Şimdi Ara

GT 740m 1 gb vs 2 gb performans çok farklı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartından çok anlamıyorum ama bazı notebooklarda gt740m 2 gb seçeneği ile bazıları da 1 gb seçeneği ile satışta,
    Acaba 2 gb olanlarda 2 tane mi 740m ekran kartı bulunuyor?

1gb olanla 2gb olan arasında performans konusunda dağlar kadar fark var mıdır? (ikisinin de atıyorum 64 bit ve gddr3 olduğunu varsayarsak)
    Fiyat konusunda ne kadar fark varsa 2gb olan düşünülebilir?

• hayır iki tane 740M olmuyor, sadece kart üzerinde Vram'lar farklıdır. Bu fark sadece 1gb ve üzeri Vram gerektiren uygulamalarda ortaya çıkar, dolayısıyla böyle uygulamalar kullanıyorsanız 2gb olan sizin için daha iyi olacaktır.
  • victor nicolas V kullanıcısına yanıt
    Belleğin yüksek olması ileriye dönük her zaman avantajdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer tüm özellikleri aynıysa tabii ki de düz mantık 2 gb'lık olan daha iyidir. .Ama ben çok fark etmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxomen -- 20 Aralık 2013; 15:52:34 >
  • notebookum çözünürlük düşükse 1gb yeter FHD ise 2 almakta yarar var
  • teşekkürler yorumlar için :)
  • 64 bit olanın 2gb ı var bende.128 bit olsun 1 gb olsun derim bir kullanıcı olarak :)
  • O performanstaki bir ekran kartı için 512mb bellek bile yeter

• Ekran kartının performansı yüksek değilse Hızlı bellek olanı tercih etmek gerekiyor . Ve de GB byüdükçe bellek zamanlamaları artıyor.Siz hiçbir zaman 2 gb vram gerektiricek oyun oynıyamıyacaksınız o ekran kartıyla yani gerek yok .1gb daha hızlıdır buyuk ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.