Şimdi Ara

GT5 Türkçe ShopTo'da Stoklarda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JusticeBooster

Shopto'dan almakta bir sorun görmüyorum. Yine aynı kapıya çıkıyor satış konusunda.

Adamlar biliyor mu bize geldiğini waw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

shopto daki oyunda Türkçe dil olduğu nerede yazıyor ben halen göremedim

evet, supported languages kısmında türkçeyi göremedim...
  • 23 studios konusundaki yetkili sallıyo o zaman yararı yok die alıcaksan al bize ne ya -_-
  • Forumda bu konu ile ilgili bir dünya mesaj yazıldı, artık kim neyin ne olduğunu biliyor. İsteyen istediği yerden alır... Buradan sadece bizlere tavsiyede bulunmak düşer, arkadaşlara da istediği yerden almak. Bence boşuna bir tartışma, kim ne derse desin herkes bildiğini okuyacaktır. Benim tercihim tüm pazarlama hatalarına rağmen hala Türkiye'den almak yönündedir. Oyunu alacak arkadaşlara da yurtiçinden almalarını şiddetle tavsiye ederim...
  • Ps3'üm olmamasına rağmen duyunca Türkçe çıkacağını 110 lirayı bir kenara koydum. Yaptığınız çok komik ne yazıkki. Birde gönlünüzü rahatlatmak için shopto bildiriyor Türkiye'ye gönderildiğini diyor. Bildirse ne olacak kazanan satılan bölge yine uk.
  • Buradaki herkes bilir zaten shopto yu, yıllardır oyunu bekleyenlerin iştahını kabartmaya ne gerek vardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Ayıp yahu. O kadar Türkçe oyunları trden alın denmesine rağmen adam oyunu shoptodan almış bir de sanki çok önemli bir halt yemiş gibi kalkmış üstüne konu açmış. Pes artık.

90'ı veren 107'yi de verir. 700-800 liraya ps3'ü alan bir insan sırf 17 lira fazladan vereceği için Türkçe oyunlara destek vermekten imtina edermi yahu. Pintilikte cimrilikte son nokta. O kurtardığın 17 lira senin hayatını kurtarır. Bravo sana.

Yok tr'de çıkış tarihi belli olmamış yok şöyleymiş böyleymiş sanki shoptodan aldığın oyun yarın kapına gelecek. Onu da bi marifet olarak yazmış.

Eğer körseniz veya konuyu anlamadan ya da anlamak istemeyerek cevap yazmak istiyorsanız buyrun devam edin. Konunun amacı 17-20-30 lira parayı cebe indirmekte değil. Eğer ShopTo'dan oyunu alacak olan varsa bilgilendirmekte o kadar. Bu nasıl bir cevap üslubudur yahu? Sanırsın vatan hainliği yapıyorum bu konuyu açarak. İsteyen istediği yerden alır. Saçma sapan cevaplar vermenin manası yok. Ayrıca çıkış tarihinin belli olup olmadığından bahsetmişmiyim bir bak bakalım? Bazıları sırf kendilerini haklı gösterip diğerlerinin arasından sıyrılmak için konuyu saçma sapan biçimde çarpıtıyor ya bravo yani.

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Ps3'üm olmamasına rağmen duyunca Türkçe çıkacağını 110 lirayı bir kenara koydum. Yaptığınız çok komik ne yazıkki. Birde gönlünüzü rahatlatmak için shopto bildiriyor Türkiye'ye gönderildiğini diyor. Bildirse ne olacak kazanan satılan bölge yine uk.

