Şimdi Ara

GT 635 OVERCLOCK YAPCAM TAVSİYELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, bf3 ü daha iyi oynamak için değerleri ne kadar yükseltmeliyim yanar diye korkuyorum :)
     GT 635 OVERCLOCK YAPCAM TAVSİYELERİNİZ

• Bnde onun bir alt modeli olan gt 540m var... bf3!ü oc ile high/ ultra da 25-30 fps ile oynuyorum

Kartın çekirdek hızı 672mhz'ydi 770 yaptım bi sorun olmadı. bellek hızını 1000'den 1050 yaptım gene bir sıkıntı olmadı

Sana gtavsiyem 1-2 saati geçmeyecek şekilde oc yaparsan yararyına olur. Fakat bilgisayarın zarar görürse benim suçum değil :)
  • Aynı karttan bende de var her iki değeri dd (core clock ve memory clock) +100 arttırsan yeter bf3 ben de 1024 768 de 60 fps de oynuyorum genellikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey sorcamada şu watch dogs oyununda biraz düşük fps veriyor gibi geldi. Metro2033,bf3/bf4, crysis2/3 gibi oyunlarda yüksek grafiklerde rahatça oynuyorum.Birtek

crysis3'te gölgeler düşük efektler very high nesne medium gerisi high 720p'de 2tx medium smaa'da rahatça 25-30 fps alabiliyorum. Zaten amd portlu+biraz optimize özürlü bir oyundu.

watch dogsta neden düşük fps veriyor olabilir? Ha birde ac4 black flag oyununun kasma sebebi ekran kartı değil işlemciden dolayı kasıyor. çünkü test ettim cpu kullanımı diğer oyunlarda

%70-80'ken bu oyunda ortalama %20-30 cpu kullanıyor

• bf3 ü highta 60 fps de oynayabiliyorum artık işletim sistemini Windows8 den 7 ultimate düşürdüm kasma sorunlarım gitti, watch dogsu bende anlamadım bazı bölümlerde çok kasıyor özellikle bina içlerinde dışarıya çıkınca düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncellikle cevap için teşekkür ederim. bf3'TE high'ta 60 fps aldığına göre güzel bir sistemin varFakat watch dogsta

şehir içinde high grafikte oynuyorsam yeşillik bir alana gelince low/medium arasında bile kasma oluyor. Acaba önerdiğiniz

bir crack varsa link atamrsınız?
  • Ha birde alakasız olacak ama crysis 3 meteo last light bf3/4 saints row gibi oyunları high'A yakın derecede oynuyorum.

yeni çıkacak olan far cry 4 gta 5 gibi oyunları oynayabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crackler hakkında herhangi bir fikrim yok.
    Gta 5, fry cry 4 yeni çıkacak oyunları low da açarız büyük ihtimalle ama belli de olmaz oyun motoruna bağlı ya daha yüksek ya daha düşükte oynarız

• teşekkürler birde önerebileceğin güzel bir oyun var mı?
  • Dünn watch dogsa girdim ve kasmalar gitmişti. 720p smaa da medium/high grafiklerde yeşillik alanlarda bile kasmalar olmuyor. nasıl düzeldi en ufak fikrim yok

• Dünn watch dogsa girdim ve kasmalar gitmişti. 720p smaa da medium/high grafiklerde yeşillik alanlarda bile kasmalar olmuyor. nasıl düzeldi en ufak fikrim yok

• bişey güncellendi heralde ondandır :D

• Kafayı yiycem ya gene bozuldu low/medium arası açıyor gene

neye göre düzelip bozuluyoki anlamadım valla birde crysis3 grafik olarak daha güzel galiba
  • kasmıyoken güncellemeleri kapatsaydın keşke demekki gene güncelledi ve kasmaya başladı ...
  • Abi anlamıyorum ki kendi kendine ,oyunu silip baştan kuracam.birde oyun başta kasiyor sonra masaüstüne geliyorum oyuna tekrar açıyorum kasmalar azalıyor ama tatmin edici değil. .. Bir de 2 yıldır pc yi temislemiom temizyliyim mi sencr

• temizlemek önemli özelliikle laptoplarda birde win8 kullanıyosan win7 ye geç güncellemeleri kapa
  • Galiba yavaş yavaş sistemi değişme vakti geliyor. yaza doğru toplama pc alacağım ama bu bilgisayarında watch dogs u kaldırmasini beklerdim ama hd 7670 le bile watch dogs kasmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkayra 85

Dünn watch dogsa girdim ve kasmalar gitmişti. 720p smaa da medium/high grafiklerde yeşillik alanlarda bile kasmalar olmuyor. nasıl düzeldi en ufak fikrim yok

Fxaa disinda bisey kullanma. Smaa txaa falan filan fps kaybedersin ve grafik olarak bile fxaa kadar degiller.

• Zaten öyle yapıyorum :( ama yeşillik alanlarda çok kalıyor uyuz oldum oyuna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.