Rockstar Games tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Grand Theft Auto IV'ün PC versiyonu için önerilen sistem ihtiyaçları açıklandı. 18 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürülecek olan oyunun sistem gereksinimleri şöyle:
- Tavsiye edilen sistem ihtiyaçları -
İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 İşlemci: Çift çekirdekli herhangi bir işlemci (Intel Pentium D veya daha iyi bir işlemci) Bellek Miktarı: 2 GB RAM Ekran Kartı: DirectX 10 veya DirectX 9.0c destekli bir ekran kartı Ekran Kartı Bellek Miktarı: 512 MB Boş HDD Alanı: 18 GB
Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise halen daha belirsizliğini koruyor.
alıntıdır
nerden alıntıdır kaynek nedir nie ayrı başlık açtın
ne lan bu sistem az farkla çalıştırıyor zaten şu anda en fazla 512 mb ekran akrtı yokmu buda ne böyle en iyisi için birde 1 gb ekran kartımı aldırcaklar? yada crossfire yolu göründü sanırsam
quote:
Orijinalden alıntı: Garbaht
ne lan bu sistem az farkla çalıştırıyor zaten şu anda en fazla 512 mb ekran akrtı yokmu buda ne böyle en iyisi için birde 1 gb ekran kartımı aldırcaklar? yada crossfire yolu göründü sanırsam
Alıntıları Göster
Ana konu diye birşey var.
GTA IV u full ayarlarda rahatça oynayacağım 89gb boş HDD alanım da var HADİ::::::::::::::
quote:
Orijinalden alıntı: BlackButler
GTA IV u full ayarlarda rahatça oynayacağım 89gb boş HDD alanım da var HADİ::::::::::::::
512 falan olmaz 8500 gt yada x1650pro demesi lazım o ne öle bütün 512 mb ekran kartı oynamazki dankikleride var iyileride var
quote:
Orijinalden alıntı: hikmet41
512 falan olmaz 8500 gt yada x1650pro demesi lazım o ne öle bütün 512 mb ekran kartı oynamazki dankikleride var iyileride var
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hikmet41
Aynen katılıyorum RG aynı Kadıkoyde işten anlamayan dangalak satıcılar gibi yazmış. " 512 MB " Benim 3870 ile 9200GS yi birmi tutcaz şimdi 512MB die
quote:
Orijinalden alıntı: Merc4eve
quote:
Aynen katılıyorum RG aynı Kadıkoyde işten anlamayan dangalak satıcılar gibi yazmış. " 512 MB " Benim 3870 ile 9200GS yi birmi tutcaz şimdi 512MB die
Alıntıları Göster
çok yüksek bunlar, eğer böyle ise pek fazla kişi oynayamaz oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: -BuRAk-
çok yüksek bunlar, eğer böyle ise pek fazla kişi oynayamaz oyunu.
Alıntıları Göster
Rockstar'ın sitesinde neden yazmıyor bunlar heryerde dolaşıyor ama belki resmi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Merc4eve
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Merc4eve
quote:
512 mb ekran kartı 50 YTL
bütün internet kafelerde bu yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
Rockstar'ın sitesinde neden yazmıyor bunlar heryerde dolaşıyor ama belki resmi değil.
Alıntıları Göster
off off DeSene PC ye bi göz atıcaz diye
quote:
Orijinalden alıntı: S-R
off off DeSene PC ye bi göz atıcaz diye
Alıntıları Göster
RAM tutmuyor ya 1gb RAM ile oynanmaz mı
quote:
Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi
Alıntıları Göster
benim sistem
quote:
Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: >istanbullu-karateci<
Yahu bunlar minimum değil ki önerilen 512 ram ile de oynanacak görürsünüz.
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
quote:
Orjinalden alıntı: >istanbullu-karateci<
Yahu bunlar minimum değil ki önerilen 512 ram ile de oynanacak görürsünüz.
Alıntıları Göster
gta oyunları zaten hep düşük sistem istemiştir.gta vice city, 3 falan ekran kartı olmadan tümleşik bile oynanabiliyo.benim sistemle rahat oynarım heralde ?