Şimdi Ara

GT 9800 - nvlddmkm.sys - Mavi Ekran YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, 9800gt ekran kartı önceden ati idi silip nvidia kurdum sistemi açılırken bu hatayı veriyor

Core 2 Duo
    300W PSU
    3 GB RAM

driveri kurmadan gayet stabil çalışıyordu, şimdi windows açılıyor ekranına gelip kapanıyor, mavi ekran geliyor mavi ekranda nvlddmkm.sys okuyabildim 0x0000016 tarzında yazılar vardı

• power yetersiz bence
  • Ekran kartı değiştirince format attınız mı ?

Sistem özelliklerini tam olarak yazın. PSU kaç Watt belirtin. Sorununuz düzgün ve detaylı bir şekilde anlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 20 Eylül 2012; 21:08:38 >
  • Sorununuz tamamen yazılımsal olup driverden kaynaklıdır. Bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın açılan siyah ekranda Güvenli Mod seçerek sistemi açın.
    Güvenli kipte sistem açılınca kurmuş olduğunuz hatalı driveri kaldırın. Bilgisayarı normal şekilde açtığınızda eski kurulu olan driveri tekrar kurun.
  • @Yunus MF hocam denedim yine aynı hata

@Can_R6 power gereksinimlerini ölçen bir siteye baktım 271w yeterli diyordu, ve bilgisayara format atmadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök-L@n

@Yunus MF hocam denedim yine aynı hata

@Can_R6 power gereksinimlerini ölçen bir siteye baktım 271w yeterli diyordu, ve bilgisayara format atmadım ?

Gerçek 300Watt olsa belki yeter, ama piyasa %99 çakma 300Watt ile doludur. Bencede Power yetersiz kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.