Şimdi Ara

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
23
Favori
37.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıyıda köşede dip bir yerden mezun olunca kendisini "Alim" başkalarını "Salak" zannediyor.

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

konuştuğun insan odtü itü mezunu kalifiyeli bir insan, ülkenin en büyük prestijli holdinglerinden işler yağıyor kendisine ama d.h de yüksek mühendis olarak takılıyor.GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

benim eğitimimle ne alakada anlanmış değilimde neyse, bu işin direk içinden 16 senelik memur dan duydum duyuyorum diyorum okey.

şu sıralar yazılı icra tebliğ gelenlerin büyük çoğununda bal gibide parası pulu geliri var tabi acıtasyon kısmı başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ekim 2024; 14:1:44 >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

bahsettigin kisiler, acaba düser mi diye feminizm savunuyorlar cok yanlıs taktik o sekilde olmaz zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Ekim 2024; 12:1:53 >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Yazsınlar ,ondan birşey çıkmaz ,

yazdıkları gibi de iptal ederler ,

siz yine de SGK'ya yazı veya imail gönderin ,

onların sistemi güncellenmemiştir ,

olur da, Türkiyeye gelişinizde ,sıkıntı çıkabilir .

• Arkadaşlar,

Oğlum 2000 doğumlu

2019 yılında 2 yıllık Üniversiteden mezun oldu,

Mezun olduktan sonra Haziran 2024 kadar çalıştı.

2 kez YKS sınavına girdi. Kıbrıst'a üniversite kazandı.

780 TL GSS borcu yazmışlar. Nedir anlayamadık.

Bilgisi olan var mı? Benim bir şey yapmama gerek var mı?

He ay yansıyacak mı bu borç anlamadık.

60/1(g) Gelir testi nedir?

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 18 Ekim 2024; 13:22:56 >

• Mihmander kullanıcısına yanıt

calismadigi her ay yansiyacak borç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pixelbs kullanıcısına yanıt

ben sanmıyorum hocam o şekilde hükümet hata yaparsa yine alır sen hata yaparsan yine alır kavgada ilk yumruğu koyan her zaman kazanır kafasıyla yönetiliyor ülke.

• Bir de saçmalık askerden döner dönmez bunun başlaması. 1 gün bile müsamaha yok. Direkt borç kesmeye başlıyorlar.

Türke zulüm vergisi.

• Gssyi savunan birinin imanı bile şüphelidir

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Dip köşe değil 2 yıllık artı aöf. Mesele mezuniyet değil. İsterse lise mezunu olsun konu hakkında bilgisi olabilir. Bunun derdi forumda konulara salça olup mesaj yazarak sosyalleştiğini sanması. Sen ona yazdıkça günlerce yazar. Hiç bilmediği bir konuda sallar durur. Ben blokladım ne yazdığını bile görmüyorum ama sen 3-4 kere yazmışın uğraştığına değmez. Yoksa onu mesajlarıyla beş yüz kez rezil ettik utanması olmayan biri. Yazarken altta kalmamak için mühendisim diye yalan attığını bile itiraf eden birinden bahsediyorum. Onun 10 senedir evden çıktığı bile şüphelidir. İş miş zaten yok. Mesai yapar gibi hergün her saat burada.

• Yoo dip köşeyim eğitimim iyi değil son derece vasat, @Vanished artık senin o eğitimi a101 ve bim kasiyerleri bile yapıyor o yüzden işsizsin canım sen gerçek dünyaya geri dön.

iyi eğitimli kültürlü değilsin sen benim gibi eğitimin son derece vasat sıradan,benden bir artın uyduruk bir üni den yüksek lisansın vardır sadece,herkesin yapabileceği bir şey .

bu karşı mahallenin genel huyu zaten dandik aöf myo bile en dip puan bölümü pas pas yeri bile bitirseler,kendilerini üst akıl harvard,oxford,odtü,itü mezunu sananı dolu hastalıkları megalomani.

sen daha çok bekle sana bulacaklar masa başı statülü memur tipi yatış iş çıkmaz ayın son çarşambasında kısmet artık,inş deccal akp gidince yaşın 50 plus olur artıkGSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ekim 2024; 21:12:48 >

• krstarica kullanıcısına yanıt

eylülde okula başladı. bir yere bildirmeme gerek var mı?

Üniversite öğrencilerinden alınıyor mu??

