Abi şunun affedilmesi değil kaldırılması lazım. Ya da en makulu isteğe bağlı yapacaklar bunu. Bak o zaman güzel olur. İsteyen kişi işsiz kaldığı dönemde de bu genel sağlık sigortasının varlığını kabul eder o zaman borç yazılır. Aksi halde bu iş nefes alma vergisine, var oluş vergisine, oksijen tüketip hacim kaplama vergisine dönüşüyor. Sigorta denilen şey böyle olmaz. |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (45. sayfa)
-
-
parası,geliri,aylık düzenli para girişi olan gerçekte sigortasız çalışan işi olan şahıslar endişe yapsın, diğer arkadaşlar için hiç bir aksiyon yok, tuzu kuru yazılımcı,ithalatçı esnaf kaçak göçek nevaleyi götürenler peşindeler zaten diğer arkadaşlar için aralık ocak gibi faiz affı hatta silinme hastane bakım uzatımı gelebilir haberlerde geçtiği gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Kasım 2024; 13:13:3 > -
Geçen hafta SGK'ya sordum "onu diyen sallamış" dedi.
-
mart nisan gibi görürsün gelire bakılıp rapor sunuluyor sgk ya geliri kazancı cukkası sağlam olandan çatır çatır alıcaklar.
bu faiz silimi yada 10 yıllık geri dönük birşey dolanıyor ama sorarım komple af geleceğini sanmıyorum ihtimal dahi vermiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Kasım 2024; 17:33:46 > -
Paşa paşa geri adım attılar cnbc-eYeni sosyal güvenlik paketi geliyor: Genel Sağlık Sigortası, prim desteği, vergi dilimihttps://www.cnbce.com/haberler/yeni-sosyal-guvenlik-paketi-geliyor-genel-saglik-sigortasi-prim-destegi-vergi-dilimi-h6843
-
her sene lafla siliyorlar canım silinen faiz o detaylar sonra belli olur komple af gelme silme olasılığı çok zayıf .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Kasım 2024; 17:33:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X