Yemin ediyorum kafayı yiyeceğim artık. Bu nedir yahu. İsteyen istediği yerden alacaktır elbette diyorum halen üsteleyip aynı şeyleri saçma sapan biçimde yazmaya devam ediyorsunuz. Yeter. Sanki oyunu Türkiye'den aldığınızda paranın hepsi Türkiye'ye gidiyor, oyunu yapan Polyphony Digital ve Sony Japan'in yerine. Sanki herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz ve bir tek sizin düşündüklerinizin geçerliliği mevcut. Şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 20 Kasım 2010; 17:47:33 >

• shoptpdan oyunu alıcakları bilgilendirmek ise amaç o zaman shopto konusuna yazabilirdiniz.Kocaman başlıklarla konu açmanın anlamı yoktu.Shopto sitesinde dillerde Türkçe yazmıyor.Ama Facebook ta Türkçe dilden bahsediliyor, soru sordum Türkçe konusunda cevabını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Ps3'üm olmamasına rağmen duyunca Türkçe çıkacağını 110 lirayı bir kenara koydum. Yaptığınız çok komik ne yazıkki. Birde gönlünüzü rahatlatmak için shopto bildiriyor Türkiye'ye gönderildiğini diyor. Bildirse ne olacak kazanan satılan bölge yine uk.

Kimsenin gönül rahatlattığı yok gerçekleri anlattık,bilmiyorsanız yorum yazmayın
  • şahsen türkçe gönderileceğini bilseydim ben shoptotadan alırdım. ama bu saatten sonra sony shoplarda oyunun geliş tarihini bırakın oynun ne olduğunu bilmeyen satış noktalarına gelmesini bekleyicez.
  • Buarada shopto'dan cevap geldi :

ShopTo.Net Turkish language too, is not mention on this post? :-)

adam kızdı birde

Yani oyun TÜRKÇE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glazer -- 20 Kasım 2010; 18:10:18 >
  • TURKCE DIL YOK ARKADASLAR ALMAYINNNNNNNNNNNN SECENEKLERDE GOSTERILMIS ZATEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

Buarada shopto'dan cevap geldi :

ShopTo.Net Turkish language too, is not mention on this post? :-)

adam kızdı birde

Yani oyun TÜRKÇE

Niye burada yazmıyor diye sor o zaman...

http://www.shopto.net/PS3/GAME%20HIGHLIGHTS%20HOME/PS3GR04-Gran%20Turismo%205.html

• quote:

Orijinalden alıntı: crueltiger

TURKCE DIL YOK ARKADASLAR ALMAYINNNNNNNNNNNN SECENEKLERDE GOSTERILMIS ZATEN

Facebook sayfasında ShopTo oyunda TÜRKÇE ve Yunanca var diye bağırıyor,gir bak..Seçeneklerde gösterilmediğini bizde biliyoruz
  • Yav bekleyin 4 gun daha. Move gibi ertelenirse surekli o zaman shoptodan aliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Eğer Shopto'dan aldığımız oyunların Türkçe oyunlara katkısı olsaydı Ubisoft'un, Electronic Arts'ın, Activision'ın bütün oyunlarını Türkçe oynuyor olurduk.
    Küçük bir ekleme: Bu kadar Türkçe oyunları Sony Shoplardan almaya özen gösteren bir forumda bu tür bir konuyu açarken alacağınız tepkileri tahmin etmeniz lazımdı.

"Eğer Shopto'dan aldığımız oyunların Türkçe oyunlara katkısı olsaydı Ubisoft'un, Electronic Arts'ın, Activision'ın bütün oyunlarını Türkçe oynuyor olurduk."

Bravo. Dünya'da en çok konuşulan dillerden Arapça dilini bile çoğu oyunlarda, hatta PS3'nin kendisinde bile göremezken Türkçe'yi mi ekleyeceklerdi? Üstelik büyük ihtimalle 1000 leri geçmeyen satış rakamlarına rağmen? Kusura bakmayın da Sony bizim akrabamızın şirketi değil. God Of War 3'ün fiyatını normale yakın bir seviyeye düşürdüklerinde satışların arttığını gördüler ve bunu devam ettirmeye karar verdiler o kadar. Türkçe oyunları gerçekten istiyor musunuz ve aklınızda ShopTo'dan aldığınızda satış bilgilerinin Sony'nin eline geçmeyeceğine dair bir fikir mi var? O zaman Türkiye'den alın. Ancak gidip de ShopTo'yu tercih edeceklere hain vs damgası vurmaya çalışmayın. Herkes sizinle aynı fikri paylaşmak zorunda değil.

