Şimdi Ara

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
23
Favori
36.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Abi şunun affedilmesi değil kaldırılması lazım. Ya da en makulu isteğe bağlı yapacaklar bunu. Bak o zaman güzel olur. İsteyen kişi işsiz kaldığı dönemde de bu genel sağlık sigortasının varlığını kabul eder o zaman borç yazılır. Aksi halde bu iş nefes alma vergisine, var oluş vergisine, oksijen tüketip hacim kaplama vergisine dönüşüyor. Sigorta denilen şey böyle olmaz.

• parası,geliri,aylık düzenli para girişi olan gerçekte sigortasız çalışan işi olan şahıslar endişe yapsın, diğer arkadaşlar için hiç bir aksiyon yok, tuzu kuru yazılımcı,ithalatçı esnaf kaçak göçek nevaleyi götürenler peşindeler zaten diğer arkadaşlar için aralık ocak gibi faiz affı hatta silinme hastane bakım uzatımı gelebilir haberlerde geçtiği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Kasım 2024; 13:13:3 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Geçen hafta SGK'ya sordum "onu diyen sallamış" dedi.  

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

mart nisan gibi görürsün gelire bakılıp rapor sunuluyor sgk ya geliri kazancı cukkası sağlam olandan çatır çatır alıcaklar.

bu faiz silimi yada 10 yıllık geri dönük birşey dolanıyor ama sorarım komple af geleceğini sanmıyorum ihtimal dahi vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Kasım 2024; 17:33:46 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Paşa paşa geri adım attılar
    cnbc-e
    Yeni sosyal güvenlik paketi geliyor: Genel Sağlık Sigortası, prim desteği, vergi dilimi
    https://www.cnbce.com/haberler/yeni-sosyal-guvenlik-paketi-geliyor-genel-saglik-sigortasi-prim-destegi-vergi-dilimi-h6843

• ry4n kullanıcısına yanıt

her sene lafla siliyorlar canım silinen faiz o detaylar sonra belli olur komple af gelme silme olasılığı çok zayıf .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Kasım 2024; 17:33:3 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.