Bildirim
GTA 4 mobil için gelecek mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mobile kesin gelecek bence ama 10. yılında değil, 15 gb lık bir oyundan bahsediyoruz hadi 10 gb a düşssün mobil versiyonu piyasadaki çoğu telefon 16 ve 32 gb şu anda kimse 10 gb ını gta 4 e ayırmaz ve şu anda orta segment cihazlar gta 4 ü bırak gta san andreas ı zor açıyor, yani çıksa bile bir kaç sene boyunca sadece üst segment cihazlarda oynanır(snapdragon 820 ve üstü) ancak. Bu yüzden 15. yılında gelecek diyorum ben yani 5-6 yılı var daha -
Çok düşük ihtimal. GTA IV'ün oyun motoru farklı ve malumunuz optimize açısından sorunlu bir oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tabletlere gelir muhtemelen -
Biraz zor gelir bence.Boyutundan felan değil , gta 4 PC de canavar gibi ekran kartlarıyla oynanıyodu.Mobilde öyle bi sistem çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Matrixx7
Biraz zor gelir bence.Boyutundan felan değil , gta 4 PC de canavar gibi ekran kartlarıyla oynanıyodu.Mobilde öyle bi sistem çok zor.
GTA 4 ün pc optimizasyonu sıkıntılıydı. Mobil işletim sistemleri için oyunu tekrar yaparlar muhtemelen. Yaparlarsa grafikleride pc den daha düşük olucaktır. Bana en büyük sorun gene boyut gibi geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum,maalesef R*'in GTA IV'ü mobil platform için baştan yapması hayalden ibaret.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X