Twitter Dan takip ediyorm abd online eyalet eyalet actilar su an butun abd ve Canada da acik psn olarak degil ip olarak bakiliyr
ingiltere irlanda ve orta dogu online Diyorlar mactan Sonra bakicm
quote:
Orijinalden alıntı: H-Shifter Bence hangi ülkenin psn'i olduğundan ziyade, Türkiye'den bağlanan psn'lerin bağlandıkları serverın aktif olup olmaması ile ilgili bir durum. Amerika'dan bile sadece doğu yakası bağlanabilmiş, gerisini siz hesabedin
East coast rulezz! :p
biraz önce PS3'ü açtığımda must select ile başlayan bir mesaj verdi sign deyip bağlanmaya çalıştim karşıma change password diye bir ekran geldi tamam PSN açıldı dedim ama yine o meşhur mesajla karşılaştım sanırım yarın bizdede düzelmiş olur diye düşünüyorum
PSN açıldı
Saçmalığa bakın yaa. 2 hesabımın siftesini ps3 üzero den değistirdim ama asil hesabiminkini degistiremiom. Mail yollandi dio ama o da yok.
quote:
Orijinalden alıntı: EfkanBirkiye
Saçmalığa bakın yaa. 2 hesabımın siftesini ps3 üzero den değistirdim ama asil hesabiminkini degistiremiom. Mail yollandi dio ama o da yok.
PSN hesapları kullandıgınız ps3 de yaratıldıysa direk ps3 den degistirebiliyorsunuz. farklı durumda ise psn internet sitesinden değişimi mail aktivasyonu ile yapıyorsunuz sony nin başkanı amca videoda böyle söyledi
quote:
Orijinalden alıntı: J_Constantine
quote:
PSN hesapları kullandıgınız ps3 de yaratıldıysa direk ps3 den degistirebiliyorsunuz. farklı durumda ise psn internet sitesinden değişimi mail aktivasyonu ile yapıyorsunuz sony nin başkanı amca videoda böyle söyledi
Tamam da ben bütün hesaplarımı şu an kullandığım ps3 üzerinden aldım :s Tamam hadi ps3ten değiştirilme olayını geçtim mail yolladık diyorlar mail yok ortada.
27 gun sonra onlıne olabılmek cok guzel :D sonunda acıldı aksam herkesı beklıyorum :D
Ben online olamiom malesef :(
hayırlı uğurlu olsun. pazara ilk yarışımızı yaparız inşallah. saygılar....
quote:
Birkaç defa dene Efkan, bazen takılabiliyor, bana da başta yollamadı, biriki denedim oldu. Ama maili spam kısmına yolladı, sende spam filtresi falan varsa (virüs programı kaynaklı da olabilir) maili alamıyor olabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: H-Shifter
quote:
Birkaç defa dene Efkan, bazen takılabiliyor, bana da başta yollamadı, biriki denedim oldu. Ama maili spam kısmına yolladı, sende spam filtresi falan varsa (virüs programı kaynaklı da olabilir) maili alamıyor olabilirsin...
Abi bende artık mail yollandı bile demio bir hata verio. Dio ki: "a server error has occured" Benim hesabı hacklemiş olmasınlar Şaka maka öyle bişe olursa daha da oynamam GT5'i.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: H-Shifter
quote:
Abi bende artık mail yollandı bile demio bir hata verio. Dio ki: "a server error has occured" Benim hesabı hacklemiş olmasınlar Şaka maka öyle bişe olursa daha da oynamam GT5'i.
aynı hatayı bendede veriyo valla hayırlısı diyorum başkada bişey demiyorum.
Adanalı ağzımla sövdürtcek beni bu "an error has occured" hatası. Final dönemindeki stresli bir öğrencinin üstüne bu kadar da gelinmez ki ya. Zaten her vizemden beklediğim notun yarısını almışım bi de bu dert çıktı başıma. Alıp atacam aleti edevatı pencereden az kaldı.
Beyler bizim evdede durumlar % 50 % 50 bilalin cihaz girdi banada aynı hatayı veriyor
Hata kodunun açılımı son satıra dikkat
80023156 Summary Exceeded validation limit Description This may have happened because you exceeded the limit for attempts for one of the following actions: - Register / change / confirm credit card information - Redeem a PlayStation Network card - Input / redeem a voucher code - Change password via email - Activate system Solution - Please wait 24 hours and try again.
80023156 Summary Exceeded validation limit Description This may have happened because you exceeded the limit for attempts for one of the following actions: - Register / change / confirm credit card information - Redeem a PlayStation Network card - Input / redeem a voucher code - Change password via email - Activate system Solution - Please wait 24 hours and try again.
Adamı hasta ederler ya. Bi de benim önceden aldığım 2 hesabım açıldı ps3 üzerinden sorunsuz şekilde ama gt5'i adlığımdan beri kullandığımda sorun çıktı. Şaka gibi.
Çok sevdiğim şu videoyu sizlerle paylaşasım geldi.
Arkadaşlar bi konu var kafama takılan... Bu hafta pazar günü ligin son maçları oynanıcak..İşallah şampiyon olursak ben maçın ardından oturup yarışabileceğimi hiç sanmıyorum...Çıkıp kutlamalara katılmadan duramam..Benim gibi biçok kişide aynı durumda olabilir..Onun için sadece bu haftaya özel olarak yarışı Cumartesi akşamına almamız mümkünmüdür?