Şimdi Ara

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! **** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
112.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ STRIPES, her karakterin % 100 sevmesi gerekmiyor % 100 bitirmen için. zaten romanla % 100 idi ama güvercin avlarken telefon edip bowling oynayalım dedi..ben de yok dedim. o yüzden % 97'ye düştü... romanı arayıp bir yere gidelim desem tekrar % 100 olur

@ omerkulu, xp de bu yöntem çalışıyor muhtemelen. deniyen birçok kişi çalıştığını söylüyor. sen kendi savelerini ve xlive dosyalarını bir yere kopyala. direk benim verdiklerimi kullan. ikisi bir arada olmuyor olabilir.

@ emrednx , nasıl çıkmıyor ? C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings olması lazım..bir daha bak buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

@ STRIPES, her karakterin % 100 sevmesi gerekmiyor % 100 bitirmen için. zaten romanla % 100 idi ama güvercin avlarken telefon edip bowling oynayalım dedi..ben de yok dedim. o yüzden % 97'ye düştü... romanı arayıp bir yere gidelim desem tekrar % 100 olur

@ omerkulu, xp de bu yöntem çalışıyor muhtemelen. deniyen birçok kişi çalıştığını söylüyor. sen kendi savelerini ve xlive dosyalarını bir yere kopyala. direk benim verdiklerimi kullan. ikisi bir arada olmuyor olabilir.

@ emrednx , nasıl çıkmıyor ? C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings olması lazım..bir daha bak buraya

anladım saol açıklama için...
  • quote:

@ STRIPES, her karakterin % 100 sevmesi gerekmiyor % 100 bitirmen için. zaten romanla % 100 idi ama güvercin avlarken telefon edip bowling oynayalım dedi..ben de yok dedim. o yüzden % 97'ye düştü... romanı arayıp bir yere gidelim desem tekrar % 100 olur

Arkadaşım biliyorum orayı klasor seceneklerınede gırıyorum ama uygula dedıkten sonra yıne eskı halıne donuyor gızlı dosyaları gosterme secenegiğne dönüyor !

• 1 yıl önce bitirdim ps3te
  • Valla bende bitireli uzun zaman oldu ama %100 yapamamıştım oyun bitmişti ama %64 mü 66 mı neydi

Helal olsun müdür
  • bende burada takıldım bi yadım edin üstalar oyunun yüzde 59 u falan oldu.packie arıyor fakat haitada bişey yok o kadar dolaştım internete girdim gene bişey yok

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! ****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 12 Ocak 2009; 12:58:23 >

• yokmu burayı geçen yaw
  • esc tuşuna basıp, çıkan menüde maps a tıkla. tüm şehri gösteriyor...hiçbir yerde simge çıkmıyor mu ?

ss lerden ilerde bir görev verileceği anlaşılıyor ama ben hatırlamadım bu konuşmayı.. 2-3 hafta olmuştu hikaye kısmını bitireli
  • yok mu kimsede rap-id premium.carspawner programını vereyim upload yapsın azçok puan kazanır.
  • quote:

http://www.zshare.net/download/53593310e57d6922

sağol dostum emeğine sağlık,süper calıstı..
  • Vistada kaydetme yeri nedir?

Xp'den farklı...
  • sonunda doru dürüst bir save buldum teşekürler caprinx
  • Arkadaşlar bu güvercinleri vurunca ne oluyor ek bişeylermi açılıyor yoksa sadece oyunu %100 bitirmeyemi yarıyor?
  • teşekkür ederim save dosyası için
  • kayıt işlemi vistada çalışmıyor arkadaşlar. ayrıca orjinsl oyunu olanlar save işlemini bşarabildimi. oyunun orjinalliği bozuluyor dosyaları yükleyince
    acil cevap bekliyorum. oyunu yeniden kurmak zorunda kalacam galiba. kendi save dosyalarıda gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Arkadaşlar bu güvercinleri vurunca ne oluyor ek bişeylermi açılıyor yoksa sadece oyunu %100 bitirmeyemi yarıyor?

birşey vermiyor. %100 için şart ama..

200 güvercin sadece % 2.5 etki ediyor oyna.

ayrıca vista'da çalışıp çalışmadığı ile ilgili bilgim yok arkadaşlar. kusura bakmayın zor durumda kalanlar ..

ben xp + sp3 kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 11 Ocak 2009; 15:01:21 >
  • kardeş %61e geldim ama ne e-mail ne mesaj geliyor tüm mailleri baştanda okudum bişey yok
    + Jacob'dan aldığınız 10 uyuşturucu teslimantını yapın

+ Brucie'in istediği 10 arabayı alın

+ Brucie'in verdiği 9 yarışı da en az 1 kez kazanın

+ Stevie'in istediği 30 arabayı alın ( her araba alımından sonra mesaj atıyor yenisi için)

+ Assassin görevlerini yapın. ( 3. adada telefon kulübesinden alınıyor görevler)

bunlardıda yaptım hiiçbişey yok hikayeyi bitirip bitirmediğimi nereden bakıcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

kardeş ****e geldim ama ne e-mail ne mesaj geliyor tüm mailleri baştanda okudum bişey yok
    + Jacob'dan aldığınız 10 uyuşturucu teslimantını yapın

+ Brucie'in istediği 10 arabayı alın

+ Brucie'in verdiği 9 yarışı da en az 1 kez kazanın

+ Stevie'in istediği 30 arabayı alın ( her araba alımından sonra mesaj atıyor yenisi için)

+ Assassin görevlerini yapın. ( 3. adada telefon kulübesinden alınıyor görevler)

bunlardıda yaptım hiiçbişey yok hikayeyi bitirip bitirmediğimi nereden bakıcam?

oynu açtığında çıkan siyah ekranda sağ alt köşede en son hangi görevi yaptığın yazar.

siyah ekranda " Loading Story Complete " yazısı görürsen hikaye kısmı bitmiş demektir.

• ilk defa bir gta oyununu bitiriyorum;zaten biterken jenerik geliyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Arkadaşlar bu güvercinleri vurunca ne oluyor ek bişeylermi açılıyor yoksa sadece oyunu %100 bitirmeyemi yarıyor?

birşey vermiyor. %100 için şart ama..

200 güvercin sadece % 2.5 etki ediyor oyna.

ayrıca vista'da çalışıp çalışmadığı ile ilgili bilgim yok arkadaşlar. kusura bakmayın zor durumda kalanlar ..

ben xp + sp3 kullanıyorum...

gitti save dosyalarım. keşke yedeklerini alsaydım. vista kullanıyorum ve oyun orjinal. vistada o kadar çok yerde bu user kayıt ve xlive dosyaları zavazingosundan varki. aratarak buldum ve bulduğum her yere yapıştırdım dosyaları

sonuç: kendi save dosyalarıda gitti.
    oyun orjinallikten çıktı.
    sıfırdan tekrar başladı.

ne yapalım kısmet, artık türkçe yamayı bekleyip sıfırdan tekrar oynayacağım. şimdilik ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 11 Ocak 2009; 23:04:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.