Şimdi Ara

**** GTA 4 % 100 BİTİRDİM !!!! **** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
0
Favori
112.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama şimdi bunu yuklersem pek bi zevki kalmaz boyle devam etcem bn daha başındayım ztn =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RODEOMUSTAFA -- 17 Şubat 2009; 21:58:51 >
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackPaw® -- 23 Şubat 2009; 18:31:44 >
  • Arkadaşlar ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum save dosyalarını olduğu yere attım. oyun halen benim kaydettiğim yerde farklı bir kayıtlı oyuna baktım o da yok ne yapıcam bundan sonra bir söyleyebilirmisiniz lütfen?
  • Arkadaşlar biri yardım etsin ya bütün görevleri bitirdim ama %91.küsür de kaldı.
  • save dosyasını paylaştigin için teşekkur ederım...wındows vista calısıyooo denedım inanmaniz icin resım koymasını bılmıyorum yada lınk koymasını parasını soyleye bılırım 515259 :) emegine saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

Arkadaşlar ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum save dosyalarını olduğu yere attım. oyun halen benim kaydettiğim yerde farklı bir kayıtlı oyuna baktım o da yok ne yapıcam bundan sonra bir söyleyebilirmisiniz lütfen?

Main menüde home tuşuna basıp save kopyaladığınız profili seçmeniz gerekiyor.
  • Nolur vistaya kurmayı bilen biri yokmuu
  • eyw saol
  • ana konuda istek bile olmuş %100 için... konu görünsün bir daha

bu arada baktımda 1255 kez indirlmiş save dosyam. ama 10-15 teşekkür var sadece...
  • .Bu forumda gta4 save dosyasını paylaşmak için özel olarak pm ile istekte bulunmamızı isteyen kişilerin olduğu bir ortamda, emeğini bizlerle paylaştığın için teşekkürler

Ama 1030 yamasından sonra save sistemi değişti,eski save dosyasını yeni yama ile kullanamıyorum.Belgelerimin içine atılan yeni şeklinde olanın linkinide koyarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 14 Nisan 2009; 23:45:49 >
  • 1.03 YAMASI İÇİN KULLANILAN MY DOCUMENTS İÇİNDEKİ %100 SAVE DOSYASI

C:\Documents and Settings\User\My Documents\Rockstar Games\GTA IV

indir --->http://www.zshare.net/download/58654189f5838276
  • QUB3D nedir arkadaşlar çözemedim :D
  • teşekkürler.
  • indirdim süper

emeğe saygı

arkadaşlar 15.04.2009 14:55 tarihine kadar bu konu 7341 kere okunmuş ama 132 yorum yapılmış emğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

QUB3D nedir arkadaşlar çözemedim :D

strip club'a girişteki ateri oynu . yalnız gerekli puanı yapmak biraz zor..

geçemezsen youtube da videoları mevcut.
  • eyw
  • Vistada nasıl yapılıyor bu işlem bilen biri anlatabilirmi lütfen
  • Helal ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

Vistada nasıl yapılıyor bu işlem bilen biri anlatabilirmi lütfen

daha önceki mesajlarda da söylenmişti vistada sorun oluyor diye.

ben xp kullanıyorum...

eğer bu saveleri vistada deneyeceksen, öncelikle kendi saveleri yedekle bir yere.
  • sağolasın çalışıyor işime yaradı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.