Bildirim
gta 4 60 hz
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İnternette custom launch yapabileceğiniz programlar oluyor. Öyle bir şey aranamızı öneririm. Ben de cs'nin ayarları bozdum oyun açılmıyordu. Ayar programı ile düzelttim.
Ayrıca %appdata% klasöründe oyunun ayar dosyaları var. Gerekli dosyayı not defteri ile açarak ayarı elle düzeltebilirsiniz. -
BİR TANE İSİM VEREBİLİRMİSİNİZ
-
Etiketleyin bildirim gelmiyor. Gta 4 için öyle bir program yok sanırım. Az önce baktım. %appdata% klasörüne girip açılmayan belgeleri Word ile açıp ekran ayarlarının olduğu belgeyi bulmaya çalışın. Ardından yenileme hızını el ile 60 olarak tekrar girin. Ya da bir arkadaşınıza 75 hz üzeri monitör varsa ona bağlayarak oyunu açıp eski haline düşürün. Hatta televizyonu bile deneyebilirsiniz. Başka da yapacak bir şey yok. Olmadı silip yüklemeyi deneyin. -
Oyun save klasörünün içinde config dosyası vardır onu silin oyun açılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 14 Aralık 2020; 1:28:29 > -
configi sildim ama şimdidide açılmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gta lllkşk -- 16 Aralık 2020; 16:17:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X