Şimdi Ara

GT08S Smart Watch için uygulama var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ebayden Gt08s aldım fakat kendi önerdiği BT notifier uygulaması kullanılamıyor. Yani sms whatsapp vs bildirimlerini alamıyorum. Xperia z2 Android 6 var. Aynı sıkıntıları yaşayıp çözen var mı acaba, hangi uygulamaları kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanım kılavuzundaki uygulamalar ve google playdeki uygulamalar dahil herhangi bir uygulamadan verim alamamıştım. Telefonun içindeki QR kodun yönlendirdiği sayfadan indirdiğim apk ise çalışıyor. Şu an böyle çözdük sıkıntıyı.

Kuzenim DZ09 aldı (100tl ye n11den sanırım) Onun ekranı ve kullanımı çok hoşuma gitmemişti, özellikle dokunmatiği. Aldığım GT08S bu bakımdan güzel fakat eski sms senkronizasyonu için bir özellik yok, çağrılar için var ama o da hata veriyor.

Şu an için Remote Notifier özelliği ile çağrı alıp gönderebiliyorum rahatça. SMS geldiğinde okuyabiliyorsunuz. Fakat whatsapp bildirimi geldiğinde sadece "şu kişiden bildirim var" gibi bir uyarısı oluyor, içeriği göremiyoruz.(gmail ve ebayden de aynı şekilde)

Simcard ve sdcard yeri var. Sim takarsanız Facebook Twitter Whatsapp Chrome gibi özelliklerini kullanabileceğimizi söylüyor ama şarjı nasıl dayanır onlara bilmiyorum.

Açıkçası tek beklentim Whatsapp gelen mesajları da görebilmekti. Belki ileride olur.

Heryerde 380mAh yazıyor fakat içinden 350mAh lik pil çıkıyor.

Karşılaştığım şeylerin bilgisini paylaşıp almak isteyen arkadaşlar fikir edinebilirler.

• bendede aynısı var bir çözen yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.