dur bi konuyu hortlatam. Zaaa en iyi hort benmki olduu. Heralde ceza alcam =(
GTA V'te olmasın da...
Bu oyun başlarda çok problemliydi fakat şu an cidden adam edildi.Akıcı olarak oynayamayanın gerçekten sistemi zayıftır.Orta halli bir pcyle normal versiyonunu iyi bir pcyle de modlanmış halini akıcı şekilde oynamak mümkün.
Benim değerlerim bu şekil ve de benim sistemime yakın olanlara öneririm ben böyle oynuyorum
Graphics Settings Video Mode: 1366 x 768 (60 Hz) Texture Quality: High Reflection Resolution:Medium Water Quality:Medium Shadow Quality:Off Night Shadows: Off
Ama bence hala adam edilemedi bazen 300mb yi geçmeme rağmen oyun kasıyor ve kart 1 gb paylaşımlı 2gb oluyor ben bu oyunu gölgeleri açtığımda oynayamıyorum gölgelerde piksel piksel oluyor lowwda en iyisi kapalı oyamak yoksa 20fps yi geçemezsiniz ayrıca game booster ı deneyin çok işe yarıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: mertayd
gtx260 ile çalışmıyorsa oyun o ekran kartını at o halde. ya da dur atma bana ver mesela
Oda birşey mi Gtx590 ile 1.0.7.0 patchde full ayarlarda 28 fps alıyorum kasıyorrr
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
Bu oyun başlarda çok problemliydi fakat şu an cidden adam edildi.Akıcı olarak oynayamayanın gerçekten sistemi zayıftır.Orta halli bir pcyle normal versiyonunu iyi bir pcyle de modlanmış halini akıcı şekilde oynamak mümkün.