Şimdi Ara

GTA 4 Türkçe Yamayı Devraldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında ben yardım etmek isterdim ama hem çok zamanım yok hemde 3.parti programları pc'me yüklemek istemiyorum güvenemiyorum ne olursa olsun. silent hill homecoming'i kendim türkçeleştirdim biraz komik yaptım ama kuzenlerim rahat oynayabildiler sonuçta.. tabi silent hill homecoming'te metin belgesiyle dosyaları açıp editleyebiliyorduk tek eksi noktası ilk satırda oyunun başındaki bir cümleyi çevirirken 4. satırda oyun sonlarında bir dialogu çeviriyoruz anlayamamıştım spoiler olmuştu benim için. çok kısaydı silent hill homecoming ama gta'da çok daha fazla cümle olduğu kesin. kıyaslanamaz bile. ama işin kötüsü burda insanları ümitlendirip 3-4 kere türkçeleştirme çalışmalarını yarım kesmeniz.. neyse kolay gelsin
  • Demek şu Silent Hill oyununu türkçeleştiren sizsiniz. Valla ben oynamadım zaten sevmiyorumda o oyunu
    ama indirip kurmuştum abim oynuyordu. Şunu söyleyebilirim ki çeviriniz gerçekten muhteşemdi.
    Öyle sağda solda kıytırık çevirmelerle hiçmi hiç alakası yoktu. Mezar taşlarındaki özgeçmişe varana kadar
    herşey türkçeydi. Buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum emeği geçen herkese.

Bu GTA 4 işi iyice arap saçına döndü. Artık Oyuna ingilizce de olsa başlayacağım yeter bu kadar beklediğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mose17 -- 23 Ağustos 2009; 1:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n96zede

quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 17dare

quote:

yüzde 70 harika ama 80 olması için 5 ay bekleriz gibime geliyo

Sen tek başına 4 senede bitir o halde kolay gelsin

ben ütün türkçe imla kurallarına uyarak yapıyorum ve sadece bana ayit bi yama olucak..ayrıca telif hakkı alıcam yayınladıktan sonra benden almak için bana başvurucaksın 4 SENE SONRA

Türkçe imla kurallarına uymaya devam... 4 Sene sonra alacağımız zaman 'B' harfleri eksik olmasında...

Düzeltme : Ayrıca 'ait' kelimesi 'ayit' şeklinde yazılmaz...

dostum program yapıyo ben yapmıyorum kapak oldu gibi biraz ama kusura bakma

Adam sanki cennete götürüyor. Yapmassan yapma dengesiz

• ulan birşey yazardım ya dua edin yenı cezam bitti ve takip etmek gereken bir turnuva var. Veletlere bak sanki oyunu yeni baştan yapıyorlar.Yapmazsanız yapmayın lan yamayı altı üstü kıytırık bir yama.Emeğe saygı çart çurt sizin için geçerli diil.Yorumlara bak yama yapıyoruz diye milletin ağzına etmedikleri kalmış.
  • Şu işe bak bee kaç ay oldu!!! elli tane el değiştirdi kimsenin bişey yapabildiği yok yaa arkadaşım yapmayın bari be çıkıp buralara şov yapacağınıza yapmayın şu yamayıda bizde kurtulalım, hiç olmazsa beklemeyiz...

Biri bişey diyor nerde kaldı yama diye, ötekiler kolaysa gel sen yap ayağı yapıyor böyle bişey varmı be!!! sen sözünü tuttunmu ki böyle konuşabiliyosun demezler mi adama yani sonuç olarak bıktırdınız milleti haberiniz olsun...
  • Aslında haklısınız 2.kez oyunu bitirmek üzereyim şu anda artık bu saatten sonra türkçe olsa ne olur olmasa ne olur. Oyunu oynayıp tadını almışım artık...
  • konu kilit bunu kimse yapamaz kaçırtmışlar adamı kimse yapamaz yalan dolan
  • divxplanet veya benzeri bir çeviri gruplarından yardım almak gerek artık bu iş böyle olmaz.Oyunu bitirmedim daha türkçe çıkacak diye
  • Sürekli birileri devralıyor valla ne yama ama.
  • Komple ingilizce öğrenmeye kalksaydık şimdiye öğrenmişdik O değilde Kasayı eğiştrmiştim eskidi ring roll a döndü bu iş de
  • Bu yamayı devralanlar gençliğine halk arasında "Mal" deniyor.
  • Arkadaşlar şimdi bunlar sürekli devir alıyo ya bende bunlara devir verceğim o olacak kalkamıcaklar sonra
  • La tamam artık istemıyoruz TR yama felan gına geldı la. Tr yama dan da bıktırdınız adamı. Hergun Biri Konu açıyor TR yamayı devraldım yok %100 bıtırcem felan fılan. Yamada Zaten Bılmm ne oldu o kucaktan oraya.
    Anlamadım Gıttı Ya

• yama yalama oldu
  • Yama falan beklemeyin kimse yapmaz bu işi parasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: .iLK.

yama yalama oldu

• Yama ne alemde arkadaşlar hala yapandan bir haber yok , devralırken başta herkez bi heves içinde sonra püff yaw madem işin altından kalkamayacaksınız baştan milleti heveslendiripte şimdi vebalini almayın yada en azından bir açıkmala yapın yapamıyoruz diye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperado_fd

Bende sürekli takipteyim dostlar oyunu oynamayı bıraktım tr olmadan oynamayacagım

ellerinize saglıkkk şimdiden

kardeş bendce sen akldığın yerden oynamaya devam et... yamayı beklersen çok bveklersin söyliyeyim

Yama hakketen yalama olmuş

BestOfBurak ee noldu ayama %67 lerdeydin en son eğer hala devam ediyorsan bi tıkla... bir haber ver değilmi?

Birde yamanın en son halini PM gönderirsen sevinirim. %67 yalama malama idare edicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phenom55 -- 22 Eylül 2009; 23:09:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem9000

quote:

Orjinalden alıntı: BestOfBurak

beyler gerçekten yamayı buraya getiren arkadaşlara hak veriyorum o kadar çok cümle var ki anlatamam şu an işler yolunda gidiyor gidebildiği yere kadar götürücem bakalım nereye kadar

hadi bakalım sen nereye kadar dayanabilceksin görelim :) olmadı olduğu kadar olan yamayı paylaşın onada şükür deriz :)

• şimdi bu yamayı kim yapıyor bir de Mertcan. diye bir arkadaşımız var hep birlikte çalışsanız daha çabuk bitmezmi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.