Şimdi Ara

GT5 Türkçe ShopTo'da Stoklarda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Buarada shopto'dan cevap geldi :

ShopTo.Net Turkish language too, is not mention on this post? :-)

adam kızdı birde

Yani oyun TÜRKÇE

Niye burada yazmıyor diye sor o zaman...

http://www.shopto.net/PS3/GAME%20HIGHLIGHTS%20HOME/PS3GR04-Gran%20Turismo%205.html

onu da sordum bu sefer mevcut dilleri yazmış ve Türkçe var diyor.İlk mesajımda fırça attı yaw

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JusticeBooster

Shopto'dan almakta bir sorun görmüyorum. Yine aynı kapıya çıkıyor satış konusunda.

Elbette ki öle ama anlatamıyoruz arkadaşlarımıza.Fakat oyun bütün sony shoplarda olur ve 10-15 tl fazla olursa tabi ki sony shoplardan almak çok daha mantıklı..

Saçma sapan konuşmayın yaa.. Sony Shopto'nun oyunu bize sattığını nerden bilecek.. adam demiyor ki satışın %10'u Türkiye %30 Almanya %60 ingiltere diye bir satış rakamı göstermiyor.. Sony'de "ulan shopto sen bu oyunları hangi ülkere sattın gönderdin hesabını ver bakim" demiyor... direk satış rakamı alıyor ve İngiltere vergisi ve ingiltere satışlarına yansıyor.. Direk Sony mağazaları ve resmi satış noktalarından alırsanız Türkiye satışına bir katkısı olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JusticeBooster

Shopto'dan almakta bir sorun görmüyorum. Yine aynı kapıya çıkıyor satış konusunda.

Elbette ki öle ama anlatamıyoruz arkadaşlarımıza.Fakat oyun bütün sony shoplarda olur ve 10-15 tl fazla olursa tabi ki sony shoplardan almak çok daha mantıklı..

Saçma sapan konuşmayın yaa.. Sony Shopto'nun oyunu bize sattığını nerden bilecek.. adam demiyor ki satışın %10'u Türkiye %30 Almanya %60 ingiltere diye bir satış rakamı göstermiyor.. Sony'de "ulan shopto sen bu oyunları hangi ülkere sattın gönderdin hesabını ver bakim" demiyor... direk satış rakamı alıyor ve İngiltere vergisi ve ingiltere satışlarına yansıyor.. Direk Sony mağazaları ve resmi satış noktalarından alırsanız Türkiye satışına bir katkısı olacak

Aynen katiliyorum. Bunu biz demiyoruz 23 studios diyor sony Turkiye diyor. Bildikleri vardir elbet.

• Shopto'dan sipariş edilen oyunlarda Türkçe kapak ve kitapçık olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier
    Shopto'dan sipariş edilen oyunlarda Türkçe kapak ve kitapçık olacak mı?

Turkce kapak tabiiki olmazda eger kitapcik multilanguage ise tr bolumude olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhsyni

Aradaki 15 lirayı da çeviri işine aylarını harcayan çalışanlara verdiğinizi düşünün.

o arkadaşlar yeterince para almıştır merak etme

ama 17 tl lik fark için de yurt dışından alınmaz be aga. üstleik Türkçe de değilmiş :)

+ olarak firsat siteleriyle irtibat kurup iyi bir indirimle 70-80 e de alınabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 20 Kasım 2010; 20:27:39 >
  • Arkadaşlar %90 oyun türkce olucak shoptodan yabancı forumlarda yazılana göre 2 bölgeye cıkmıs sadece Avrupa için BCES00569 USA için BCUS98114 yani bütün diller avrupa paketinde mevcut ama bu olayın türkce oyun sektörüne faydası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 20 Kasım 2010; 20:32:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ama 17 tl lik fark için de yurt dışından alınmaz be aga. üstleik Türkçe de değilmiş :)

+ olarak firsat siteleriyle irtibat kurup iyi bir indirimle 70-80 e de alınabilir belki.

Geçen bir konuda araba yarışı Türkçe olsa ne olur bunun için 20 lira fazla vermem demiyor muydun yoksa ben mi karıştırdım
  • Hakaret gibi konu.Söylenecek söz yok yani.Günlerdir insanlar boşuna yazıyor bu foruma demek ki.Yarın öbür gün spotçulara geldiğinde de konu açın,merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Geçen bir konuda araba yarışı Türkçe olsa ne olur bunun için 20 lira fazla vermem demiyor muydun yoksa ben mi karıştırdım

Ben korsanını alırım spotunu alırım demiyodum.
    Bu oyunun Türkçe çıkacak olmasının gereksiz bir şekilde abartıldığını söylüyordum.

benim için Türkçe olmuş İngilizce olmuş farktmez ama arada 15-17 tl lik bi fark için de gidip yabancıyı seçmem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Ben korsanını alırım spotunu alırım demiyodum.
    Bu oyunun Türkçe çıkacak olmasının gereksiz bir şekilde abartıldığını söylüyordum.

benim için Türkçe olmuş İngilizce olmuş farktmez ama arada 15-17 tl lik bi fark için de gidip yabancıyı seçmem.

