Şimdi Ara

GTA 4 Türkçe Yamayı Devraldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık oyunların dil seçeneklerinde Türkçeyi görmek istiyorum!! İlla yapımcısının yada tasarımcısının Türk mü olması lazım Türkçe oyun olması için. Keşke oyun piyasasında Crysis'deki Yerli kardeşler gibi 10-15 tane daha Türk olsaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: n96zede

ben tek başıma ilerliyorum yüzde 48 im

sakın beraber yapmayın ki hem daha zor hemde daha geç olsun!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

tavsiyelerin için çok sağol ya sana sorduk ya hemen cevaplamışsın
  • Yamanın durumu hakkında , en azından haftada bir gün , mesela hafta başı açıklama yapılırsa hem yamanın gidişatını takip etmiş oluruz hemde yamanın el değiştirmediğini ve aynı ekibin bu iş üzerinde uğraştığını anlamış oluruz.Emeği geçen arkadaşlara teşekkürü bir borç bilir en büyük minnetlerimizi iletiriz.Saygılar...
  • Bu yama bitmezz gönüllerde dar ağacında olsak bile son sözümüz gtayama oleeeyyy olleleyyyy...hooo......

• Yama hergün aşama kaydediyor.Oğuz Gürsel oyunu oynarken eş zamanda çeviriyide yapıyordu,bu yüzden belli bir oranı vardı yamanın ama şimdi çeviri sadece metinlerden yapılıyor,bu yüzden birşey demek anlamsız olur.Tabii yinede BestOfBurak'a pm atarsanız kendisi tahmini birşey söyler size.Yama ile ilgili kendisine ulaşamazsanız banada pm atabilirsiniz,bende hemen ilgilenirim.Ama kesin olan birşey var ki;yama hergün aşama kaydediyor,içiniz rahat olsun.

Edit:İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio1986 -- 23 Temmuz 2009; 15:29:37 >
  • BestOfBurak ne diyor yamanın bitiş yüzdesi için ?
  • Aşama kaydetmesi güzel zira çok bekledik türkçe yamayı.Şu tatil zamanlarında oynamak nasip olur inşallah herkezin dileğide bu yönde.benim isteğim yamanın yüzde kaçı bitmiş çeviren arkadaş bunu bir paylaşsa çok memnun olacağız çünki bu anlamda çok speküle olay yaşadık,bizi aydınlatsınlar isterim.Çalışmalarınızda sabırlar diliyorum..
  • yama %70 arkadaşlar süratli bir şekilde devam ediyoruz %80 e ulaşınca zaten yayınlıyacağız içinizi ferah tutun
  • bu süper haber %10 uzun sürermi ne zaman biter acaba bilgi verirsen süper olur.
  • %70 mi? Tebrikler hocam
  • %90 da çıkarsınlar çünkü bölümleri hemen geçiyoz artık....
  • quote:

Orijinalden alıntı: n96zede

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

tavsiyelerin için çok sağol ya sana sorduk ya hemen cevaplamışsın

Yazdığımda bi yanlışlık yok,tamamen doğru,aksini ispatlamanı merakla bekliyorum.Soru sorduğunu söylemedim,zaten benimkide bi cevap değil...

• Tebrikler :)) umuyorum hiç ingilizce kelime kalmaz.Yakında yayınlanmasını bekliyoruz kolay gelee.
  • %70 olmuş güzel :)
  • yüzde 70 harika ama 80 olması için 5 ay bekleriz gibime geliyo
  • quote:

yüzde 70 harika ama 80 olması için 5 ay bekleriz gibime geliyo

• n96zede sende ceviri yapıodun katılsana bu grup a.
  • quote:

Sen tek başına 4 senede bitir o halde kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17dare

quote:

Sen tek başına 4 senede bitir o halde kolay gelsin

ben ütün türkçe imla kurallarına uyarak yapıyorum ve sadece bana ayit bi yama olucak..ayrıca telif hakkı alıcam yayınladıktan sonra benden almak için bana başvurucaksın 4 SENE SONRA

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.