< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GSÜ MAT bölüm hakkında bilgisi olan var mı

-
-
Neden teknik üni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GSÜ MAT'taki birçok tanıdığım zaten yazılımcı veya veri analisti olma hedefiyle bölüme girmiş durumda, dersler de buna çok müsait. Okuduğun okulun marka değeri ve İstanbul içindeki lokasyonu zaten tartışılmaz. Merak ettiğin bir şey olursa DM atabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvşalıTavşan -- 3 Ağustos 2022; 18:52:6 > -
dm özelliğim kapalı da burdan sorayım hocam
itü fizik müh, ytü mat müh, gsü mat arasında hangisini tercih ederdiniz ben yazılım, veri bilimci, finans alanlarına ilgi duyduğum için ytü mat müh öne yazdım
itü fizik mühden de veri bilimci çıktığınu duydum ve itü olması da biraz çekiyor
gsü mat da ise fransızca olması dezavantaj benim için yine de bu iki bölüm yerşne gsü matı önerir misiniz
ders programı bayağı güzel, et le français est beau
-
Fransızcayı sökersen fransada veri analizcisi olursun
Hocam bahsettiğin okulların ve bölümlerin hiçbirinin ders programı seni tam olarak veri bilimci yapmak için hazırlanmış değil ancak bu o bölümlerden veri bilimci çıkmasına da engel değil çünkü dersleri çok yakın. Yazılım, veri bilimci, finans gibi verdiğin anahtar kelimelerin çoğunu gsü mat da karşılıyor, internetten ders programını inceleyebilirsin.
Ben olsam gsü mat yazardım, hem kampüs konumundan hem okulun marka değerinden. Ayrıca tamamen mühendislerin arasında okumayarak sosyal becerilerinizi de geliştirebilirsiniz çünkü gsü ağırlıklı olarak sosyal bilimler okulu.
-
Yazdım hocam ama ytü mat müh daha üstte.
Hocam gsü de kulüp aktifliği nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X