Herkese iyi forumlar arkadaşlar 10 yıldır kullanmakta olduğum amd phenom quad işlemci,gigabyte ga-ma78gm-ud2h pci-2.0 destekli anakart 4 gb ddr2 ram ve nvidia gforce 8800 gt 512 mb ekran kartlı bilgisayarımın ekran kartı 2 gün önce elektrik kesintisinden dolayı yandı.Nette ki araştırmalarım sonucunda anakartım pci-e 3 desteklemediği için bu bilgisayara alabileceğim en iyi ekran kartının gt 730 4 gb oldugu kararına vardım.Sizce alınır mı herhangi bi darboğaz vs yapar mı?Önerebileceğiniz daha iyi bir f/p modeli var mı yardımcı olursanız sevinirim verebileceğim max. 350 tl şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
Hem de 4 gb Kapıdan içeri sokmayın o kartı. 2.el gtx 750ti bütçenize uygun.
Hocam anakart desteklemiyo 750 ti yi mecbur 730 a yoneldim
Kim dedi bunu size
PCI express 3.0 olan kartlar geriye dönük uyumludur.
pcie 3.0 ekran kartlari 2.0 anakartlarda calismasaydi su anda amd fx kullanan herkes gt730 kullaniyor olurdu.
Bilmiyodum hocam anakartin modelini yazdim bulamamistim pek fikrim de yok yardımcı olabilir misiniz ne tavsiye edersiniz pc ozelliklerime göre kesin su olur al dediginiz varsa onu alcam eger olmazsa geri vermekle vs ugrasmak istemiyorum ilginize teşekkürler.
Hocam peki ddr5 olmasi sorun cikartir mi bir de sifir 750ti nin linki varsa onu da atabilir misin gerekirse taksitle alırım
Anakartın ram türüyle ekran kartının ram türü aynı olması gerekmiyor.Sıfır 750ti alınmaz artık.İkinci el almaya bakın ederi en temizinin 300-350 liradır.illa sıfır dersen rx 460,gtx 1050 ti var. Çok aşırı bir oyun beklentin yoksa 200 liraya r7 240 da alabilirsin.
Teşekkürler hocam 750ti nin ikinci ellerine 400 450 lira civarı fiyat yazmışlar sistemim zaten on yıllık dediğiniz gibi r7 alip geceyim en iyisi teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: zelica
Teşekkürler hocam 750ti nin ikinci ellerine 400 450 lira civarı fiyat yazmışlar sistemim zaten on yıllık dediğiniz gibi r7 alip geceyim en iyisi teşekkürler.
Hocam darboğaz yapacaktır 750ti. Daha düşük profil bir ekran kartı almalısınız. Ancak ne beklediğiniz önemli tabii.
quote:
Orijinalden alıntı: xxkowboyxx
quote:
Orijinalden alıntı: zelica
Hocam darboğaz yapacaktır 750ti. Daha düşük profil bir ekran kartı almalısınız. Ancak ne beklediğiniz önemli tabii.
Teşekkürler fiyati çok yüksek zaten hocam r7 250 ye bakiyorum mecburen.r7 250x ve 250 vaporx alacaktim ama bulamadim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme