Şimdi Ara

GTA 4 Türkçe Yamayı Devraldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: n96zede

quote:

Orijinalden alıntı: 17dare

quote:

yüzde 70 harika ama 80 olması için 5 ay bekleriz gibime geliyo

Sen tek başına 4 senede bitir o halde kolay gelsin

ben ütün türkçe imla kurallarına uyarak yapıyorum ve sadece bana ayit bi yama olucak..ayrıca telif hakkı alıcam yayınladıktan sonra benden almak için bana başvurucaksın 4 SENE SONRA

Türkçe imla kurallarına uymaya devam... 4 Sene sonra alacağımız zaman 'B' harfleri eksik olmasında...

Düzeltme : Ayrıca 'ait' kelimesi 'ayit' şeklinde yazılmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiGER001 -- 27 Temmuz 2009; 0:31:49 >

• Yuh !! 6 Aydır GTA bölümüne uğramıyodum . Hala çıkaramadınız mı yamayı

GTA 5 çıkınca görüşürüz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

quote:

quote:

quote:

ben ütün türkçe imla kurallarına uyarak yapıyorum ve sadece bana ayit bi yama olucak..ayrıca telif hakkı alıcam yayınladıktan sonra benden almak için bana başvurucaksın 4 SENE SONRA

Türkçe imla kurallarına uymaya devam... 4 Sene sonra alacağımız zaman 'B' harfleri eksik olmasında...

dostum program yapıyo ben yapmıyorum kapak oldu gibi biraz ama kusura bakma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

quote:

quote:

quote:

dostum program yapıyo ben yapmıyorum kapak oldu gibi biraz ama kusura bakma

O zaman "ben ütün türkçe imla kurallarına uyarak yapıyorum" demeyeceksin. Senin birşey yaptığın yok yapmaya kalksanda adam gibi birşey yapamayacağın belli. Senin çıkartcağın yamadanda hayır gelmez zaten adamlar uğraşıyor bunda. Madem birşeyler yapmaya çalışıyorsun yamanın tamamladığın kadarını yayınlada görelim. Bu arada hangi programla yaptığınıda paylaş bakalım. Tek yaptığın forumda ona buna daha okuma yazmayı öğrenmemiş kimseler gibi rastgele, çocukça yorumlar yazmak. Seni muhattabım olarak bile görmüyorum.

GTA 4 Türkçe Yamayı Devraldım

• Gta 4 te ne gerek var ki Türkçe ye?

Rpg lere çıksın Türkçe rahat rahat oynayalım.
  • Yama kaçta şu an yakınlaştı mı yayımlamaya....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Yuh !! 6 Aydır GTA bölümüne uğramıyodum . Hala çıkaramadınız mı yamayı

bu türkçe yama hareketleri hakikaten efsane oluyor gidiyor

ayrıca hazırı varken neden kendi başlarına yapmaya uğraşıyorlar anlam veremedim

• son durum ne beyler uzun süredir msj yazılmadı iptal falan olmamıştır inş
  • son durumdan haberi olan var mı ?
  • arkadaşlar son durum şu;

Siz bu yamanın bittiğini ancak rüyanızda görürsünüz
  • Bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Arkadaşlar bu başlığı daha yeni görüyorum, bir süredir en baştan sadece kendi başıma yamayı hazırlamaya çalışıyorum. Kendimi çok sıkmıyorum ama süratli olduğumu söyleyebilirim. KuzeNiko adli yamayi yapan arkadaşın kaldığı yerden devam etmeyi istedim fakat çevirilerini hiç beğenmedim. Çok yanlış çeviri ve kısaltma mevcut. Daha iyisini çevirmeye gayret ediyorum. Bu yama %70 ine geldiyse bundan önce yayınlamam imkansız, ama yine de bu yamanın kalitesini görmeden kendi çalışmamı bırakmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Yuh !! 6 Aydır GTA bölümüne uğramıyodum . