Şimdi Ara

GT1030 BU SİSTEME TAKILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GT1030 Bu sistemde darboğaz yapar mı?

• gt1030 dan daha alt seviye bi kart sıfır olarak alınmaz herhalde zaten,bu kart bile darboğaz yapacaksa o işlemciyi intel neden üretmiş
    al gitsin dostum kafana takma
  • Peki anakart sıkıntı çıkarır mı hocam? Bugün sorduğumda anakartın yetersiz kalabilir demişti çünkü satıcı.

Anakartım şu ;https://ark.intel.com/tr/products/75016/Intel-H81-Chipset
  • guzaba300 kullanıcısına yanıt
    istersen i7 7700k ve üst seviye bir anakartın olsun
    ekran kartı almaya gittiginde sana orda sistemin yetersiz gelebilr şunlarıda satalan felan derler,sonuçta kapitalizm bu şekilde çalışıyor,tüketmek lazım
    ayrıca anakartını değil chipsetini atmışsın da fark etmez zaten
    dostum anakartının ekran kartı slotu felan bozuk değilse %100 çalışır,ki o dedigim slot bozuk olma olayıda düşük bir ihtimal zaten çünkü şuandada bilgisayarında bir ekran kartı var sonuçta yani öyle tahmin ediyorum
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, adam ddr3 anakarta ddr5 ekran kartı takılmaz bile dedi bana Bir de o slotun bozuk olduğunu nasıl anlayabilirim? Bilgisayarda ekran kartı mevcut fakat monitöre görüntü vermiyor. Anakarttan çalıştırıyorum bilgisayarı. Slotla ilgili bir problem olabilir mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzaba300 -- 20 Haziran 2018; 0:14:51 >
  • guzaba300 kullanıcısına yanıt
    eş dost akraba'da felan boşta bi ekran kartı vardır elbet,al birinden tak bi dene görüntü gelicekmi diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasaya 2.SSD Takılır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.