Ben her denileni yaptım ya da birşeyler atladım Load'tan story complated'ı seçtiğimde Load failing try again gbisnden bir hata alıyorum ne yapmam gerek :S ???
quote:
Orijinalden alıntı: bjkberk
Ben her denileni yaptım ya da birşeyler atladım Load'tan story complated'ı seçtiğimde Load failing try again gbisnden bir hata alıyorum ne yapmam gerek :S ???
o hata bende de çıkıyor ne oldugunu anlıyamadımm yardım bekliyorum
indiriyorum sağol.
arkadaşlar ben intikamı seçtim roman ölmedi.. sonra yan görevlere başladım 200 güvercini vurdum... 50 rampa tmm.. packie brucie jakob ativiteleri %100 tmm roman aktiviteleride %100 tmm.. hepsinin özel yeteneklerini açtım.. brucenin ve stivie istediği arabaların hepsi tmm.. brucenin düzenlediği 9 yarışı birinci bitirdim.. Jacobdan alınan 10 uyuşturucu teslimatı tmm.. 3. adadaki telefon görevleri tmm... tüm random karakterleri buldum ve görevlerini yaptım.. QUB3D oynununda 15000 üzerinde puan yaptım.. most wanted her adada aranan 10 ar tane suçluyu (polis görevi) etkisiz hale getirdim.. hatta helikopterle köprülerin altından 14 geçişte tmm ve şuan oyun ilerlemem %93.15 %100 olması için başka görev bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
yokmu cevap vericek kimse arkadaşlar..?
save için teşekkürler
Lawyers görevi için perseusta ki hangi kıyafetler giyilecek. Ülen dükkanı satın aldım hala kıyafet değiştir diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 3RS!N
Lawyers görevi için perseusta ki hangi kıyafetler giyilecek. Ülen dükkanı satın aldım hala kıyafet değiştir diyor.
Büyük ihtimal takım elbise alıyorsunuz fakat elbiseniz "suit" olmak zorunda , tabii ki ayakkabılarınız da uyumlu olacak.Yanlış hatırlamıyorsam kravatsız bir takım gibi bir şeyle gitmiştim kabul etmişti.
bugün evdeydim ve bir gazla güvercin avına çıktım.. şu an 50 tanesi bitti. 150 tane kaldı.
öldürdüğüm güvercinlerin % 80 ininden sonra yıldız geliyor... çok sinir bozucu bir durum. işin yoksa birde polislerden kaç.. susturuculu bir silah yokki..
ayrıca bazı güvercinler gerçekten çok zor yerlerde. kimisini sniper ile kimisini roket atarla öldürdüm...
1 Ocak 2009 da oynu % 100 bitirdim... 2 seneden fazla olmuş ...
konu içerisinde de söylediğim gibi hiç hile kullanmadım ve gerekte yok..
kayıtlı oyunu ve xlive.dll yi 1.0.7.0 patchindeve xp sp3 te nereye atacağız?
dostum Benim oyun guzelce calisiyoru basla diyorum loadingde kalıyor taklmıyor ama ole loading duruyor oyuna girmiyor ne yapmam lazım yardmcı olurmusun
quote:
Orijinalden alıntı: crazy3453
dostum Benim oyun guzelce calisiyoru basla diyorum loadingde kalıyor taklmıyor ama ole loading duruyor oyuna girmiyor ne yapmam lazım yardmcı olurmusun
bende de öyle sorun vardı oyunu eksik indirmekten kaynaklanıyor.
Ben bunu download now 'a tıklıyorum sonraki sayfada 50 sn bekliyorum sonra here yazısına tıklıyorum indirmiyor yine download now yazısının bulunduğu yere geliyor yenden upload edermisin arkadaşım ?? Şimdiden teşekkür ederim
Tebrikler.
Ben iki dosyalarıda değiştirdim ama bu seferde oyun açılmıyor ne yapacağız ?
salam
Arkadaşlar ben gta 4 yukledim ve ona 100% save dosyasini atdim. bende gta 4 rus dilindedi. ve ben oyuna girdiyimde böyle bir şey çikiyor. (сбой загрузки. пожалуйста проверьте жесткий диск и повторите попытку) ve sonra oyun tam baştan geliyor Lutfen yardim edin şimdiden teşekkürler