Şimdi Ara

GTA 4 Görev geçme yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu daha birkaç gün önce aldım ama No 1 görevinde takıldım.Hiçbir türlü yapamıyorum çünkü araba kullanmakta iyi değilim.GTA 4 için görev atlama hilesi falan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 4 Görevlerini Geçme Rehberi

GTA 4'teki zorlu görevleri geçmekte güçlük mü çekiyorsun? İşte sana yardımcı olacak bazı ipuçları ve hileler:

• GTA 4 Görev Geçme Hilesi: Bu hile, istediğin görevi anında tamamlamanı sağlar. Görev sırasında aşağıdaki tuş kombinasyonunu gir:

• PlayStation 3: Üçgen, Üçgen, Kare, Üçgen, X, R1, L1, L2, Sol, Sağ, Sol, Sağ, L1, L2, Üçgen
      • Xbox 360: Y, Y, X, Y, A, RB, LB, LT, Sol, Sağ, Sol, Sağ, LB, LT, Y
    • GTA 4 Görev Atlama: Görevi atlayıp bir sonrakine geçmek istiyorsan aşağıdaki hileyi kullanabilirsin:

• PlayStation 3: Kare, Üçgen, Üçgen, L1, L2, Üçgen, Üçgen, Kare, Üçgen, Üçgen, L1, L2
      • Xbox 360: X, Y, Y, LB, LT, Y, Y, X, Y, Y, LB, LT
    • GTA 4 Bölüm Geçme Hilesi: Mevcut bölümü geçmek ve bir sonrakine atlamak için şu hileyi uygulayabilirsin:

• PlayStation 3: Kare, Kare, Kare, Üçgen, Üçgen, Üçgen, L1, L2, R1, R2, L1, L2
      • Xbox 360: X, X, X, Y, Y, Y, LB, LT, RB, RT, LB, LT

Yukarıdaki hileler, zorlu görevleri geçmene ve GTA 4 deneyiminden daha fazla keyif almana yardımcı olacaktır. Ancak, hilelerin aşırı kullanılmasının oyunun keyfini kaçırabileceğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arabayı sakin sür, dönüşlerde elini gazdan çek ve space ile dönüşlerini yap. Normal araba sürer gibi bitirilecek kadar basit bir yarıştı.
  • Aynen. RDR olsaydı napacaktın sen o zaman at arabasıyla.
  • Luca nın görevini geçemedim varmı bilşen yardımcı olacak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.