Şimdi Ara

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! **** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
112.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. %100 bitirilmiş oyunda farklı mekanlar falan çıkıyormu yoksa herşey aynımı ?
  • %59.4 teyim hiçbir görev kalmadı birtek arada brucie arayıp bişeyler söylüyor sonra görüşürüz diyip kapatıyor napmam lazım?
  • ONURcan L23 ve Capoeira19 , haritada birşey çıkmıyor mu ? en son hangi görevi yaptınız ?

sadece hikaye kısmında 94 görev var... neyde takıldığınızı bu şekilde bilmem pek mümkün değil.

% 100 de ne olduğunu bilmiyorum... 2-3 güne kadar bir aksilik olmazsa bitireceğim. (115 güvercin kaldı)
  • ya en son havalimanına kardeşim geldi ama onu öldürmedim arada bir roman mesaj atıyor ve packie arayıp aynı şeyleri söylüyor
  • sadece 40 tane güvercin kaldı % 100 için...

bazıları sadece helikopter yardımı ile öldürülebiliyor... birkaç ss vereyim

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! ****

• konunun başına yazdım herşeyi.

lütfen okuyunuz...
  • şu uçan sıçanları bulmak baya zaman alır tahminimce şehir koskocaman 3 tane öldürdüm sıçanlardan caprinx tebrik ediyorum hocam.
  • Eve gelen misafirler için güzel paylaşım

Teşekkürler...
  • helal olsun tek bitiren seni gördüm.
    bende save dosyalarını pcmde bulamıyorum yukarıda verilen yolları denedim
    program filese baktım yok save dosyaları nasıl bulabilirim ne diye aratıyım aratarak bulabilirmiyim yardım lütfen.
  • Voilet, güvercinler gerçekten çok sinir bozucu. arabayla üzerinden geçsen bile ölmüyor.. illaki ateş edeceksin. öldürdüğüm güvercinlerin % 70-75 in den sonra yıldız geldi..işin yoksa bir de polislerle uğraş..

t.t, local settings klasörü normalde gizlenmiş klasördür. bunu bulabilmen için

araçlar --> klasör seçenekleri --> görünme --> resimdeki gibi yap (bendeki XP inglizce olunca tam yazamadım karşılığını... resim koydum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 7 Ocak 2009; 16:31:31 >

• saolasın arkadaşım oldu
  • hakkaten hll olsun.
    ama bence 0 dan başlamak çok daha iyi .hani oyun sa olsa %100 save güzel olurdu oyun bittikten sonra yapacak işler vardı ama bunda malesef yok.anca ortalıkta gezer polislerden kaçar öncamdan dışarı fırlarsın
  • Tebrikler
  • ss de roman'ın like ile respect 'i biri %97 biri %99 ama..
  •  **** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! ****
  • Hocam oyunun yarsından sonra tıkandım sen aşmışsın vallaha
    Teşekkürler
  • arkadaşlar elinde rappppid presi olan varsa ona gta 4 car spawner dosyasını vereyimde upload yapsın.herkes kazansın
  • Verdiğin dosyaları dediğin yere kopyaladım ama bir işe yaramadı Benim Save Game çıkıyor.
  • bende klasor seceneklerınden gızlı dosyaları goster dıyorum ama olmuyor gelmıyor local settings
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.