Şimdi Ara

Gta 4 grafik sorununa boşuna çözüm aramayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
17.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne olursa olsun konsoldan çevrilme oyunlarda bu tip sorunlar oluyor. Oyuna sağlam bir yama daha gelmeli bence.
  • Birde öyle bir gariplik varki 1680x1050 de daha yüksek 1280x1024 çözünürlükte daha az fps alıyorum böyle birşey ilk defa gördüm
  • bence iyi bir optimasyon yapılsaydı bu kadar yüksek sistem ihtiyacı istemezdi.Fazla önem gösterilmediği bir gerçek sorunsuz oynayanların sayısı çok az.Kendilerinin yazdığı önerilen sisteme sahip olanlar bile sıkıntı çekiyor bu nasıl iş anlamak mümkün değil...
  • oyun motoru sehrin diğer ucundaki trafiği hesaplamayla uğraşmasa çok güzel olacak da ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: contempt

oyun motoru sehrin diğer ucundaki trafiği hesaplamayla uğraşmasa çok güzel olacak da ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Playstation 3

quote:

oyun motoru sehrin diğer ucundaki trafiği hesaplamayla uğraşmasa çok güzel olacak da ...

varmı böyle bişey
  • quote:

valla doğurudur kardeşim bemünim gtx260 bile anırıyor.allah belanı versin rockstar.

kamera şakası falanmı yapıyorlar nedir

• gtx260 ile çalışmıyorsa oyun o ekran kartını at o halde. ya da dur atma bana ver mesela
  • rockstarın şu "gelecekteki sistemler rahat açar" a benzeyen ifadesi tam bir zırvalama..tam bir kaçamak...şöle düşünelim..şuanda kendi pcim örnek vermek gerekirse, 4850 ekran, e8500 işlemci, 4 gb ram..bu konsollardan daha güçlü bir sistemdir...her haliyle gta yı konsollardan daha ii çalıştırması gerekirdi... ps3 de kasan pes2009, b,lgisayarda koca ekranda (1600-1200) yağ gibi oynanıoda gta neden oynanmıo...0 optimizasyon yapıp salmışlar piyasaya oyunu...insan pcsinden şüpheleniyo boş yere...saçma sapan sınırlamar getirmiş...ya kardeşim..sen aç onlarıda kasarsa kassın ya.. oyun çok eğlenceli olmasa valla direk uninstall...ben ortalama 40-50 fps arası oynuom ama sonradan gelen grafikler bendede oluyo..bende diorumki..ben 25 fps ile oyniim ama herşey adam gibi anında orda olsun...yılların oyunu mafia da gta benzeri şehir yükleme sistemi vardı..ya bi kez hatırlamam bir grafiğin sonradan çıktığını...demekki mümkün düzgün yapmak...
    orjinal gta4 gelmişti bugün benim evin ordaki teknosaya..ama valla yüzüne bakmam yani daha...bitsin ,uninstall abi, direk...

• Rockstar ın yaptığı açıklama tamamen acizce, saçma sapan bir açıklama.
    İçimden bir ses bazı oyunlar sırf millete pc sattırmak amacıyla diyor.
    Crysis çıktığında en yüksek sistemler 30 fps yi zor görüyordu.
    bir çok insan bu oyun için pc sini değiştirdi.
    Şimdide GTA 4 içinde çoğu insan pc sini upgrade ediyor.
    Şimdiki pc lerle oynanmazmış. tamamen kullanıcıyı sömürme açıklamasına benziyor.
    Ea games te bu benzer bir açıklama yapmıştı fifa için.

Zaten core i7, x58, 3 kanal ddr3, phenom 2 ler vb.
    Amaç bunların satışını hızlandırmak herhalde.

saygılar
  • PC ler için sorun olması, programcıların pc işini pek sevmemesi, sonuçta konsolların donanımları belli istediği gibi yazmakta özgürler ama pc değişkenlik gösteriyor.

Konsol çevirilerinde özensiz olunca böyle oluyor rockstar da malesef PC ye fazla özenmemiş
  • QX9650 İşte işin mantalitesini çözen açıklama....Tamamen oyun firmalarının donanımcılarla danışıklı dövüşüdür bu. Oyun grafiksel olarak bakıldığında Crysis den ne kadar iyi ve yine Crysis grafiklerine baktığımız da Call of Duty den ne kadar iyi elbetteki daha iyi değil ve hepsi aynı kalite de oyunlar sorun stabilize olmada bunu yapanlarda oyun şirketleri ve donanımcılarda onun için fazla uğraşmayın yakında talep eleştirilere dayanamaz ve yeni yamalar yayımlarlar çünkü tüketiciler Enayi değil...
  • ben oyunu 1680*1050 texture medium diğerleri -very high-highest 38-64-30 da gayet güzel oynuyorum beni delirten tek sorun texturelerin bi anda kaybolmassı gri olması ve tekrar geri gelmesi bu olay snlik oluyor ne yaptıysam düzeltemedim deli oluyorum bu olaya R* a
  • quote:

Orjinalden alıntı: *cparty*

ben oyunu 1680*1050 texture medium diğerleri -very high-highest 38-64-30 da gayet güzel oynuyorum beni delirten tek sorun texturelerin bi anda kaybolmassı gri olması ve tekrar geri gelmesi bu olay snlik oluyor ne yaptıysam düzeltemedim deli oluyorum bu olaya R* a

1gb ekran kartı gerekiyor bu sorunların olmaması için sanırım. Bende 512mb 4850 var, bendede arada yapıyor bunları.

• İyi güzel şikayetlerini yazmışsın ama oyunu suçlamak yerine kendi sistemine bakmalısın biraz. Gölge sorunu hariç ki buda oyundan kaynaklanıyor başka hiç bir sorun olmadan oynuyorum. Bodoslama gitmişsin maşallah
  • Oyunda AA açılabilseydi, gölgeler adam gibi olsaydı ve optimize iyi olsaydı yüzyılın hatta binyılın oyunu olabilirdi
  • hadi lan diyeydin orta seviyeyi seçmeliymişiz.orta seviyede oynayacaksam hiç oynamam gider ps2 açarım daha iyi sanki çok matah bi grafik varmış gibi oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 24 Şubat 2009; 16:47:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

İyi güzel şikayetlerini yazmışsın ama oyunu suçlamak yerine kendi sistemine bakmalısın biraz. Gölge sorunu hariç ki buda oyundan kaynaklanıyor başka hiç bir sorun olmadan oynuyorum. Bodoslama gitmişsin maşallah

sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum oyunumun orjinal olmayışıylamı alakalıbir ara win32_30_atidx10 dosyası ile uğraşıp düzeltmiştim ama şuanda ne yaptıysam düzelmiyor düzgün bir patch çıkarsa daha iyi olacak
  • bnmde sistem e7200,3gb ddr2 ram,8500 gt 512 mb,17"samsung crt
    sistemde oc görmeyen bişi kalmadı ekran kartına biraz fazla ileri gittim gta için ara sıra mavi ekrana düştüm şuanda 640-1780-440 seviyesinde bu şekilde ara sıra mavi ekran geliyor oda soğutmayla ilgili büyük ihtimalle ekran kartında sadece bakır soğutma var bi fan arıyorum onun altına,
    yüksek sayılacak derecede oynuyorum mavi ekran dışında bi sorunum yok
  • gta 4 sorunlu biraz ama bilgisyarları iyi olanlarda sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.