Şimdi Ara

GT5 TEAM CHAMPIONSHIP - KAYITLAR BA$LADI (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.073
Cevap
0
Favori
45.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H-Shifter

Ben de Super GT 2010 yarışlarını izliyorum sırayla, neler oluyor neler bizdeki temaslar hiçbirşeymiş onu anladım, ne birinciler pert oluyor tek bir temasla veya kendi dikkatsizlikleri ile, inanılır gibi değil valla, çok zevkli hele ki en güzel şey de her pistin ayrı bir favorisi olduğu gerçeği, birinciler hep değişiyor, iki kez kazanan görmedim, kaldı ki ilk 3 bile her seferinde çok farklı

Bi yarışı oturup adam gibi izleyedim yaa en kısa zamanda ben de izlicem. Japon spiker için izlenir

• quote:

Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye

quote:

Ben de Super GT 2010 yarışlarını izliyorum sırayla, neler oluyor neler bizdeki temaslar hiçbirşeymiş onu anladım, ne birinciler pert oluyor tek bir temasla veya kendi dikkatsizlikleri ile, inanılır gibi değil valla, çok zevkli hele ki en güzel şey de her pistin ayrı bir favorisi olduğu gerçeği, birinciler hep değişiyor, iki kez kazanan görmedim, kaldı ki ilk 3 bile her seferinde çok farklı

Bi yarışı oturup adam gibi izleyedim yaa en kısa zamanda ben de izlicem. Japon spiker için izlenir

2010'dan 4. yarışı tavsiye ederim, acayip şeyler oluyor

• Hadi gözümüz aydın bir kaç güne geliyormuş PSN.
  • quote:

Hadi gözümüz aydın bir kaç güne geliyormuş PSN.

Efkan yapma bunu dostum bi açılcak diyosun bi haziran diyosun..duygularımızla oynama
  • quote:

o zaman bu hafta yarışımız varmı ?
  • psn açılsa bile bir ton eksiklik çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0rtress

quote:

Efkan yapma bunu dostum bi açılcak diyosun bi haziran diyosun..duygularımızla oynama

Tüm servisler için 31 mayıs ama online oyun için bir kaç gün diyorlar

• Bizden başka kimsenin umurunda değil galiba bu PSN'in kapanması; PS3'ün nisan ayı satışları yükselmiş
  • quote:

Bizden başka kimsenin umurunda değil galiba bu PSN'in kapanması; PS3'ün nisan ayı satışları yükselmiş

inanamıyorum
  • Önceden yaptığım bir yarışın bir bölümünü paylaşayım dedim

http://www.youtube.com/watch?v=yfw-S9MuYdM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfkanBirkiye -- 13 Mayıs 2011; 17:34:12 >
  • quote:

Önceden yaptığım bir yarışın bir bölümünü paylaşayım dedim

http://www.youtube.com/watch?v=yfw-S9MuYdM

gerçekten güzel yarışmış..Adamlar çok iyiler 1 sıra bile vermiyolar

• PSN

• PSN geldi simdi update yapiyorum
  • update yaptim ama tr psn e girilmiyor
  • Tüh update gelmiş diye PSN de gelmiştir dedim amahala yok. Hevesim kursağımda kaldı.
  • sanırım önceden belirttikleri gibi bölge bölge açılıcak
  • Evet sanırım öyle. Yalnız şu var. Şifre değiştirmek gerekiyormuş ama ben sanki eski şifremi hatırlamıyorum :S 4 tane hesabım var hepsinin şifrelerini karıştırdım
  • http://youtu.be/2tHl6O5Sp8w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan_Son -- 15 Mayıs 2011; 11:11:35 >
  • Update i yaptık ama ingiliz ve amerikan psn lerim de olmasına ragmen log in olamadım
  • Bence hangi ülkenin psn'i olduğundan ziyade, Türkiye'den bağlanan psn'lerin bağlandıkları serverın aktif olup olmaması ile ilgili bir durum. Amerika'dan bile sadece doğu yakası bağlanabilmiş, gerisini siz hesabedin
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.