Arkadaşlar gta 4 steamden orjinal indirdim. nasıl olsa kasmaz ultra ayarlarda oynarım diye ancak kasmaya devam ediyor internetteki bir çok çözümü denedim ama olmadı. sistemim gigabyte gaming 5 anakart i7 4790k 4ghz 8gb ram asus strix 4 gb gddr5 256 bit Gtx 970 ekran kartı
buna rağmen kasma sorunu devam ediyor var mı bi çözümü lütfen acil yardım!!!!!
Oyun sorunlu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Saçmalık işte hocam bu
Oyuna şu durumda laf söyleyemeyiz ama tahminen sorunu GTA 4 zamanında 3GB+ bellekli kartlar yoktu.Bu nedenle kasma yaptığını okumuştum.VRAM i commandline dosyası ile düşüreilirsiniz.Yani 2GB gibi algılatabilirsiniz.
Oyuncu82
kullanıcısına yanıt
hocam commandline olayını yaptım iyice berbat oldu. diğer oyunlarda kasmaya başladı cs go da normalde 300 fps alırken hiç kasmadan gta 4 olayından sonra 30 fps bile alamıyorum bilgisayarın haşatı çıktı anlayacağın :D
Commandline olayının diğer oyunlara etkisi yoktur.Driverinızı tekrar kurmayı deneyin eğer böyle bi sorunla karşılaştıysanız.
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu82
Commandline olayının diğer oyunlara etkisi yoktur.Driverinızı tekrar kurmayı deneyin eğer böyle bi sorunla karşılaştıysanız.
format attım bi kaç saat içinde test edicem tekrar :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme