Şimdi Ara

GT5 Türkçe ShopTo'da Stoklarda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence kimse almasın bu oyunu. Ps3 hatta bırak Ps3'ü Playstation tarihinin en dandik oyunu olacak. Beyin bedava. Özgür düşünce yaşasın.
  • bedava ise niye bir tane de sen almıyorsun?

Demokrasi var diyorsunuz, ama yaptığınız şey malum tarafların yaptığından farksız. "Demokratik yollarla dava sürdürüyoruz" diyorlar ama hala aynı eylemlere devam ediyorlar, nasılsa onlar için demokrasiyi kullanan yandaşları var...

Kimse kimseye zorla oyun al demiyor, AMA alacaksan yurtdışından alma, yurtiçinden al diyor, sizde tutturmuşsunuz 15 lira veremem, o zaman yarın bir gün 100 lira veremem oyunlara dersiniz bi aptalın tekine ps3'ünüzü JB yapsın diye 100 lira verirsiniz, oyun başına 10 tl verirsiniz, sonuçta daha ucuz değil mi? Neyse akıllarında bi ampül yanıpta, JB yapmaya karar verenler buraya yazsınlar...

-----------
    NOT: kabul ediyorum bende şuan elimdeki ve ilk ps3 oyunum olan brütal legend'i aldım ama şuan spot olmayan bir ürün almıyorsam, bunun sebebi 170-180 lira fiyatlarından oyunu piyasaya süren ARAL'dır. Bu fiyatlar böyle devam etsin seve seve alırım buradan, hem şu da var,

Beyefendi TR'deki shoplara nezaman geleceği belirsiz diyorsun AMA shopto'dan gelmesini bekleyene kadar iki adım yürüyüp anında o kutuyu alıp hemen oynamaya başlaman daha iyi olmaz mı? 2 adımlık yol gidip almak mı yoksa yurtdışından gelecek kargoyu beklemek mi? Bildiğim kadarıyla ilki aynı gün elinde oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_GayveR80 -- 21 Kasım 2010; 1:45:54 >

• Birkaç konuya açıklık getirmek istedim.

Öncelikle Türkçe PSN konusundaki düşüncelerimi diğer başlıkta dile getirdim. Durum bilindiği gibi, 30 dk.'lık bir çevirinin esirgenmesi durumu değildir.

Shopto'dan satılan ürünlerin kaydı ve doğal olarak vergisi İngiltere hükümetine gider. Yani Shopto'dan satılan ürünlerin, takibi yapılmıyor. Zaten emin olun, kimse bunu takip etmez. Eğer, satış yapılmayan bir ülkeye gönderiler olsaydı, o zaman Sony bunu dikkate alır ve o ülkenin pazarına yönelik çalışmalar yürütüyrdü. Diğer şekilde, Sony Shop, ülkemizde de olduğu için, herhangi bir yurtdışı girişi takip edilmiyor, kimse de bununla uğraşmaz zaten.

Buna ek olarak, bence kendi ülkemizden alışveriş yapmak (mecbur bırakılmadığımız sürece), bir vatandaşlık görevidir. Eğer kendi ülkeme vergi ödemeyeceksem, başkasına da ödemem. Bu kabul edilebilir. Fakat, Türkiye yerine İngiltere'ye vergi ödemek de, apayrı bir durumdur.

Türkçe Oyunların amiral gemisi haline gelmiş bir sitede JB, korsan ve diğer uygunsuz konuların konuşulması da garip kaçmıyor değil. Bu tür başlıklar beni şaşırtıyor, amaç her ne olursa olsun. Fakat, hepimiz özgürüz neticede. Saygı duyup, işimize bakmamız gerekir.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Birkaç konuya açıklık getirmek istedim.

Öncelikle Türkçe PSN konusundaki düşüncelerimi diğer başlıkta dile getirdim. Durum bilindiği gibi, 30 dk.'lık bir çevirinin esirgenmesi durumu değildir.

Shopto'dan satılan ürünlerin kaydı ve doğal olarak vergisi İngiltere hükümetine gider. Yani Shopto'dan satılan ürünlerin, takibi yapılmıyor. Zaten emin olun, kimse bunu takip etmez. Eğer, satış yapılmayan bir ülkeye gönderiler olsaydı, o zaman Sony bunu dikkate alır ve o ülkenin pazarına yönelik çalışmalar yürütüyrdü. Diğer şekilde, Sony Shop, ülkemizde de olduğu için, herhangi bir yurtdışı girişi takip edilmiyor, kimse de bununla uğraşmaz zaten.

Buna ek olarak, bence kendi ülkemizden alışveriş yapmak (mecbur bırakılmadığımız sürece), bir vatandaşlık görevidir. Eğer kendi ülkeme vergi ödemeyeceksem, başkasına da ödemem. Bu kabul edilebilir. Fakat, Türkiye yerine İngiltere'ye vergi ödemek de, apayrı bir durumdur.

Türkçe Oyunların amiral gemisi haline gelmiş bir sitede JB, korsan ve diğer uygunsuz konuların konuşulması da garip kaçmıyor değil. Bu tür başlıklar beni şaşırtıyor, amaç her ne olursa olsun. Fakat, hepimiz özgürüz neticede. Saygı duyup, işimize bakmamız gerekir.

Teşekkür ederim

Çok güzel yazmışsınızda bu konuya saygı falan duyulmaz.Duyan olduğunu sanmıyorum yani.Biz Türkçe destek diyoruz,adamlar 5-10 tl için shopto konusu açmışlar.Normalde de açılmaz yani,son çıkan herhangi bir oyun shopto'da 10-15 tl ucuza çıksa eminim böyle bir konu açılmazdı.Yazan shopto konusuna yazardı.Benim fanı olduğum oyun Türkçe altyazılı çıkacak olsa ve bu forumda böyle konu açılsa kıyameti koparırdım şahsen.Olayı kötüye yormayalım diyorum ama sanki inadına yapıyorlar,köstek olmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Birkaç konuya açıklık getirmek istedim.

Teşekkür ederim

Bazı insanlara, bazı şeyleri anlatmak zordur.. sabit fikirli insanlardır.. o ne diyorsa odur.... umarım 1 kişi bile olsa Sony GT5'ten beklediğini alacaktır diye düşünüyorum..

• Bu bölümde zaten koskoca SHOPTO.net basligi var.E zaten orjinal kullanan herkes shopto'yu biliyor ve devamli takip ediyor.Shopto basligina girip bir satir "Arkadaslar gt5 stocklarda üstelik Türkce" demek varken tutup baslik acmanin amaci nedir?
    Forum sahiplerinin konsol bölümünde "ana konu" mecburiyetini kaldirmasina ragmen, bu basligi acik tutmayi dogru bulmuyorum kimse kusura bakmasin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.