Şimdi Ara

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! **** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
112.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hala geçemedim o yeri help meeeee
  • Arkadaşlar bi cevap yazarsanız iyi olur :)

arkadaşlar benim pc İntel Pentium 4 CPU 3.20 işlemcili
    ama GTA IV sistem gereksinimlerinde Intel Core 2 Duo işlemci diyor . Gecen gun arkadaşlara sordum onlarda diyorlarki benim pc İntel Pentium 4 CPU ama ben gta IV oynayabılıyorum diyorlar gercekten oynanabılır mı?? oynanamazsa bende Intel Core 2 Duo işlemci alacagım bi cevap yazarsanız iyi
  • ya biyer var 2. ada galiba tam bilmiom 5 dolar ödeip girion ora 2. adamı
  • Teşekkürler emeğine sağlık.
  • Soruma cevap verirseniz sevinirim :)

arkadaşlar siz Gta IV oynuyorsunuz yaa aranızda İntel Pentium 3.20 GHz 4 CPU kullanan vatandaşlar varmı?
    Yani İntel Pentium 3.20 GHz 4 CPU Gta IV calıstırır mı
    Soruma cevap verirseniz sevinirim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

bende burada takıldım bi yadım edin üstalar oyunun yüzde 59 u falan oldu.packie arıyor fakat haitada bişey yok o kadar dolaştım internete girdim gene bişey yok

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! ****

geçtim artık oyun bitti teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 19 Ocak 2009; 13:39:34 >

• up up up
  • Diğer bi konuda dediğim gibi :D

Oyunu %60.60 la bitirdim Yapcak bişey kalmadı bulamıyorum öle saf saf geziniyorum internet kafeyede gittim msjların hepsine cevapladım ama bişey olmadı ne yapmalıyım ???
  • teşekkürler
  • hikaye bitince ne oluyo onu anlamadım yine görevlere devam ediyoruz öle dimi bende %52 deyim görevlerden sıkıldım ara vererek oynuorum 2-3 görev yapıorum kapatıom oyunu 2 saat sonra gene açıp 2-3 görev daha yapıorum kapatıom oyunu hep böle geçio bazen hırslanıorum baya yapıorum art arda bi kaç gün önce %24 te takılmıstım daha sonra canıma tak etti %42 ye kadar aralıksız görev yaptım oyunu hiç kapatmadan yemeden içmeden tuvalete gitmeden hep böle gaza gelip yapsam 2-3 güne oyunu bitiririmde..................

• %60 ta Jacobla pegorinosun mekanı basıyoruz ordan helikopterle kaçıyor bizde bi tekneye atlayıp onu takip ediyoruz sonra jacob helikopterle geliyo ona biniyoruz helikopteri bizim kullanmamızı istiyo ve ben her seferinde binalara çarpıyorum geçemiyorum oyunu sildim bu yüzden sizde zorlanmş mıydınız orda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rec0VeRy -- 1 Şubat 2009; 16:28:08 >
  • @caprinx

%100 bitirmek için bişey daha lazım.Yapmışsın herhalde ama yazmayı unutmuşsun.Polis arabasına binip 3 adanında en çok aranan 10 suçlusunu temizlemek gerekiyor.
  • @mcansl, hikaye kısmı en kolay olan.. % 60 civarı tutuyor... % 100 için gerekenlerden bir kısmı haritasız mümkün değil. ( özellikle 200 güvercin öldürme çok uğraştırıyor)

@ Rec0VeRy, bana göre kolay bir görevdi. haritada kırmızı ile belirtiyordu düşman helikopterini. biraz takip edince, jacob roket atar ile düşman helikopteri vurunca bitiyordu görev

@ sukubi1907, tşk ederim... ekledim ilk mesaja. (tabiki yapmak gerekiyor %100 için)
  • %60da hikayeyi bitirdim ve kaldım diyorum ama kimsenin takdığı yok!!!

Haritada hiç bişey yok görev yani.. Assasns görevleri,güvercin vurma falan varmış bunlar nasıl yapılıyo şuraya bi kaç cümleyle anlatcak hiç mi kimse yok????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasad. -- 3 Şubat 2009; 12:53:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 88mm FlaK 36

Tamam resim iyi de madalya üzerindeki söz oyunun amacına ters biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arasad.

%60da hikayeyi bitirdim ve kaldım diyorum ama kimsenin takdığı yok!!!

Haritada hiç bişey yok görev yani.. Assasns görevleri,güvercin vurma falan varmış bunlar nasıl yapılıyo şuraya bi kaç cümleyle anlatcak hiç mi kimse yok????

Assasins görevi üçüncü adada telefon klübesinden alınıyor.Eğer oyunu Türkçe yaptıysan suikastçı yazar.
    Kuşlar diğer topiclerin birinde haritası verilmişti belli yerlerde uçuyorlar.Onları öldüreceksin.
    Adam öldürmek istiyorsan polis arabasına binpolis bilgisyaraına gir ve her adadaki en çok aranan 10 adamı öldür.

• Orjinalden alıntı: sukubi1907

''''''''
    Assasins görevi üçüncü adada telefon klübesinden alınıyor.Eğer oyunu Türkçe yaptıysan suikastçı yazar.
    Kuşlar diğer topiclerin birinde haritası verilmişti belli yerlerde uçuyorlar.Onları öldüreceksin.
    Adam öldürmek istiyorsan polis arabasına binpolis bilgisyaraına gir ve her adadaki en çok aranan 10 adamı öldür.

''''

Çok saol Polis ve kuş görevini yapmaya başladım ama yarışlar da varmış galiba??

Bide 3. ada haritada en soldaki ada dimi ?? (Gittim oraya bi kulubeye girdim ama görev alamadım?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasad. -- 3 Şubat 2009; 22:24:13 >

• Hocam bitirmek ne kadar zamaninizi aldi?
  • 200 güvercini vurduğumuz zaman stats kısmında % kaç ilerliyor bitirme yüzdesi?
  • Arkadaşlar bu gta4te uçak kullanabiliyo muyuz? Baya ilerledim oyunda ama daha hiç uçağa binemedim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.