Bildiğim kadarıyla Türkçe, Dünyada en çok konuşulan 5. dil ve Arapçanın önünde

• siteden pes2011 alanlar pişman olmuştu diye hatırlıyorum hem buradan pahalıya geldi hemde türkçe yoktu bence yine türkçe olmıcak ben elektronik marketlerin kampanyalarını beklemeyi düşünüyorum gow3ü aldıgım gibi belki yine 59tlden yada ona yakın bir kampanya çıkar diye umuyorum onlarda olmazsa gider sonyden k.kartına taksitle alırım 17tl zaten dokunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Eğer Shopto'dan aldığımız oyunların Türkçe oyunlara katkısı olsaydı Ubisoft'un, Electronic Arts'ın, Activision'ın bütün oyunlarını Türkçe oynuyor olurduk.
    Küçük bir ekleme: Bu kadar Türkçe oyunları Sony Shoplardan almaya özen gösteren bir forumda bu tür bir konuyu açarken alacağınız tepkileri tahmin etmeniz lazımdı.

"Eğer Shopto'dan aldığımız oyunların Türkçe oyunlara katkısı olsaydı Ubisoft'un, Electronic Arts'ın, Activision'ın bütün oyunlarını Türkçe oynuyor olurduk."

Bravo. Dünya'da en çok konuşulan dillerden Arapça dilini bile çoğu oyunlarda, hatta PS3'nin kendisinde bile göremezken Türkçe'yi mi ekleyeceklerdi? Üstelik büyük ihtimalle 1000 leri geçmeyen satış rakamlarına rağmen? Kusura bakmayın da Sony bizim akrabamızın şirketi değil. God Of War 3'ün fiyatını normale yakın bir seviyeye düşürdüklerinde satışların arttığını gördüler ve bunu devam ettirmeye karar verdiler o kadar. Türkçe oyunları gerçekten istiyor musunuz ve aklınızda ShopTo'dan aldığınızda satış bilgilerinin Sony'nin eline geçmeyeceğine dair bir fikir mi var? O zaman Türkiye'den alın. Ancak gidip de ShopTo'yu tercih edeceklere hain vs damgası vurmaya çalışmayın. Herkes sizinle aynı fikri paylaşmak zorunda değil.

Bildiğim kadarıyla Türkçe, Dünyada en çok konuşulan 5. dil ve Arapçanın önünde

ne kadar konuşulduğunun bir önemi yok adamım,ne kadar satıldığının önemi var

• Türkiye'den resmi satış noktalarından alınacak her oyun sadece Türkçe gelecek oyunların sayısını arttırmayacaktır, bugün için yakındığımız organizasyon, reklam ve pazarlama konularında da ilerleme sağlayacaktır.

Hepsi bir biriyle etkileşimlidir...
    Butterfly effect...
  • Shopto dan alınca türkçeye sorun teşkil etmez. Adam türkiyeden çok sipariş geldiğini görünce daha fazla destek olur. Türkiye dediginiz pazar devede kulak oyun satışlarında. Kimseninde umurunda olmaz buradaki rakamlar. Ha 50 bin satmış ha 10 bin...Sony Türkiye bu konuda agırlıgını koyarsa, çalışırsa olur bu işler. Türkçe yazı eklemek yada başka dilde bir altyazı eklemek atla deve degil. RPG türü oyunlarda sorun olur. Kitaplarca yazı var onlarda..
    Menüyü türkçe yapmak filan bunlar çok basit işlerdir programlama açısından. Birinin ön ayak olması lazım. Yoksa adam mini minnacık bir pazardaki satış rakamlarını dikkate almaz bu işlerde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.