Şimdi Ara

[GT5] Yarış Modifikasyonu Olan Araçlar Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
7.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prostt

quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Bu arabaları alırken isimlerinde RM (race modification) ibaresi var mı?.

Chevrolet galerisinden standart ZR1 alıp sonra race mod yapabilir miyiz? Önce normal motor modları yapıp mı race mod yapmamız gerekiyor, yoksa arabayı alıp direk race mod mu yapıyoruz?

Bir de uzmandaki tarihi yarış araçları için ne önerirsiniz. Orayı geçemedim ben bir türlü...

HİSTORİC YARIŞI

bende bu yarış için çok araç aramıştım bir iki araç denedim
    DODGE CHALLENGER R/T '70 ful modife edin 779 BG oluyor bu araç ile geçtim.

yada B-Spec yarışlarından KIDEMLİ bölümünde LİKE THE WİND (RÜZGAR GİBİ) yarışını kazanınca da TOYOTA 7 veriyor.
    ama ben bu aracı kazanmadan önce yukardaki araç ile geçtim A-Spec historic yarışını kazandım
    b-specteki historic ilk yarışı toyota 7 geçiyor ama code azur'u geçemiyor.

aynen code azur'da takıldım ilerde ford gt 40 race car vericek onla alıcam orasını duyduğum o rahat alıyo diye
    aynen

Bende öyle yaptım gt 40 a biraz güçlendirme ile çok rahat geçiyor.

• quote:

araçlara mod yapıldıktan sonra RM(racing modification) ibaresi çıkıyo ilk önce garaj bölümünden modifikasyon önerrim daha sonrasında modifiye parçalalrı ekle aksi taktirde satın aldığın parçalar gidiyo kendi kafasına göre modluyo,tarihi yarış kupasını ben A,spec'te toyota 7 ile geçtim ama arkadaş camaro 69 ile geçmiş alıp modlayıp deneye bilirsin ben b- specte takıldım yanlız toyota 7 ile bir ara tuning setuplarını yapıp tekrar deniycem orasını..

bir IS-F bir de ZR1 alıp yarış mod yapayım bu akşam
  • tavsiyelerim ZR1,CİVİC TYPER EK 97,NİSSAN SLVİA S 15,GOLF IV 01 biz arkadaşlar ile cup şeklinde bunların yarışlarını yapmaya başlıycaz baya zevkli olacak gibi herkes hem eşit güce hemde kendi tuning setup yapma ve kabiliyetini gösterme şansını bulucak
  • Forza 3'deki gibi modifiye yapabilseydik keşke.. Kazu modifiye güncellemesi istiyoruz maili atalım..
  • Beyler yaktınız beni camaro Z28 in Uzmandaki historic race carı kazanmasına imkan yok. Acaip hantal ve dönemeyen bir makine ...350-400bin kredim gitti .
  • Arkadaşlar selam,

dün forumu okuduktan sonra elimdeki mevcut Dodge Challenger R/T RM '70 Race Modification'a girerk yaptım güzelde oldu ancak, araçla test sürüşüne çıktığımda arabanın 105 mil'in üzerine çıkaramadım 4. vitesin üzerine çıkmıyor ve gaz kesiyor araç? ne yapmam gerekli bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haks446

Arkadaşlar selam,

dün forumu okuduktan sonra elimdeki mevcut Dodge Challenger R/T RM '70 Race Modification'a girerk yaptım güzelde oldu ancak, araçla test sürüşüne çıktığımda arabanın 105 mil'in üzerine çıkaramadım 4. vitesin üzerine çıkmıyor ve gaz kesiyor araç? ne yapmam gerekli bilgi verebilir misiniz?

modifiye parçaları bölümünden şanzımanı değiştirdinimiz 6 ileri olan,bazı arabalarda şanzımanda değişsede orginal vitese sadık kalarak çalışıyo sadece son süratinize veya seri bir hale getirmek için ayarlaya biliyorsunuz
  • quote:

Arkadaşlar selam,

Garajda aracı seçip Ayarlar bölümüne gir. Şanzımanı seç. Ayaralanbilir şanzıman diye birşey göreceksin. Ona girip sürgüyü sağa doğru çekip maksimum hızı arttır. Sola çekersen araç çok seri vites değiştirip maksimum hıza çabuk ulaşır ve düzlükte tıkanır. Sağa çekersen vites geçişleri yavaş olur ve maksimum hız daha yüksek olur. Oynadığın piste göre bu ayarlarla oynayabilirsin. Bol virajlı bir pistse vites aralıklarını kısa tutup çabuk hızlanmasını, düzlüklü pistse geç hızlanmasını sağlayabilirsin...

