Şimdi Ara

GT5 Türkçe ShopTo'da Stoklarda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afferim sana. Biz ne diyoruz sen ne öneriyorsun?
  • ben ilerde " istemediğimiz bir oyunu illa alcaksın " diye kavgalar çıkmasından endişe ediyorum hiç tarzımız olmayan bir oyun türkçe çıkarsa bunu da aldın almadın kavgası çıkar bunun bir sonraki aşamasında
  • 4-5 gün daha sabredin ülkenizden alın oyunu
    Ayrıca shopto da, oyun stokta gözüküyor fakat hala, yukarıda 24.11.2010 yazıyor anlayamadım, numara falan mı çekiyorlar yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
    ben ilerde " istemediğimiz bir oyunu illa alcaksın " diye kavgalar çıkmasından endişe ediyorum hiç tarzımız olmayan bir oyun türkçe çıkarsa bunu da aldın almadın kavgası çıkar bunun bir sonraki aşamasında

Yoksa sen hala Turkce start the party i almadin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdede

4-5 gün daha sabredin ülkenizden alın oyunu
    Ayrıca shopto da, oyun stokta gözüküyor fakat hala, yukarıda 24.11.2010 yazıyor anlayamadım, numara falan mı çekiyorlar yoksa?

stoğa girdi fakat önsiparişleri gönderiyorlar sadece
  • insanlara akıl verin tamam öneride bulunun tamam ama adam shoptodan almak istemiş size neki bundan adama sabahdan beri düşüncesiz vs gibi laflar ediyorsunuz buna hakkınız yok bi öneride bulundunuz sabredememiş arkadaş almış başlığıda tüm dünyada türkçe olarak çıktığını anlatmak için yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

herkez istedigi yerden istedigi seyi alir, artik zorbaligi birakin , demokrat olun biraz , herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil, para dunyasinda yasiyoruz herkez cebini dusunur , biraz saygili olun yeter artik yaaa nedir bu baski , heryerde sizin gibi baskici zorbalar dolu , yok oyunu turkce alin yok sony den alin, artik sizin sony nin adami oldugunuzu dusunur oldum, karismayin artik yeter

herkesin tercihine saygı duyarım ama bu tür konularla insanları yanlış yönlendirmemek lazım
    ortada bi emek var,adamlar uğraşmış senin için türkçeye çevirmiş. bundan sonra ki çıkıcak ps3 oyunları için önemli bi süreç
    vereceginiz 15 lira ile ne zengin olursunuz ne de fakir

bizimi düşünüyorlar yoksa daha ne kadar çok satabilirizimi bi gidin lütfen bu devirde kim kimi düşünür sony sizi değil cebinizdeki paraları düşünüyor

• Arkadaşlar günlerdir yazılanları okuyorum. Özetle Türkiye'den alınmasını isteyenlerin demek istediği şu;

- Sony bu sektörde artık Türkiye'ye değer verip bu doğrultuda, Türkçe'yi oyununa dahil ediyor.

- Sizlerde buna karşılık, Türkiye'nin pazar payı yüksek bir bölge olduğunu göstermek ve bundan sonra çıkacak oyunlarda göz ardı edilmesini istemiyorsunuz.

Türkiye'den korsan yada yabancı ülkelerden ucuza (15-20 TL kadar) almak isteyenlerin fikride;

Ucuza almak

Bence o parayı vermeyi düşünen, hiçte veremem demesin. 15-20 TL fazla verip hayli ülkemizden yasal satıcılardan alabilir.

Türkiye'den alınmasını isteyenler sebeplerini güzelce sıralamış ama buna rağmen o kişi almak istemiyorsa onun tercihidir. Tercihlere saygı göstermezsek birbirimize saygımız kalmaz. O nedenle kişiler nerden isterse ordan alsın. Ha bazıları yine inatla burdan alacak diyorsa, üstünü kendi cebinden karşılasın burdan alsın.

İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Saçma sapan konuşmayın yaa.. Sony Shopto'nun oyunu bize sattığını nerden bilecek.. adam demiyor ki satışın %10'u Türkiye %30 Almanya %60 ingiltere diye bir satış rakamı göstermiyor.. Sony'de "ulan shopto sen bu oyunları hangi ülkere sattın gönderdin hesabını ver bakim" demiyor... direk satış rakamı alıyor ve İngiltere vergisi ve ingiltere satışlarına yansıyor.. Direk Sony mağazaları ve resmi satış noktalarından alırsanız Türkiye satışına bir katkısı olacak

Mesajımı yeniliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

Afferim sana. Biz ne diyoruz sen ne öneriyorsun?

Çok anlayışlısın canım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco
    bizimi düşünüyorlar yoksa daha ne kadar çok satabilirizimi bi gidin lütfen bu devirde kim kimi düşünür sony sizi değil cebinizdeki paraları düşünüyor

Oyunu almak isteyen herkes, Shopto'dan, spotçulardan ya da diğer mağazalardan alacak zaten. Adamlar yine kazanacak. Biz ise, adamlar Türk oyuncuları görsün, Türkçe oyunların devamı çıksın diye Sony mağazalarından alın diyoruz. 10-15 TL fazla verin, en azından bandrollü ve Türkçe oyun oynayın diyoruz. (Shopto oyunları bandrollü gelmiyor.) Saf saf konuşmayın artık. Nereden istiyorsan al ama saf yorum yapma.
  • Malesef bizim ülkemiz böyle işte.Şuna bak! ufacık bir mevzuda bile birlik olamadık.Bıdı bıdı bıdı.Başka hiçbirşey yok. Kardeşim mevzu bazıları için basit ve sadece tercih meselesi olarak algılanabilir ama bu mevzu öyle değil işte.80 milyonluk bir ülkeninin,binlerce yılda oluşturduğu bir dil hiçe sayılıyor.10 milyonluk kıçı kırık birsürü ülke için dil desteği olurken bizim hala birçok oyunda dil desteğimiz yok.Şurada 10-15 tl sizin için Türkçe kadar önemlimi değilmi size onu sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Malesef bizim ülkemiz böyle işte.Şuna bak! ufacık bir mevzuda bile birlik olamadık.Bıdı bıdı bıdı.Başka hiçbirşey yok. Kardeşim mevzu bazıları için basit ve sadece tercih meselesi olarak algılanabilir ama bu mevzu öyle değil işte.80 milyonluk bir ülkeninin,binlerce yılda oluşturduğu bir dil hiçe sayılıyor.10 milyonluk kıçı kırık birsürü ülke için dil desteği olurken bizim hala birçok oyunda dil desteğimiz yok.Şurada 10-15 tl sizin için Türkçe kadar önemlimi değilmi size onu sormak lazım.

Yazdıklarımı iyi okumadığın belli, ben tercih derken aynı zamanda hoşgörüye de değinmiştim. Diyelim ki bu forumdan 5 kişi burdan almak istemiyor, sen kendini paraladın diye alır mı? Tatlı dille olayın güzel yönlerini fevri olmayacak sözlerle açıkla. Kaybın olur mu, tabiki hayır ama inatla alacaksın dersen o da para benim almam der işin içinden çıkar sende sesini çıkaramazsın.

Bu konuda fikirlerimi söyledim, daha da yazmayacağım. Gönül isterdiki burda tartışılan konu bu oyunları, teknolojileri neden biz yapamıyoruz yada yapmak için neler yapabiliriz. Kimsenin kalbini kırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEBAL -- 20 Kasım 2010; 23:44:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VEBAL

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Malesef bizim ülkemiz böyle işte.Şuna bak! ufacık bir mevzuda bile birlik olamadık.Bıdı bıdı bıdı.Başka hiçbirşey yok. Kardeşim mevzu bazıları için basit ve sadece tercih meselesi olarak algılanabilir ama bu mevzu öyle değil işte.80 milyonluk bir ülkeninin,binlerce yılda oluşturduğu bir dil hiçe sayılıyor.10 milyonluk kıçı kırık birsürü ülke için dil desteği olurken bizim hala birçok oyunda dil desteğimiz yok.Şurada 10-15 tl sizin için Türkçe kadar önemlimi değilmi size onu sormak lazım.

Yazdıklarımı iyi okumadığın belli, ben tercih derken aynı zamanda hoşgörüye de değinmiştim. Diyelim ki bu forumdan 5 kişi burdan almak istemiyor, sen kendini paraladın diye alır mı? Tatlı dille olayın güzel yönlerini fevri olmayacak sözlerle açıkla. Kaybın olur mu, tabiki hayır ama inatla alacaksın dersen o da para benim almam der işin içinden çıkar sende sesini çıkaramazsın.

Bu konuda fikirlerimi söyledim, daha da yazmayacağım. Gönül isterdiki burda tartışılan konu bu oyunları, teknolojileri neden biz yapamıyoruz yada yapmak için neler yapabiliriz. Kimsenin kalbini kırmayın.

Senin sorunun ne biliryormusun?Dünyanın merkezine kendini koymuşsun.Arkadaşım oradaki yazı sana değildi.Oyunu shopto ve spot gibi yerlerden almak için can atan,bunu körü körüne savunan ve 800 tl lik oyun makinesi olup fakir edebiyatı ile 10-15 tl gibi meblağları çok büyük meblağlarmış gibi dile getiren arkadaşlaraydı.Sen niye alındın.Konunun üst mesajlarına bakarsan TERCİH kelimesini sadece senin kullanmadığını anlarsın.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 22 Kasım 2010; 0:11:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric
    Yani burada satışa çıkmasını bekleyip de 107 liraya almanıza gerek yok.

Tabiki isteyen isteği yerden almakta özgür ama böyle bir dönem başlangıcında ,bu kadar uğraşı verilmişken 10-20 lira için hayır hayır Türkiyeden almayın ,beklemeyin boşu boşuna alın shoptodan demeyi hiç doğru bulmuyorum. Bu tür konuların bi hışımla açılması ve bu desteğe köstek olunmaya çalışılması hiç doğru bir yaklaşım değil bana göre . bu tür konuları gördükçe meğer ne kadar türkçe oyun çıkmasına verilen bu desteğe antisempatizan kişiler var demekten kendimi alamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Tabiki isteyen isteği yerden almakta özgür ama böyle bir dönem başlangıcında ,bu kadar uğraşı verilmişken 10-20 lira için hayır hayır Türkiyeden almayın ,beklemeyin boşu boşuna alın shoptodan demeyi hiç doğru bulmuyorum. Bu tür konuların bi hışımla açılması ve bu desteğe köstek olunmaya çalışılması hiç doğru bir yaklaşım değil bana göre . bu tür konuları gördükçe meğer ne kadar türkçe oyun çıkmasına verilen bu desteğe antisempatizan kişiler var demekten kendimi alamıyorum...

Hah!!!! Bu alkışlanır işte........

• Oyunun yurt içinden (spot olarak değil tabiki) alınması taraftarıyım. hemen hemen her oyunumu shopto dan aldım. shop to bize satış yapar, hatta SONY'e Türkiye'ye şu akadar oyun da sattım der, ama bu kullanıcılar için oyunlara Türkçe dil desteği verin demez. Bu SONY TR'nin geç te olsa bir çalışmasıdır. satışlardan diğer oyunlara göre bir üstünlük sağlarlarsa bu ana üreticiye kadar gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Bu konu Solidrock' ın açtığı başlığa karşılık desteği engelleme konusu gibi oldu, ne de olsa demokrasi var kardeşim herkes istediğini yapar

• Lütfen oyunu Türki'ye den alınız!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.