Merhaba beyler, lenovo z510 kullanıcısıyım ekran kartım nvidia gt740m. Freedos gelmişti windows 7 yapıp kullandım fakat driverlar da sıkıntı yaşadığım için 8.1 yaptım yaptıktan sonra gta4 te sıkıntı yaşıyorum ekran kartını görmüyo en düşük çözünürlükte açıyor 54mb mı ne gösteriyo nvidia denetim masasından bütün ayarlarla oynadım hepsini yaptım fakat hiçbişey farketmedi oyunu sildim yeniden yükledim pachlerini attım olmadı bütün oyunlar açılıyo bu açılmıyor tr forumlarında bununla alakalı pek yararlı bilgi yok acil yardım ederseniz sevinirim bu arada ekran kartı driverı güncel şimdiden teşekkür ederim
O laptoplarda olan genel bir sorun bazi oyunlar nvidia karta gecis yapmiyor o yuzden laptop alirken tek ekran kartli olmasina dikkat edin gt720 olsun gerekirse ama tek olsun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Nvidia Kontrol Paneli>3d Ayarların Yönetilmesi>Program Ayarları>Oyunu seçtikten sonra yüksek mod gibi bir seçenek vardı onu işaretleyin çözülecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: akke4323
Nvidia Kontrol Paneli>3d Ayarların Yönetilmesi>Program Ayarları>Oyunu seçtikten sonra yüksek mod gibi bir seçenek vardı onu işaretleyin çözülecektir.
Kardeşim onu yaptım zaten fakat olmadı olmuyo kaç gündür halledemedim çıldırttı beni
aynı sorun bendede var . iyi bi özellik yaptım diye düşünüp insanı çıldırtan bişey şu çift ekran kartı olması :S ne yapıcam çözüm ne hiç bilmiyorum bende