Şimdi Ara

GTA 4 Türkçe Yamayı Devraldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU AKŞAM ROCKERONUR'LA KONUŞTUM SINAVLARININ OLDUĞUNU BU YÜZDEN BÜTÜN BİR EKİBİN DAĞILDIĞININ VE GTA 4 TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASININ DURDURULDUĞUNU SÖYLEDİ.

BU NEDENLE ROCKERONUR VE EKİBİNİN SÜRDÜRDÜĞÜ TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASINI TARAFIMCA DEVRALMIŞ BULUNUYORUM EVET HERKESTE BİLİYOR BU TÜRKÇE YAMA İŞİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ AMA BUNU TARAFIMCA HALLEDEREK SİZLERE SUNMAK İÇİN BÜYÜK BİR UĞRAŞ VERECEĞİM YAMA ŞU ANDA %50-60 CİVARINDA ÇEVRİLMİŞ BİTMESİ İÇİN YAKLAŞIK 2 AY SÜRE VAR AMA GEREK BENİM AZMİM GEREK SİZİN KATKILARINIZLA BUNU EN MİNİMUM SÜREDE BİTİRMEK İSTİYORUM

YAMAYI BU AŞAMAYA KADAR GETİREN OGUZ GÜRSEL VE ROCKERONUR EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM YAMANIN GELDİĞİ AŞAMALARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

EKİP
    BestOfBurak
    gio1986
    onur90 (thgtr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestOfBurak -- 17 Temmuz 2009; 3:04:19 >

• İlginç bir haber. Dejavu yaşadım sanki :D Dur bi geriye ket vurayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

İlginç bir haber. Dejavu yaşadım sanki :D Dur bi geriye ket vurayım ben
    Allah Kolaylık Versın Kardesım. İnş. EN Kısa Zamanda bıtırıp bızlerı mutlu edersın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Bu mesaj silindi.
    ordan oraya ordan oraya geçiyo inş sen ayrıda bırakmazsın kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem9000

ordan oraya ordan oraya geçiyo inş sen ayrıda bırakmazsın kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Bu yama bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducard

Bu yama bitmez

Alıntıları Göster
    beyler gerçekten yamayı buraya getiren arkadaşlara hak veriyorum o kadar çok cümle var ki anlatamam şu an işler yolunda gidiyor gidebildiği yere kadar götürücem bakalım nereye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestOfBurak

beyler gerçekten yamayı buraya getiren arkadaşlara hak veriyorum o kadar çok cümle var ki anlatamam şu an işler yolunda gidiyor gidebildiği yere kadar götürücem bakalım nereye kadar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BestOfBurak

hadi bakalım sen nereye kadar dayanabilceksin görelim :) olmadı olduğu kadar olan yamayı paylaşın onada şükür deriz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem9000

quote:

hadi bakalım sen nereye kadar dayanabilceksin görelim :) olmadı olduğu kadar olan yamayı paylaşın onada şükür deriz :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gorkem9000

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem9000

quote:

Alıntıları Göster
    Beni ekleyebilirsin msn yolarmısın pmden

• quote:

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

Beni ekleyebilirsin msn yolarmısın pmden

Alıntıları Göster
    inşallah bu sefer %100 e ulaşılır. yazdıklarınız samimi geldi. inşallah geri dönüşü olmaz. full türkçe bu oyunu bitirmek ayrı bir zevk verir. forumdaki arkadaşlarında desteği ile umarım bu ay bitirirsiniz. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

inşallah bu sefer %100 e ulaşılır. yazdıklarınız samimi geldi. inşallah geri dönüşü olmaz. full türkçe bu oyunu bitirmek ayrı bir zevk verir. forumdaki arkadaşlarında desteği ile umarım bu ay bitirirsiniz. kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Bir gta birde fullout oyunun türkçe yaması şehir efsanesine döndü adeta.İş çok zor kabul ediyorum ama işin sonunu getiremeyecek arkadaşlarında bu işlere talip olmasını anlamıyorum.Sınavdı,iş-güçdü derken bırakılıyor çalışmalar.İnşallah bu ekip bitirme imkanına kavuşur..Başarılar ve sabırlar sizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Bir gta birde fullout oyunun türkçe yaması şehir efsanesine döndü adeta.İş çok zor kabul ediyorum ama işin sonunu getiremeyecek arkadaşlarında bu işlere talip olmasını anlamıyorum.Sınavdı,iş-güçdü derken bırakılıyor çalışmalar.İnşallah bu ekip bitirme imkanına kavuşur..Başarılar ve sabırlar sizlere.

Alıntıları Göster
    Şimdi tam yeni birşey eklerken bütün kayıtlar gitti dersen...

Bu olayı hatırlayan arkadaşlarım olacaktır

• Zor iş Sabır lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNLwFuL_71

Zor iş Sabır lazım
    yakında dershane ve okullar başlıyor sohbetleri dolanır ve gene fıssss die bi ses gelir .... hep bu tür bahanelerle iptal edilmedimi proje :(
  • Valla yeter artık arkadaşlar yaaaa.....Lütfen bu tip çalışmalar yapıyosanız bittikten sonra haber verin.Sonra umsuruk oluyoruz....

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Valla yeter artık arkadaşlar yaaaa.....Lütfen bu tip çalışmalar yapıyosanız bittikten sonra haber verin.Sonra umsuruk oluyoruz....

suçlamak istemem ama oğuz gürsel zaten %40 ını kendi yapmıştı zaten sonra ki ekip de baya yaptı sonra rocker onu yaptı sonra bi arkadaş yaptı yani adam tek başına %40 yaptı siz %20 mi yaptınız

suçlamak için değil tabikide ancak doğru bir oran vermenizi bekliyorum ve yamayı yapmaya başladıycanız ilk önce türkçe çevrilmiş kısımlarda aralarda inglizce yerler var onları düzetin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzkaplan

suçlamak istemem ama oğuz gürsel zaten %40 ını kendi yapmıştı zaten sonra ki ekip de baya yaptı sonra rocker onu yaptı sonra bi arkadaş yaptı yani adam tek başına %40 yaptı siz %20 mi yaptınız

suçlamak için değil tabikide ancak doğru bir oran vermenizi bekliyorum ve yamayı yapmaya başladıycanız ilk önce türkçe çevrilmiş kısımlarda aralarda inglizce yerler var onları düzetin bence

Alıntıları Göster
    şu %60 lık yamanın linkini verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

şu %60 lık yamanın linkini verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Allah kolaylık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Allah kolaylık versin.

Alıntıları Göster
    oyunu iki kez oynama teşebbüsünde bulundum ikisinde de yamanın bittiği bölümdne sonrasını oynamak çok sıkıcı geldi ve bıraktım. ömrümün sonuna kadar beklicem bu yamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

oyunu iki kez oynama teşebbüsünde bulundum ikisinde de yamanın bittiği bölümdne sonrasını oynamak çok sıkıcı geldi ve bıraktım. ömrümün sonuna kadar beklicem bu yamayı

Alıntıları Göster
    İnşallah bu yama da el değiştirmez. En sonuncusunda arkadaş "ne olursa olsun bitireceğim, bitirmeden bırakmayacağım" demişti...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.