Şimdi Ara

Gta 4 grafik sorununa boşuna çözüm aramayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
17.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Diriverleri Günçeleyın Bıde ögle Deneyin Oyunu Bende Baya Bı Fark Ettıi Günçel diriverler Herzaman iyidir
  • gta 4 grafikler çok kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkari11

gta 4 grafikler çok kötü

Daha ne bekliyorsunuz ki arkadaşım, direk GTA 4 grafikler çok kötü diyorsunuz. Gidin o zaman San Andreas'a devam edin. PC'si iyi olanlar ve konsol sahipleri bilir GTA 4'ü.
  • Grafikler, bu büyüklükteki bir oyun için oldukça iyi (bu türde daha iyisi yok zaten)
  • Grafikleri geçtim sırf fizik motoru için oynanır GTA 4..
  • 4850 ve 4870 gibi kartlarla iyi oynanması gerekiyor gta 4 ben 4890 ile hiç iyi oyanyamıyorum sorun ekran kartı değil bence iyi optimize edilmemiş oyun
  • ekran kartın iyidir ama ramin düşüktür anakartın iyi değildir. en önemlisi işlemcin iyi değildir.
  • grafikleri geçin bence kontrollerde nişan almada bile problemler var. Klavye ve fare istediğim hareketi zamanında yapamayabiliyor. Kaç kere oyunu kapattım sinirlenip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 29 Nisan 2009; 9:56:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TryAgain

hocam bu adamlar işlerini yapamıyorlar. Zaten optimizasyon en önemli şey, ben hayatımda ilk defa gtx280,4870 ve 4870 x2 nin bulunduğu test grafiklerinde çözünürlüğü 1024x768 gördüm adamlar 1280x1024 de almamışlar.Rockstar Gamesi kınıyorum buradan

• ATI HD5650 ekran kartım var, mediumdayken bile takılıyor.

Klavyenin tuşlarına basmadığımda takılma olmuyor ama klavye tuşuna bastığım anda anlık olarak takılıyor ve devam ediyor.

Bu problemi nasıl çözebiliriz? ATI ekran kartları için patch var diyorlar, bulamadım ama.
  • Şu oyunu doyasıya oynamak bi nasip olmadı.
    Ati 4850 ekran kartım var ama oyunu kurmamla kaldırmam bir oldu...
  • ben ati hd4650 ile gayet raht oynuyorum. tüm grafik ayarları full açık çözünürlük 1280 +800'de akıcı bir şekilde oynuyorum. yüksek grafik kartı olanları anlayamıyorum gerçekten. tüm patchleri sırasıyla kurup razorun sağlam crack'ını yapın sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz
  • Tüm patchler dediğiniz hangileri? versiyon isimlerini söylerseniz araştırıp indirip kurayım ben deç
  • quote:

Orijinalden alıntı: falco911

oyun motoru sehrin diğer ucundaki trafiği hesaplamayla uğraşmasa çok güzel olacak da ...

kesinlike katılıyorum +1546543435435463854684634687687687684354368736543543678673864354354354638768768758735435763874368573543646837
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

Tüm patchler dediğiniz hangileri? versiyon isimlerini söylerseniz araştırıp indirip kurayım ben deç

Tüm paketleri kurmaya gerek yok sadece son çıkanı kurmanız yeterli.
  • quote:

ATI HD5650 ekran kartım var, mediumdayken bile takılıyor.

Klavyenin tuşlarına basmadığımda takılma olmuyor ama klavye tuşuna bastığım anda anlık olarak takılıyor ve devam ediyor.

Bu problemi nasıl çözebiliriz? ATI ekran kartları için patch var diyorlar, bulamadım ama.

şu an kafedeyim tam adı neydi bilmiyorum da ayarlar kısmında hepsini high yap fakat alttaki kutucukları sonuna kadar çekme ben öyle oynuyorum default yaptım kendi öyle ayarladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

şu an kafedeyim tam adı neydi bilmiyorum da ayarlar kısmında hepsini high yap fakat alttaki kutucukları sonuna kadar çekme ben öyle oynuyorum default yaptım kendi öyle ayarladı

View ve detail distance değerlerini diyorsun.
    Evet donma yaratabilir belki.
  • Arkadaşlar GTA IV bendede kasıyor ve bilgisayarım (Notebook) 10 dakikada dokunamayacağım kadar ısınıyor. Açıkcası bu oyunu oynayabilmek için bu bilgisayarı aldım ama hem en iyi grafiklerde oynayamıyorum bide yetmezmiş gibi kasıyor. 1.0.4.0 Patch'ide yaptım. Başka ne yapabilirim acaba ?

Notebook Özellikleri (Üzerinde yazanlar) ;

Windows 7
    Intel Core i7 İşlemci i7-720 1.6GHz ile Turbo: 2.8Ghz
    4 Çekirdek
    4GB DDR3 1066 MHz DDR3 Bellek
    500 GB SATA Harddisk
    2GB DDR3 Nvidia Geforce GT240M Ekran Kartı (1GB Ayrılmış Bellek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhem -- 11 Eylül 2010; 3:15:54 >
  • Bende de görüntü berbattı. Laptopta oynuyorum bilgisayarın çözünürlüğü 1366*768 diye oyunu da öyle yapmıştım pixel pixel berbat bi görüntü vardı. Oyunu 1280*720ye düşürdüm düzeldi.
  • quote:

1 senelik hort yapmışsın hocam!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.