Bir de 105 mil demişsin. Niye onu KM ile değiştirmiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 30 Aralık 2010; 11:28:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Arkadaşlar selam,

Garajda aracı seçip Ayarlar bölümüne gir. Şanzımanı seç. Ayaralanbilir şanzıman diye birşey göreceksin. Ona girip sürgüyü sağa doğru çekip maksimum hızı arttır. Sola çekersen araç çok seri vites değiştirip maksimum hıza çabuk ulaşır ve düzlükte tıkanır. Sağa çekersen vites geçişleri yavaş olur ve maksimum hız daha yüksek olur. Oynadığın piste göre bu ayarlarla oynayabilirsin. Bol virajlı bir pistse vites aralıklarını kısa tutup çabuk hızlanmasını, düzlüklü pistse geç hızlanmasını sağlayabilirsin...

Bir de 105 mil demişsin. Niye onu KM ile değiştirmiyorsun?

bilgilendirme için teşekkürler dediğiniz doğru sanırım çünkü düzlükte 105 milin üzerine çıkamadım dediğin ayarlardan yapacağım.

bu arada KM dediğin nedir? bilemedim :)

• quote:

quote:

Arkadaşlar selam,

modifiye parçaları bölümünden şanzımanı değiştirdinimiz 6 ileri olan,bazı arabalarda şanzımanda değişsede orginal vitese sadık kalarak çalışıyo sadece son süratinize veya seri bir hale getirmek için ayarlaya biliyorsunuz

Bilgilendirme için teşekkürler.

• KM kilometre
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUTUdesign

KM kilometre

:) (: Teşekkürler

düzenledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Liste doğru toplam 17 araca modifikasyon yapılabiliyor, ben de ZR1' e yapmıştım

[GT5] Yarış Modifikasyonu Olan Araçlar Listesi

zr1 normal upğrade i daha performanslı değilmi? bende yarış modu yaptım pek memnun kalmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

zr1 normal upğrade i daha performanslı değilmi? bende yarış modu yaptım pek memnun kalmadım.

Yarın modunun üstüne full upgrade çekin. O zaman en performanslı haline ulaşırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

Yarın modunun üstüne full upgrade çekin. O zaman en performanslı haline ulaşırsınız.

hocam denemedim evde bi deniyim,sğl. yalnız bu yarış upgrade inden sonra tekrar parça kabul ediyormu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

hocam denemedim evde bi deniyim,sğl. yalnız bu yarış upgrade inden sonra tekrar parça kabul ediyormu?

Ediyor.

• Modlu arabaya yarış modifikasyonu yapılırsa zarar etmiş oluyoruz, modifiyeyi sonradan yapmak gerek
  • Acura NSX RM '91

Chevrolet Camaro SS RM '10

Chevrolet Camaro Z28 RM '69

Chevrolet Corvette Z06 (C6) RM '06

Chevrolet Corvette ZR1 (C6) RM '09

Dodge Challenger R/T RM '70

Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97

Honda INTEGRA TYPE R (DC5) RM '04

Lexus IS F RM '07

Lotus Elise RM '96

Lotus Elise 111R RM '04

Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM '05

Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) RM '02

Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA RM '05

Suzuki Cappuccino (EA21R) RM '95

TVR Tuscan Speed 6 RM '00

Volkswagen Golf IV GTI RM '01

• Bu lazımdı.

Teşekkürler
  • Honda CIVIC TYPE R (EK) RM '97 gayet iyi oldu arabadan fazla modifikasyona para vermek biraz cansıkıcı oluyor sadece
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.