Şimdi Ara

Gta 4 grafik sorununa boşuna çözüm aramayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
17.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dur bi konuyu hortlatam. Zaaa en iyi hort benmki olduu. Heralde ceza alcam =(
  • GTA V'te olmasın da...
  • Bu oyun başlarda çok problemliydi fakat şu an cidden adam edildi.Akıcı olarak oynayamayanın gerçekten sistemi zayıftır.Orta halli bir pcyle normal versiyonunu iyi bir pcyle de modlanmış halini akıcı şekilde oynamak mümkün.
  • Benim değerlerim bu şekil ve de benim sistemime yakın olanlara öneririm ben böyle oynuyorum

Graphics Settings
    Video Mode: 1366 x 768 (60 Hz)
    Texture Quality: High
    Reflection Resolution:Medium
    Water Quality:Medium
    Shadow Quality:Off
    Night Shadows: Off

Texture Filter Quality: Anisotropic x16

View Distance: 10
    Detail Distance: 50
    Vehicle Density:100

Ama bence hala adam edilemedi bazen 300mb yi geçmeme rağmen oyun kasıyor ve kart 1 gb paylaşımlı 2gb oluyor ben bu oyunu gölgeleri açtığımda oynayamıyorum gölgelerde piksel piksel oluyor lowwda en iyisi kapalı oyamak yoksa 20fps yi geçemezsiniz ayrıca game booster ı deneyin çok işe yarıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

gtx260 ile çalışmıyorsa oyun o ekran kartını at o halde. ya da dur atma bana ver mesela

Oda birşey mi Gtx590 ile 1.0.7.0 patchde full ayarlarda 28 fps alıyorum kasıyorrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bu oyun başlarda çok problemliydi fakat şu an cidden adam edildi.Akıcı olarak oynayamayanın gerçekten sistemi zayıftır.Orta halli bir pcyle normal versiyonunu iyi bir pcyle de modlanmış halini akıcı şekilde oynamak mümkün.

Gtx 590 ile 28 fpsde oynuyorum napayım ekran kartını mı değiştireyim
  • 28 fps az değilki kasma yok 25 ten azı kasma yapar.
  • benim pc sisteemi gb 1gb ekran kartı atı 5550 128 bit ve çok iyi oynuyorum yeahhh

Gta 4  grafik sorununa boşuna çözüm aramayın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.