Şimdi Ara

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! **** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
112.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iron eagle

roman ın da taksi şöförlüğü işleri war onuda yapmamız gerekmiyor mu?

bir de bu random karakterlerin bulundukları yerde gelme saatleri war mı acaba?

yok romanın taksileri sadece para kazandırıyor. etkilemiyor % 100 ü

onun için harita var. haritasız yapman zor. ben harita ile yaptım bunları
  • @ 51cent, vistada bu save dosyaları çalışmıyor galiba. bunu kullanmadan önce kendi save dosyalarını bir yere kopyala.
    vistada nerde oldugunu bilmiyom.

@ ozzzy222 ,

C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Rockstar Games (oyunun save dosyaları)
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (Live üyeliğinin dosyaları)

bu ikisini değiştircen. Local Settings görünmez klasördür. ilk başta tüm klasörleri görünür yapcan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

bende harita kullanıyorumda mesela gün içinde belli saatlerde mi orada bulunuyorlar?
  • caprinx çok saol kardeş ihtiyacım vardı bu bilgilere bende %74 deyim
  • quote:

@ ozzzy222 ,

C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Rockstar Games (oyunun save dosyaları)
    C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive (Live üyeliğinin dosyaları)

bu ikisini değiştircen. Local Settings görünmez klasördür. ilk başta tüm klasörleri görünür yapcan.

vista bendeki çok farklıda bulmam zor olmadı ama düzgün bi save bulamıyorsunki adam x live dosyasını koymuyor save i bulup upload yapıyor

• ACİLLL arkadaşlar daha dogrusu gta 4 bitirenler bu assassins görevleri mi ne var, klubeden alınıyomuş bu klube kaç tane ve nerelerde? bitiren arkdaşlar yardımcı olabilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdacar

ACİLLL arkadaşlar daha dogrusu gta 4 bitirenler bu assassins görevleri mi ne var, klubeden alınıyomuş bu klube kaç tane ve nerelerde? bitiren arkdaşlar yardımcı olabilirler mi?

3. adada yani en soldaki adada ekranda yanlış hatırlamıosam internet cafe ile silahçı arasında biyerdeydi.gemi dümeni gibi bi işaret oluyo.karambole gitmiosun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superior83

quote:

quote:

bende harita kullanıyorumda mesela gün içinde belli saatlerde mi orada bulunuyorlar?

evet belli saatlerde oluyorlar. haritada hangi saatlerde olduğu yazıyordu galiba. tam hatırlamıyorum.

ayrıca aynı random karakter görevi üst üste olmuyor. görev yaptıktan sonra en az 2 gün geçince random karakter aynı yerde oluyor

• Ya arkadaşım senin bu sorunu keşke önceden okusaydım. Burada bende 3-4 gün takıldım. Sonra Çete Kardeşi arayınca sana bir kadını kaçırma görevi veriyor ve ondan sonra seneryo akışa geçiyor tekrar....
    quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

bende burada takıldım bi yadım edin üstalar oyunun yüzde 59 u falan oldu.packie arıyor fakat haitada bişey yok o kadar dolaştım internete girdim gene bişey yok

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! ****

geçtim artık oyun bitti teşekkürler

• Ya orada bende çıldıracaktım gerçekten. Hele o helikopterde kamera bir iğrenç oluyor hep yandan felan gösteriyodu. Sonra kamera açısını değiştirdim. Helikopterin en önünden göstereni seçince anca geçebilmiştim...
    quote:

Orjinalden alıntı: max975

quote:

Orjinalden alıntı: Rec0VeRy

%60 ta Jacobla pegorinosun mekanı basıyoruz ordan helikopterle kaçıyor bizde bi tekneye atlayıp onu takip ediyoruz sonra jacob helikopterle geliyo ona biniyoruz helikopteri bizim kullanmamızı istiyo ve ben her seferinde binalara çarpıyorum geçemiyorum oyunu sildim bu yüzden sizde zorlanmş mıydınız orda :D

aynen ordayım ve bir türlü geçemiyorum bakalım na kadar daha deneyeceğim

• Slm
    Sanırım benim crack hatalı.Acaba oyunu bitirdiginiz crackı upload edip ozelden gonderirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IrM1S497 -- 11 Şubat 2009; 22:30:57 >
  • arkadaşlar ben baya bi save dosyası denedim hiç biri bana olmuyor zaten dikkkatimi çekti herkesteki dosyanın adı farklı sgt save sgtaa400 ile sgta412 arasında değişiyor ve başka birinin save dos yük çalıştığımda yük htası hardiskinizi kontrol edin diyor VE BNM Bİ BLMDE HATA OLdğu için kitlendim ne yapmam gerekio
  • @IrM1S497 pm
  • Bunu nasıl %100 yaptınız..Ben oyunun seneryosunu bitridm..%64 felan oldu..Şimdi başka görevde yok..Ne yapmam gerekiyor..Sürekli little jocobun arabasını bi yere mi götürcez..
  • ilk mesaja bak arkadaşım.

senaryo en kolay olan kısım. % 100 için birçok şey baya zorlayıcı ve zahmetli. güvercinleri öldürme gibi... tabi bunlar için haritada kullanman lazım
  • Vistada nereye atılıcak acaba
  • köprü altından geçme görevini yaptın mı?

yaptıysan yazzmayı unutmuşssun.

köprü altından helikopter ile 14 kez geçmek gerekiyor.

ben bir görevi yaparken öğrendim.
  • quote:

köprü altından geçme görevini yaptın mı?

şaka mı bu yaw?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

quote:

şaka mı bu yaw?

u.l.paper in vermiş olduğu bir görevde helikopteri takip ediorsun LJ ile köprünün altından geçtiğinde sol üst köşede yazıyor 13 kere daha geçmen gerekiyor diye oyunu oynamadığın belli.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

quote:

şaka mı bu yaw?

u.l.paper in vermiş olduğu bir görevde helikopteri takip ediorsun LJ ile köprünün altından geçtiğinde sol üst köşede yazıyor 13 kere daha geçmen gerekiyor diye oyunu oynamadığın belli.

%100 için gerekli değil.

o dediğin orjinal oyun varsa, bonus bir şey açıyor bildiğim kadarıyla. bununla ilgili liste verilmişti ana GTA konusunda

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.