Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'a upload ederek buradan DH tüp ile görüntüleyebilirsin.
  • Fikret abi sen bu olayı bitirmişsin yahu helal olsun
  • Maşallah abi ben dün o kadar tuladım 1.24.1'in altına inemedim sen 1.23.6 diyorsun helal olsun Bir daha deneyeyim bakalım gaza geldim
  • http://www.youtube.com/watch?v=D_YdU7kXvOM

Arkadaslar ayarlarımda su sekilde

baslangıc torku : 12

gaz hassasiyet : 40

fren hassasiyet : 30

ön süsp : -3

arka süsp. : -1

yay oranı : her ikiside 14.8

diğer ayarlar aynısı.. ilk turda biraz sacmalayıp 1,24 küsür atıyorum viraj dısında kalarak ama sonraki tur 1,23,646

Not : ilk kez video yükledim hatam varsa affola.
    ,
  • Helal olsun valla abi. ben şimdiye kadarki en iyi sektör zamanlarımı birleştirsem anca 1.23.9 falan olur. Onun altına inmem için patinaj önleme açmam lazım O yüzden 23 benim için şimdilik hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Helal olsun valla abi. ben şimdiye kadarki en iyi sektör zamanlarımı birleştirsem anca 1.23.9 falan olur. Onun altına inmem için patinaj önleme açmam lazım O yüzden 23 benim için şimdilik hayal.

Yapma efkannnnnn. sen bari söyleme bunu, inan 1,23 lerin bası biraz kasılırsa cok kolay.1,23,646 lık videoda bazı virajlardaki sürüşümü dikkatle izledim ufak tefek hatalarım olmus. 1,23 ler senin için yapılmayacak derece degil. Not : Turnuva şartlarındaki kısıtlamalar neyse bende aynısını uyguladım. tüm yardımlar kapalı abs 5 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang35

quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Helal olsun valla abi. ben şimdiye kadarki en iyi sektör zamanlarımı birleştirsem anca 1.23.9 falan olur. Onun altına inmem için patinaj önleme açmam lazım O yüzden 23 benim için şimdilik hayal.

Yapma efkannnnnn. sen bari söyleme bunu, inan 1,23 lerin bası biraz kasılırsa cok kolay.1,23,646 lık videoda bazı virajlardaki sürüşümü dikkatle izledim ufak tefek hatalarım olmus. 1,23 ler senin için yapılmayacak derece degil. Not : Turnuva şartlarındaki kısıtlamalar neyse bende aynısını uyguladım. tüm yardımlar kapalı abs 5 de.

Gerçekten abi pek yapamam gibi geliyor ama denerim yine :) Dün epey sürdüm, ayarlarla oynadım, değişik çizgiler denedim ama 23'e inemedim bir türlü :)

• Arkadaslar üst mesajlarımdaki youtube ye koydugum 1,23,646 llık dereceyi genede emin degilim ama sanırım patinaj önleme kuvvetini acık olarak yapmıs olabilirim.Sizleride yanlıs yönlendirmek istemem. 1,23 lük dereceyi geliştireyim diye tekrar oturdum oyunun basına ama 1,24,700 lerden inmek nedense mümkün olmadı .Gece yorgunlukla dikkatimden kactı sanırım. Bende seviniyordum ne güzel. ama gercekten 1,23 lere inmek cok zor gibi.Kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomerang35

Arkadaslar üst mesajlarımdaki youtube ye koydugum 1,23,646 llık dereceyi genede emin degilim ama sanırım patinaj önleme kuvvetini acık olarak yapmıs olabilirim.Sizleride yanlıs yönlendirmek istemem. 1,23 lük dereceyi geliştireyim diye tekrar oturdum oyunun basına ama 1,24,700 lerden inmek nedense mümkün olmadı .Gece yorgunlukla dikkatimden kactı sanırım. Bende seviniyordum ne güzel. ama gercekten 1,23 lere inmek cok zor gibi.Kusura bakmayın.

Abi ben de kafayı sıyıracaktım nerde hata yapıyorum diye denemediğim ayar,çizgi vs. kalmadı Cidden 1.23ler çok zor gibi. Bi keresinde 1.24.1'e 0.2 kazançla yaklaşıyordum ama son sektörde hata yaptım yine 24 yaptım. 23'e en çok yaklaştığım olay da o oldu

• Yarış 8 Mayıs oldu dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Yarış 8 Mayıs oldu dimi ?

Evet Mehmet, PSN'in Salı'dan önce açılacağı yok gibi, bu nedenle yarın yarış yok, umarım hiçbir sorun kalmaz da 8 Mayıs'ta yarışımızı yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

quote:

Evet Mehmet, PSN'in Salı'dan önce açılacağı yok gibi, bu nedenle yarın yarış yok, umarım hiçbir sorun kalmaz da 8 Mayıs'ta yarışımızı yaparız.

Abi hafta içi açılırsa haftasonuna sorunsuz olur ama cuma falan açılırsa yalan olabiliriz. Bu arada hakikaten çok kaliteli döneceğine inanıyorum lag diye aglayanları da susturacaklardır
  • quote:

quote:

quote:

Abi hafta içi açılırsa haftasonuna sorunsuz olur ama cuma falan açılırsa yalan olabiliriz. Bu arada hakikaten çok kaliteli döneceğine inanıyorum lag diye aglayanları da susturacaklardır

Gelen server konfigürasyonu gideni aratmasın da

• 1.29.300
  • Bu hafta geliyormuş PSN. O zaman haftaya pazar pistteyiz
  • Sony, PSN çöküşündeki maduriyeti affettirmek için her PSN kullanıcısına 1 aylık bedava PSN Plus üyeliği verecekmiş, bize kopmayan, ağırlaşmayan ve laga girmeyen bir bağlantı versin yeterli dimi
  • quote:

Sony, PSN çöküşündeki maduriyeti affettirmek için her PSN kullanıcısına 1 aylık bedava PSN Plus üyeliği verecekmiş, bize kopmayan, ağırlaşmayan ve laga girmeyen bir bağlantı versin yeterli dimi

Yeterli tabi Ama lag ve ağırlaşma sorunları bence PSN'den çok GT5'ten kaynaklanıyor. 500.000 poligonlu 16 araç aynı anda yarışabilecek diye övünüyorlardı. Yarışabiliyor ama fps'nin de anası ağlıyor

• 2 haftalık gecikmeden sonra , artık önümüzdeki pazar günü ilk yarışımızı yapacağımıza inanıyorum.

Takımlar uzun bir test dönemine girdi tur zamanları gittikçe daha iyi olmaya başladı. ilk yarışta üst sıralarda güzel bir mücadele bekliyorum. Yeni katılan pilotlardan da muhakkak sürpriz sonuçlar gelecektir.

Geri sayım başlasın : 6 gün 22 saat 7 dakika
  • Özledik valla ya
  • Arkadaşlar Selam,

Pistte dönerken lastik aşınması ve yakıt tüketimi seçeneklerini açmadıysanız yarışta ilk 3 turdan sonra arabanın tüm yol tutuş kabiliyeti değişmeye başlayacak eğer buna kendinizi alıştırmazsanız yarışta işiniz çok daha zor hale gelir.. Eski bir pilot
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.