Şimdi Ara

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! **** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
112.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu save dosyasını nereye atıcaz bi ayrdım edin beyler.
  • bu arada save için teşekkürler. emegine saglık. bide atıcagımız yeri anlatsan çok çok ii olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weehwet

bu arada save için teşekkürler. emegine saglık. bide atıcagımız yeri anlatsan çok çok ii olucak.

C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Rockstar Games (oyunun save dosyaları)
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (Live üyeliğinin dosyaları)

• quote:

Orjinalden alıntı: Rec0VeRy

%60 ta Jacobla pegorinosun mekanı basıyoruz ordan helikopterle kaçıyor bizde bi tekneye atlayıp onu takip ediyoruz sonra jacob helikopterle geliyo ona biniyoruz helikopteri bizim kullanmamızı istiyo ve ben her seferinde binalara çarpıyorum geçemiyorum oyunu sildim bu yüzden sizde zorlanmş mıydınız orda :D

aynen ordayım ve bir türlü geçemiyorum bakalım na kadar daha deneyeceğim
  • Ellerine sağlık dostum.
  • Biz de bir bitirdik hayırlısıyla. Tebrikler bu arada kardeşim.
  • Çok teşekkur ederim çok işime yaradı
  • merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var oyun başlarken oyunun içinde evime gidiyorum evime gittikden snra seva yapıyorum snra hiçbir şekilde görev falan çıkmıyor nasıl halledebilirim acaba ?
  • haritamda hiçbirşey görünmüyor :S daha ilkden :S
  • Çok teşekkürler.
  • bana yardım edecek kimse yokmu yaw :(
  • @ LeFransız, ilk mesajdaki resme bakarsan görürsün. % 100 bitirme için toplam oynama sürem 56 saat 42 dakika.

arada boş boş gezdiğim zamanlar da oldu tabi. (http://img243.imageshack.us/img243/9788/gtaiv2009010621300632ov4.jpg )

@ Pinky , % 2.5 etkiliyor 200 güvercin öldürme

@ Ermeydan, Uçak yok. Sadece birkaç çeşit helikopter kullanılıyor.

@ ugur_aga , bir resim falan koy. bu şekilde nasıl yardımcı olalım ? bir mesaj falan yazması lazım oyunla ilgili

bunun dışında % 100 ile ilgili döküman hazırlamayı düşünüyordum % 100 bitirince. ( 1 ay olmuş yaklaşık... o zamandan beri oynamıyom GTA 4 'ü)
    ama o zamanlar istek olmayınca hiç uğraşmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 6 Şubat 2009; 22:08:46 >

• cok tşkler
  • vistada nerde save dosyası arkadaslar...
  • + Little Jacob, Brucie ve Packie ile tüm aktiviteleri yapın

+ Little Jacob, Brucie ve Packie nin özel kabiliyetlerini açın

+ Her adada 10'ar tane en çok aranan suçluları öldürün. Toplam 30 tane "most wanted"

ben bunlar hakkında birşey sorucam:
    1.de tüm aktiviteler diyo bu striptiz bowling vb. mi?
    2.de özel kabiliyetler ne ben onu anlamadım ?
    bu 30 tane suçlu yu nasıl öldürücez polis arabasından mı nasıl bi anlatırmısın
  • roman ın da taksi şöförlüğü işleri war onuda yapmamız gerekmiyor mu?

bir de bu random karakterlerin bulundukları yerde gelme saatleri war mı acaba?
  • Vay be emek ister valla tebrikler.. Ben ps3 te oynuyorumda cidden zor yani %100 yapmak
  • tam detay warmı yükleme konusunda
  • arkadaşım yükledimde oyunu niye hep aynı yere kaydediyorsunuz mesela oyunu baştan 10 a bölüp farklı farklı kaydetsenize save dosyam formatta gitti ona yakın bir yerden başlamak isterim ben nasıl olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: obenberk

+ Little Jacob, Brucie ve Packie ile tüm aktiviteleri yapın

+ Little Jacob, Brucie ve Packie nin özel kabiliyetlerini açın

+ Her adada 10'ar tane en çok aranan suçluları öldürün. Toplam 30 tane "most wanted"

ben bunlar hakkında birşey sorucam:
    1.de tüm aktiviteler diyo bu striptiz bowling vb. mi?
    2.de özel kabiliyetler ne ben onu anlamadım ?
    bu 30 tane suçlu yu nasıl öldürücez polis arabasından mı nasıl bi anlatırmısın

evet striptiz, bowling falan... zaten karakteri ararken cep telefonu ekranında neleri sevdiği gözküyor. bunların hespini tek tek yapmalısın

tabi bu 3 kişiyle de yapcaksın. (Little Jacob, Brucie ve Packie)

bunların belli aranma zamanları var. o saatler dışında ararsan sana olan saygıları azalıyor. dikkat et.

özel kabiliyet, tüm aktiviteleri yapınca oluyor. mesela Little Jacob'tan ucuza silah alabiliyon.

polis arabasına binince "e" tuşuna basınca açılıyordu ekran galiba. o ekranda "most wanted" tıkla. daha sonra suçlunun nerde oldugunu görüyon haritada.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.