Bildirim
GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (93. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PSN bu hafta kesin gelecek gibi bişeymiş sanırım. Pazar günü bile gelse bence yarışımızı yapalım -
quote:
Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye
PSN bu hafta kesin gelecek gibi bişeymiş sanırım. Pazar günü bile gelse bence yarışımızı yapalım
bana saatte günde farketmez. gruba uyarım. çokta gece kalmasın. sabaha iş güç var. pazartesi sendromu çekecez çünkü. -
Bu PSN'in açılacağı yok
Cuma akşamı olmuş ve hala ne zaman açılacağı konusunda haber yok
Bari Super GT 2010'dan yarış izleyeyim de moralim yerine gelsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: H-Shifter
Bu PSN'in açılacağı yok
Cuma akşamı olmuş ve hala ne zaman açılacağı konusunda haber yok
Bari Super GT 2010'dan yarış izleyeyim de moralim yerine gelsin...
Şurda bi turnuva keyfimiz vardı resmen içine ettiler yaa. -
Bunu yapanları bi yakalarsam -
Bu hafta da gelmicekmiş. Ben diğer pistlerde antrenman yapmaya başlicam -
quote:
Bu hafta da gelmicekmiş. Ben diğer pistlerde antrenman yapmaya başlicam
senin antreman yapmana gerek yokki -
quote:
Nerden duydun Efkan? Herkes bişey söylüyo bu konuda ama hiçbiyerde okuduğunuza inanmayın..Bence ne zaman geliceğini sony bile tam bilmiyo..
Bende bi yerde okumuştum bi kaç güne kadar kademeli olarak bazı bölgelere açılıcak fln diye yazıyo ama kimse tam tarih fln bilmiyo.. -
Beyler , bence biz yarın da yarışamayacağız.
Kademeli olarak açılsa bile , biz Türkiye , sanmıyorum ki bu kademelerin ilk sıralarında yer alalım.. yarışı haftaya ertelemekten başka çaremiz kalmayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: F0rtress
quote:
Nerden duydun Efkan? Herkes bişey söylüyo bu konuda ama hiçbiyerde okuduğunuza inanmayın..Bence ne zaman geliceğini sony bile tam bilmiyo..
Bende bi yerde okumuştum bi kaç güne kadar kademeli olarak bazı bölgelere açılıcak fln diye yazıyo ama kimse tam tarih fln bilmiyo..
Sony'nin açıklamasını okumuştum sabah. Geçenlerde yine bir saldırı olmuş sanırım o yüzden biraz daha uzamış işler. Normalde bu hafta açılacağı düşünülüyordu ama son saldırıyla biraz daha uzamış.
http://blog.us.playstation.com/2011/05/06/service-restoration-update/
-
Crysis 2 PC oyunumu satıyorum. İlgilenenler PM atabilir. -
psn olmasa gt5 in esamesi okunmıyacak bu anlaşıldı. -
quote:
Orijinalden alıntı: smurf1971
psn olmasa gt5 in esamesi okunmıyacak bu anlaşıldı.
cankat napalım. biz save güncellemesi beklerken malın kökü gitti. oyunda yapacak bişey de kalmadı. başka oyunlara yöneldik mecvuren. -
Haziranı bulacak diyorlar şimdi. En azından finaller geçmiş olur diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Diğer pistlerde de antrenman yapalım tur zamanlarını karşılaştıralım. Sonra turnuva başlayınca her piste aşina olmuş olalım -
quote:
Haziranı bulacak diyorlar şimdi. En azından finaller geçmiş olur diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum Diğer pistlerde de antrenman yapalım tur zamanlarını karşılaştıralım. Sonra turnuva başlayınca her piste aşina olmuş olalım
Ne Haziranı ya şakamı bu zaten 3 hafta oldu hazirana daha 3 hafta var..Koskoca firmanın düştüğü duruma bakın rezalet..
-
Buna inanmak istemiyorum ama hakkaten Efkan'ın dediği gibi olası bir gerçek
Sony Tokyo'nun sözcüsü Shigenori Yoshida'nın açıklamasına göre tüm online servisler 31 Mayıs'ta aktive edilmiş olacak.
Lakin yapılan açıklamada da şuna yer verilmiş: ilk iş online oyun servisini açmak olacakmış ve bu da 31 Mayıs'tan önce olacakmış zaten.
O yüzden umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlar. -
PSN yok diye drifte sarmak üzereyim -
Ben de Super GT 2010 yarışlarını izliyorum sırayla, neler oluyor neler bizdeki temaslar hiçbirşeymiş onu anladım, ne birinciler pert oluyor tek bir temasla veya kendi dikkatsizlikleri ile, inanılır gibi değil valla, çok zevkli hele ki en güzel şey de her pistin ayrı bir favorisi olduğu gerçeği, birinciler hep değişiyor, iki kez kazanan görmedim, kaldı ki ilk 3 bile her seferinde çok farklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-Shifter -- 9 Mayıs 2011; 21:54:30 > -
Bekir , nerden bulup izliyorsun ? PM atar misin ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X