye vermeyip starbucks'tan story atan Türk Gençliği kaale alınacak bir grup değil, buna göre de mesaj yazmayı bıraktım.
Bu Turk Gencligi'nin Suriyelilerden sikayet edip yine de Dersimli Kemal'e oy verdigini animsadim, iyice kizginlastim.
Thanos Reyis su parmagini Turkiye icin şıplatsa da soyle iyilerinden 10 milyon insanla yola devam etsek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 20 Kasım 2024; 15:56:27 > -
Starbucks gibi yerlerle asla işim olmaz. Thanos değilim ama senin gibi sığ düşünenleri bir tıkla blok listeme koyabiliyorum ve yoluma devam ediyorum
-
sürekli amerika'da olduğunu söyleyip, ilgi için türk forumlarına günde 50 tane mesaj yazmak zorunda hisseden arkadaş yine gelip aklınca dalga geçmiş :D
"Bu Turk Gencligi'nin Suriyelilerden sikayet edip yine de Dersimli Kemal'e oy verdigini animsadim, iyice kizginlastim." demiş
bu şahıs seçim dönemi kendisi dersimli kemal dedesine oy atıp sanırım fotoğraf bile paylaşmış. akıl sağlığının da yerinde olduğunu düşünmüyorum, klasik bir alman gurbetçiden farkı yok.
-
Yav zaten hiçbir mantığı, hiçbir akıl yolu yok. Bir de dayatma usulü yapıyorlar. Deseler ki bu zorunlu değil isteğe bağlı, hemen vazgeçebilirsin ya da istersen GSS'ye geçirebiliriz böylece borç geçirebiliriz bu tamam. La ortada hiçbir şey yokken birileri sigorta yapıyoz ayağına zorla borç yazıyor üstüne faiz bindiriyor kafasına göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz egoistin teki. Bloklamakta bir sakınca görmüyorum ha ben bloklamayacağım o ayrı tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru dedin. Kılıçdarı eleştirir, oy verenlere demediğini bırakmaz ama gider oy verir. Mantığın zerresi yok. Beğenmiyorsan oy vermezsin.
-
Bende GSS borcundan dolayı sıkıntıya girdim. Ama ömrümde bir kez dahi Starbucks'ta kahve içmedim. Hatta en son dışarda muhtemelen 2 sene evvel yemek yemişimdir. Ayrıca oyumu Kemal'e vermedim. Kaldı ki bu söylediklerin saçmalıktan başka bir şey değil. Allah sana akıl fikir ihsan etsin..
Gerçekten tartışılacak kafada birisi değilsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X