İnsan neden sahibi olmadığı borcun peşinden koşar anlamak mümkün değil... |
GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı ! (48. sayfa)

-
-
neden olacak enayilikten, kimse bu haracı ödemese çoktan kaldırmışlardı.
-
hastanelerde 7 tl ödeyip muayene oluyorduk yeni dönemde nasıl olacak bir de burun ameliyatı olmam gerekiyor ne kadar ödeme çıkacağını net bir şekilde nasıl öğrenebilirim? Ayrıca üniversite hastanesi ve devlet hastanesinde yapılan ameliyatlarda fiyat farkı oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30k borç var hala ödemiyorum 12 senedir çalışmıyorum aynı zamanda. hiç birşey alamazlar eğer üstünüze para mal mülk varsa haciz koyarlar yoksa kendileri yazar kendileri oynar
hem eğitim vermeyeceksin hemde işgücüne dahil etmeyeceksin bende ödemem. gelde al bakalım alabiliyormusun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanTurks -- 3 Ocak 2025; 7:37:38 > -
ödemiyorum ödemeyeceğim +1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 3 Ocak 2025; 8:50:22 > -
9 sene once 26 yasındayken benim de başıma gelmişti aynı durum. 25 yaşına kadar olan borçlarımı sildirmiştim öğrenciyim diye. 25 den sonra olan borçları seve seve ödedim.
Biraz uğraşın silerler illaki. Ben sildirmiştim.. İşi bilen birilerini bulmak önemli sgk'da. Çık yukarılara vs ofislere gir rica et böyle bir durum var yardımcı olur musunuz de. Birinin iyi gününe denk gelirsen halleder. Geçmiş olsun.
-
Arkadaşlar, benim GSS borcum var. Ancak adresim yurtdışı olduğu için borç yazılmıyor. Şimdi adresimi Türkiye'ye aldım ve doktora gittiğimde 300 TL muayene ücreti ödedim. İlaç yazıldı, fakat henüz onu alıp bakmadım. Görünen o ki, ilerleyen zamanda hastaneye sık sık gitmem ve ilaç kullanmam gerekecek.
Bu durumda en mantıklı ne yapmalıyım? Gelir testi yaptırmayı düşünüyorum, ancak Yeşil Kart çıkarmıyorlar çoğu kişiye; büyük ihtimalle bana da çıkmaz. Diyelim ki G1 çıktı, bu durumda her ay borç yazılacak, fakat ödeme durumum yok. Böyle bir durumda muayene ve ilaç masrafları, yurtdışı adresimde göründüğüm zamanki gibi mi ödenir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gelir testine gidersen bu sözde borcu zımmen kabul etmiş olursun, gelir testi yaptırma ve beş kuruş ödeme, tek çözüm bu.
-
sözde gss borcu olanlar 1 ocak 2025 itibari ile devlet hastanelerine acil hariç giremeyecek, çok ta iyi oldu, ama sözde borçlar yazmaya devam ediyor, yarın bunlar kaybettiğinde yargıda bu anayasaya aykırı borçları çok rahat sildireceksiniz. bu sözde borcu yazan kamu görevlileri başlarına iş alıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 3 Ocak 2025; 19:0:33 > -
peki gss pirim borçlarını öden kişiler bu anayasaya aykırı olan borçların yasal faizi ile ödenmesini talep ettiğinde anayasa mahkemesi bizi haklı bulup bu sözde borçları devlete geri ödettirir mi?
-
anayasaya saygılı yeni bir yönetim olursa, evet faizi ile geri alırsınız.ama şu anda alamazsınız.
-
Ödemeyin milyonlarca insanı haraca bağladılar,
Yakınınız varsa SGK yı mahkemeye verin neden mi açıklayayım..
Öncelikle hastanelerin geneline randevu alıyorsunuz size size haftalar aylar sonrasına randevu veriliyor.
Almadığım alamadığım hizmet için neden para ödeyeyim..
Diş tedavisi kaynaklı hastaneye gittim bakamayız borcunuz var dendi bu durumda madem hizmetten mahrum edildim.. o zaman her ay bu ücreti almaya devam edemezsin.
Devlet hastanesinde parasıyla tedavi olayım dedim kayıt muayene parası ödendi 4 adet diş kaplaması için 5 kere gittim yapılan sadece 3 adet dişin diş taşı temizliği normalde 6 ay öncesinde yapılmış bir işlemdi bir daha yaptılar iş yapmadı demesin olay çıkmasın diye..
