Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
46.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ara birazda iyi oldu..Online oyunun kıymetini anladık GT5 i özledik,sanki oyun yeni çıkmış gibi gelicek şimdi psn açıldığında Bu arada bende katılamıycaktım belki yarış olsaydı, evi taşıdık fln bi sürü şeyle uğraştım tesadüfen iyi oldu aslında
    Volkan abinin dediği doğru, gerçi eski turnuva pilotları bilir ama yeni katılan uzun yarış tecrübesi olmayan arkdaşlar için uyaralım...Lastikleriniz yarıya yaklaştığında altınızdaki araba tamamen farklı bi sürüşe dönüşecek buna hazırlıklı olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 2 Mayıs 2011; 8:50:08 >

• Benim için de kötü oldu aslında Vizeler bitti rahat rahat oynarım dedim ertesi gün PSN gitti Sağlık olsun napalım.

Dün kendi kendime düşünüyordum birden bire GT5 Prologue'u düşünmeye başladım. O oyunda ayar değişiklikleri danki daha çok etki yapıyordu. Özellikle aero ayarları. Aeroyu maksimum ve minimum yapınca top speed'in değiştiğini hatırlar gibiyim. Ayrıca sanki görsel olarak da daha iyi görünüyordu. Ben GT5'i ilk açtığımda çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım mesela. Bir de 720p ve 1080p arasında bir fark görememiştim. Polyphony 5 yıl yatmış sanki ya.

Bunları düşündüm işte paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Benim için de kötü oldu aslında Vizeler bitti rahat rahat oynarım dedim ertesi gün PSN gitti Sağlık olsun napalım.

Dün kendi kendime düşünüyordum birden bire GT5 Prologue'u düşünmeye başladım. O oyunda ayar değişiklikleri danki daha çok etki yapıyordu. Özellikle aero ayarları. Aeroyu maksimum ve minimum yapınca top speed'in değiştiğini hatırlar gibiyim. Ayrıca sanki görsel olarak da daha iyi görünüyordu. Ben GT5'i ilk açtığımda çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım mesela. Bir de 720p ve 1080p arasında bir fark görememiştim. Polyphony 5 yıl yatmış sanki ya.

+1

• PSN yarın açılıyomu şimdi kesin ?

İlk mesajdaki isimlerdede Tezcan abi fln duruyor son güncellemeleri yapabilirmisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 2 Mayıs 2011; 12:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

Benim için de kötü oldu aslında Vizeler bitti rahat rahat oynarım dedim ertesi gün PSN gitti Sağlık olsun napalım.

+2

• Arkadaşlar izmir için bahsettiğim işe gidip bakmak isteyenler bana pm den mail atsın lütfen.
  • günaydın arkadaşlar, derecelerde değişiklik varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

günaydın arkadaşlar, derecelerde değişiklik varmı?

Ben dereceyi daha geliştiremedim o yüzden turlamıyorum kaç gündür. PSN gelsin online turlarız
  • Bu antremanla yarış odasının farklılık olaylarından daha ben 1 tur bile atmadım zaten aleti açmıyorum açar açmaz 30 kere soruyo psn baglancakmısın baglancakmısın deli ediyor adamı

PSN açılırsa online turlarız değil mi efkan abi yoksa sen çok yanlış insansın he
  • peki bugün açılacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_Constantine

Bu antremanla yarış odasının farklılık olaylarından daha ben 1 tur bile atmadım zaten aleti açmıyorum açar açmaz 30 kere soruyo psn baglancakmısın baglancakmısın deli ediyor adamı

PSN açılırsa online turlarız değil mi efkan abi yoksa sen çok yanlış insansın he

Turlarız gardaş işimiz bu
  • quote:

peki bugün açılacakmı?

İşallah artık
  • Açılsın artık da şöyle lastiğin bittiği bir antrenman yapalım, esas olay orada. Antrenman bölümünde stabil değerlerle tur atılabiliyor fakat esas olay açık lobide. Orada 5 turdan sonra başlıyor pilota düşen esas iş bu pist kötü lastikle çok tehlikeli, savurgan virajların sayısı da çok. Dolayısı ile çok güzel bir yarışın olacağını düşünüyorum ve sabırsızlıkla yarış gününü bekliyorum
    Antrenman odasından da sıkıldım o yüzden derecelerimde bir değişme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H-Shifter

Açılsın artık da şöyle lastiğin bittiği bir antrenman yapalım, esas olay orada. Antrenman bölümünde stabil değerlerle tur atılabiliyor fakat esas olay açık lobide. Orada 5 turdan sonra başlıyor pilota düşen esas iş bu pist kötü lastikle çok tehlikeli, savurgan virajların sayısı da çok. Dolayısı ile çok güzel bir yarışın olacağını düşünüyorum ve sabırsızlıkla yarış gününü bekliyorum
    Antrenman odasından da sıkıldım o yüzden derecelerimde bir değişme yok.

Açılsında şöyle biraz tampon tampona gidelim rüzgar tüneline bakalım

• psn de antremanda takım olarak alıştırma yapabiliyoruz değilmi onur, bekir??
  • psn ye ilk girene, yarışta bir sıra önde başlama ödülü verelim
  • arkadaşlar deminki yorumu ben yaptım farklı hesapta kalmış adres dikkat etmedim pardon.
  • arkadaşlar hesabı değiştiriyorum ama bi karışıklık oluyo ve değişmiyo hesap anlayamadım. ben eray, gt35
  • değişti teklifimi tekrarlıyım psn ye ilk girene yarışta bir sıra önde başlama hakkı verelim
  • quote:

psn de antremanda takım olarak alıştırma yapabiliyoruz değilmi onur, bekir??

Yapabiliyoruz tabiki abi
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.