Tamam ben karıştırdım o zaman kusura bakma . zaten önemli olan Türkiye den almak

• ne duyarsız insanlar var anlamak mümkün değili bu başlığın amacı ne şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllmag07

ne duyarsız insanlar var anlamak mümkün değili bu başlığın amacı ne şimdi

Hey Allahım akıl fikir ver ya, hala başlığa bakıp içeriğini, yapılan tartışmaları görmezden gelen saçma sapan yorumlar yazmaya devam ediyor. Birileri halen, Türkçe değildir almayın diyor, diğerleri hakaret gibi konu diyor. Yahu adamlar PAL versiyonuna eklemişler Türkçe desteğini. Eğer bir kaç gün dayanamıyorsanız gidip ShopTo'dan sipariş edebilirsiniz diyoruz. Gidip'de ille de ShopTo'dan alın, Sony Türkiye birşeyi haketmiyor demiyoruz ki. Eğer oyunu almak için acele ediyorsanız ve ShopTo'da satılacak kopyaların Türkçe desteği olup olmadığını bilmiyorsanız diye haber verelim dedik demediğinizi bırakmadınız be. Konunun içeriğini, yerini, üslubunu vs. beğenmediyseniz adam gibi cevap verirsiniz. İşi saçmalatıp hakarete vardırmanın anlamı yok ki. Bundan önce 3-4 kişinin benzer içerikli mesajlarına benzer cevaplar yazdım, halen aynı içerikli boş ve hakaret dolu yorumlar yazmaya devam ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 20 Kasım 2010; 21:06:48 >

• almışken 2 tane alalım da gittgidiyorda 120-130dan kaktıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orijinalden alıntı: lllmag07

ne duyarsız insanlar var anlamak mümkün değili bu başlığın amacı ne şimdi

Hey Allahım akıl fikir ver ya, hala başlığa bakıp içeriğini, yapılan tartışmaları görmezden gelen saçma sapan yorumlar yazmaya devam ediyor. Birileri halen, Türkçe değildir almayın diyor, diğerleri hakaret gibi konu diyor. Yahu adamlar PAL versiyonuna eklemişler Türkçe desteğini. Eğer bir kaç gün dayanamıyorsanız gidip ShopTo'dan sipariş edebilirsiniz diyoruz. Gidip'de ille de ShopTo'dan alın, Sony Türkiye birşeyi haketmiyor demiyoruz ki. Eğer oyunu almak için acele ediyorsanız ve ShopTo'da satılacak kopyaların Türkçe desteği olup olmadığını bilmiyorsanız diye haber verelim dedik demediğinizi bırakmadınız be. Konunun içeriğini, yerini, üslubunu vs. beğenmediyseniz adam gibi cevap verirsiniz. İşi saçmalatıp hakarete vardırmanın anlamı yok ki. Bundan önce 3-4 kişinin benzer içerikli mesajlarına benzer cevaplar yazdım, halen aynı içerikli boş ve hakaret dolu yorumlar yazmaya devam ediyorsunuz.

+1

• SONY den 107 tl ye 8 taksitli almak benim için mantıklı...
    bence türkçe oyunlar i.in bu oyunda destek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Ps3'üm olmamasına rağmen duyunca Türkçe çıkacağını 110 lirayı bir kenara koydum. Yaptığınız çok komik ne yazıkki. Birde gönlünüzü rahatlatmak için shopto bildiriyor Türkiye'ye gönderildiğini diyor. Bildirse ne olacak kazanan satılan bölge yine uk.

hocam oyunu alıp satıcakmısınız? satarsanız kac lıradan satarsınız sonucta 2. el olur artık

• herkez istedigi yerden istedigi seyi alir, artik zorbaligi birakin , demokrat olun biraz , herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil, para dunyasinda yasiyoruz herkez cebini dusunur , biraz saygili olun yeter artik yaaa nedir bu baski , heryerde sizin gibi baskici zorbalar dolu , yok oyunu turkce alin yok sony den alin, artik sizin sony nin adami oldugunuzu dusunur oldum, karismayin artik yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

herkez istedigi yerden istedigi seyi alir, artik zorbaligi birakin , demokrat olun biraz , herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil, para dunyasinda yasiyoruz herkez cebini dusunur , biraz saygili olun yeter artik yaaa nedir bu baski , heryerde sizin gibi baskici zorbalar dolu , yok oyunu turkce alin yok sony den alin, artik sizin sony nin adami oldugunuzu dusunur oldum, karismayin artik yeter

herkesin tercihine saygı duyarım ama bu tür konularla insanları yanlış yönlendirmemek lazım
    ortada bi emek var,adamlar uğraşmış senin için türkçeye çevirmiş. bundan sonra ki çıkıcak ps3 oyunları için önemli bi süreç
    vereceginiz 15 lira ile ne zengin olursunuz ne de fakir
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T
    herkesin tercihine saygı duyarım ama bu tür konularla insanları yanlış yönlendirmemek lazım
    ortada bi emek var,adamlar uğraşmış senin için türkçeye çevirmiş. bundan sonra ki çıkıcak ps3 oyunları için önemli bi süreç
    vereceginiz 15 lira ile ne zengin olursunuz ne de fakir

Shopto'dan alın.

Kar edeceğiniz 15 TL ile,

332 Trabzonspor - Eskişehir (2) 8.00

313 Antalyaspor - Gaziantepspor (+7) 22.00

341 Ankaragücü - Büyükşehir Belediyespor (2/1) 25.00

360 Kayserispor - Galatasaray (1/2) 25.00

basın. Kazancınız

Tamı tamına

1.650.000 TL.

Büyük bir hayal olacağı için. Türkiye'den alın işte.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.