O süreçte sağlam dişti acil kanal tedavisi yapılması gereken dişe müdahale etmediler iltihap oldu lenf bezlerim şişti kanser olacaktım özele gittim ağır antibiotikler içtim..
Diş tedavisinde Ön muayene yapıyorlar masraflı külfetli işleri öteliyorlar hastalar çaresiz özele gidiyor..
Yeni doğan bebeklere yaptıklarının farklı versiyonu..
özele mahkum ediyorlar nitelikli tedavi olayı bitti işiniz olduğunda net anlıyorsunuz..
Hasta tedavi süresi 10/15 Dakika, Oda tedavi aşamasında 5 dakika kadar diğer hastalar bir şey sorup meşgul ediyorlar vs.. 10/15 Dakikada bırakın tedaviyi Dua okuyup gönderemez doktor.. Niteliksiz Tedavi ..
Doktorla benim işi konuştum 4 kaplama için onlarca kere gelirsin randevu almak zor ( Ard arda alamazsın sistem izin vermiyor.) Dok. yıl sürer dedi yaşadıklarımı düşününce öyle olacağına emindim üstelik kullandıkları tedavi malzemeleri aşırı kalitesiz kötü örnek diş yapıştırma ürünü bile çaktırmadan adını alıp araştırdım en kötüsü .. Kaplama zirkonu hastane bünyesinde yapılmayıp farklı bir ilde tek merkezden çıktığını söyledi.. Bu işi tekel ranta çevirmişler.. 3-5 kere prova gerektiğinden diş git gel olacak oldu olmadı estetik olmayacağını da anlamış olduk..
Özele gittim.. 4+2=6 kaplamaya 22 binlira para verdim kart borç harç işsizdim diş ağrısı yemek yerken sorunlar vs..
Bu dönemde borçlar yine devam ediyor tabi üstelik ana paranın 2 katı faizle ..
Ülkede çeteler dilanlar onlar bunlar vergilerini bile ödemeyip sahte naylon faturayla iş yaparken milyonlarca insana hizmet alamadığı bozuk bir sistem ayakta tutmak için dayatılan bu hizmete GSS değil Haraç demeliler..
Muhtemelen buradan gelen para yap işlet adı altında yapılan milyonlarca liralık yols....... gidecek..
Başta dediğim gibi ödemeyin gerekirse avukat tutup SGK yı mahkemeye verin.. Evlere tehdit içerikli icra kağıtları gönderiliyor yıllardır olan bir şey 10 milyon insanın kapısına icramı yollayacaklar yapsınlar bakalım ne olacak..
-
aktroller gelmemiş hayret
-
Karşındaki algoritma, malın mülkün olduğu bilgisini alınca hareket geçer, seni beklediği için de etkilenmez.
Karşındaki insan değil, duygusal olma ve algoritmayla dans et.
-
GSS PRİMİ 2025 NE KADAR OLDU?
Işıkhan, asgari ücrete yüzde 30 zam yapıldığını bildirdi. Bununla beraber günlük GSS primi 600,80 TL’den 781,04 TL oldu.
-
Algoritmayla dans ediyorsak, adımlarımı ben seçerim. Sen sadece izleyip öğrenebilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanTurks -- 4 Ocak 2025; 20:57:56 > -
bu haracı ödeyenin aklından zoru vardır ve kendine saygısı yoktur. kokuşmuş devlet hastanelerine gideceğine üfürükçüye git daha iyi, daha çok şansın olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 7 Ocak 2025; 19:41:40 > -
Gencler borcu olanlar 6₺ verip muayne tahlil filan olabiliyoduk artık öle bişi yok muayne 300 milyon olmuş tahlil rontgon filan deli paralar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanrM -- 8 Ocak 2025; 22:44:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sendika.org
Prim borcu olanların sağlık hizmetlerinden faydalanma süresi uzatılmadı: Muayene ücreti 50 katına çıktı, tetkiklere ödemeler geldihttps://sendika.org/2025/01/prim-borcu-olanlarin-saglik-hizmetlerinden-faydalanma-suresi-uzatilmadi-muayene-ucreti-50-katina-cikti-tetkiklere-odemeler-geldi-717505 -
Madem faydalandırılmayacak sağlık hizmetlerinden neden borçlandırılmaya devam ediliyor vatandaşlar? Büyük skandal.
Suriyelilerin, Anadolu insanından daha fazla değer görmesi, yıllarca ücretsiz sağlık hizmetlerinden faydalanmaları karşılığında gelinen noktada kabul edilebilir bir durum yok ortada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X