Bir oyuna girdiğimde bazen 10 dakika zaman harcadıktan sonra bilgisayar kendi kendine kapanıyor ve yeniden başlıyor özellikle gta csgo gibi oyunlarda sıklıkça oluyor league of legends de ise arada sırada kapanıyor sistem özelliklerim Ekran kartı:GT1030 İşlemci:İ5 4460 Ram:16 gb hyper x 4x ssd:samsung SSD 850 evo 250gb |
gt 1030 sistem oyunlarda kapanıyor
-
-
sıcaklık değerlerine baktın mı ?
-
hayır bakmadım eğerki sıcaklık değeri yüksek ise ne yapmalıyım
-
termal macun yenilemesi yapman lazım
-
sıcaklık değeleri bu şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brs2524 -- 10 Aralık 2021; 23:31:54 > -
boştaki hali buysa yüksek yani %9 kullanımda 41 derece çok fazla boşta 30 derece civarında olması lazım bir işlemcinin oyunlarda 90-100 civarı oluyordur bu büyük ihtimalle. Denizlideysen yardımcı olurum yoksa ya kendin yapacaksın internetten izleyerek ya da sağlam bir bilgisayarcıya götüreceksin taş çatlasın yarım saat sürecek bir işlem.
-
boştaki değil bir oyuna girip ss aldım şimdi aynı şekilde termal macun sürerek sıcaklık değerlerim bu şekilde
-
hocam bir de furmark testi yapabilir misiniz burada sadece işlemci gözüküyor ekran kartı ısınıyorsa da aynı şekilde pc kapanabilir yazılımsal bir hata da olabilir.
-
güç kaynağı sıkıntısı bile olabilir bir sürü şey denemek lazım sorunu bulmak için.
-
csgo da 10 15 dakika oynadıktan sonra kapanıyordu denedim kapanma sorunu yok şimdilik galiba termal macun işe yaradı
-
şöyle bir olay var hocam eski sistemlerde sıcaklığı hem harbiden sıcaklıktan ölçüyor hemde kullanım oranına göre yazıyor benim eski sistemimde şöyleydi oyundayken 80 derece gösteriyordu alt tab yapıp masaüstüne gelince saniyesinde 60 50 diye düşüyordu.
-
haklısın fakat max yazan yerde oyunların içinde aldığın en yüksek ısıyı gösteriyor diye biliyorum
-
ekran kartı sıcaklığımda bu şekilde
Benzer içerikler
- e okul devamsızlık silme
- dram ışığı yanıyor görüntü yok
- nokia güvenlik kodu
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- mavi ekran hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- internet hızlandırıcı
- telefon neden ısınır
- video boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X