Şimdi Ara

gt 1030 sistem oyunlarda kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir oyuna girdiğimde bazen 10 dakika zaman harcadıktan sonra bilgisayar kendi kendine kapanıyor ve yeniden başlıyor özellikle gta csgo gibi oyunlarda sıklıkça oluyor league of legends de ise arada sırada kapanıyor sistem özelliklerim

Ekran kartı:GT1030

İşlemci:İ5 4460

Ram:16 gb hyper x 4x

ssd:samsung SSD 850 evo 250gb

• sıcaklık değerlerine baktın mı ?

• Cristo20 kullanıcısına yanıt

hayır bakmadım eğerki sıcaklık değeri yüksek ise ne yapmalıyım

termal macun yenilemesi yapman lazım

• gt 1030 sistem oyunlarda kapanıyor

sıcaklık değeleri bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs2524 -- 10 Aralık 2021; 23:31:54 >
  • brs2524 B kullanıcısına yanıt

boştaki hali buysa yüksek yani %9 kullanımda 41 derece çok fazla boşta 30 derece civarında olması lazım bir işlemcinin oyunlarda 90-100 civarı oluyordur bu büyük ihtimalle. Denizlideysen yardımcı olurum yoksa ya kendin yapacaksın internetten izleyerek ya da sağlam bir bilgisayarcıya götüreceksin taş çatlasın yarım saat sürecek bir işlem.

boştaki değil bir oyuna girip ss aldım şimdi aynı şekilde termal macun sürerek sıcaklık değerlerim bu şekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

hocam bir de furmark testi yapabilir misiniz burada sadece işlemci gözüküyor ekran kartı ısınıyorsa da aynı şekilde pc kapanabilir yazılımsal bir hata da olabilir.

• güç kaynağı sıkıntısı bile olabilir bir sürü şey denemek lazım sorunu bulmak için.

csgo da 10 15 dakika oynadıktan sonra kapanıyordu denedim kapanma sorunu yok şimdilik galiba termal macun işe yaradı

şöyle bir olay var hocam eski sistemlerde sıcaklığı hem harbiden sıcaklıktan ölçüyor hemde kullanım oranına göre yazıyor benim eski sistemimde şöyleydi oyundayken 80 derece gösteriyordu alt tab yapıp masaüstüne gelince saniyesinde 60 50 diye düşüyordu.

haklısın fakat max yazan yerde oyunların içinde aldığın en yüksek ısıyı gösteriyor diye biliyorum

ekran kartı sıcaklığımda bu şekilde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.