• Mihmander kullanıcısına yanıt

e devletten öğrenci belgesi alıp en yakın sgk ya bildirmenizde fayda var zira kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar para hırsı bürümüş. öğrenciymiş askermiş yurtdışındaymış farketmez takip etmiyorlar yazıyorlar. belki öderse diye.

• millete gss borcu çıkarıyorlar. başka ülkelere 214 milyon aktarıyorlar. siz de yok eyt devlete yükmüş yok efendim devletin bütçesi sarsılmışmış diye burda eytlileri suçluyorsunuz. devlet daha elindeki parayı kendi halkı için harcamazken eyt liler neden suçlu oluyor?

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !
    GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !birgun.net
    Sağlık bütçesi yurtdışına akmış
    https://www.birgun.net/haber/saglik-butcesi-yurtdisina-akmis-568941
  • murtazagil kullanıcısına yanıt

yıllık 300 milyar bu bir güzünde canlandır 100 tane suriye bakarsın o parayla,aşkınız abd almanya ingiltre gerizekalımıda insanları 40 yaşında emekli yapmıyor emeklilik yaşları mezarlığa yakın hemde para okyanus gibiyken.

artık babanızın partiside gelse bir 20+ sene fakirsiniz alışın hayatta başarılı iyi kariyer yapan ve iyi eğitim alanlar refah yaşayacak bu ülkede yada ticari zekası olan işçi eleman yada dandik okuyup kendi şizo dünyasında kendini ceo sananlar fakirliği özümsemeye şimdiden başlasın.GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 16:13:59 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

bırak bu masalları. amerikadaki çalışma şartları bizde olsa ben de emekli olmam. ama 12 saat mesai yap. mesai ücreti ödeme. köle gibi çalıştır sonra bana burda masal anlat. neymiş 40 yaşında emekli olmuyormuş da bilmemne.

bunları git de ampullere anlat. anca onlar yer bu masalları..

çalışmaya zaten oturma organı yok sizlerde hehe yatıyorlar ab abd kuzenim orada görüyorum bütün gün yatarak çalışıyorlar karı koca zarganaya döndüler yatmaktan rahat çalışmaktan.

yok kalifiyeli yazılımcı yok yüksek mühendis yok kaç ödüllü doktor izleye izleye mavi ekrana düşmüş beyinleriniz.

her yerde hayat statü, eğitim ve kariyer dir bunların 3 ü de yoksa dünyanın her yerinde ütülürsün köpek gibide çalışırsın ezilirsin böcek gibi, daha bunu lisedeyken düşünecektiniz çok geç kaldınız.

git cennetse niye gitmiyorsunuz gavurun ameleliğini pis ayak işlerini yapçağınızı,eşek gibi çalıştıracaklarını bal gibide biliyorsunuzda ondan maval okumayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 17:46:30 >
  • yok tebligat geliyormuş yok haciz gelmişte, bırakın bu saçmalıkları bir halt olacağı yok, çoluk çocuğu korkutup para koparma peşindeler. devlet o kadar bitmiş ki işsizden koparacağı paraya kalmış. bu sözde borcu ÖDEMEYİN !...

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

niye gidelim? sen git çok istiyorsan. hem hocan orda. mendillerini de yalarsın. bu ülkeyi hep beraber düzeltelim demek yerine anca goy goy yap. ben cennet demedim. insan gibi çalışma koşulları var dedim. ama sen lafları mabadından anladığın için gene saçmalamışsın. herkes statü kariyer yaparsa diğer işleri kim yapacak? kusura bakma ama üste çıkıcam diye ağır saçmalamışsın..

ben gitmem asla ülkemin sorunları olsada seviyorum herşey para değil,40 ımdan sonrada gavurun amaleliğini,ayak işlerini yapmaya meraklı değilim merkalı olanlar ortada, bütün gün cennet cennet diye yazan ben değilim uyduruk bir cennet o kılıf uyduruyorsunuz ab abd ye gidince vahşi kapitalizm yok olmuyor hele abd de daha bile bir körükleniyor.GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! 

daha 1 ay önce tandığım bir bayan floridada devamlı mavi yaka amele işler bulmaktan köle gibi ucuz işçi gücü olarak görülmekten geri döndü 2 sene bile yapamadı he he lay lay lom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ekim 2024; 19:22:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.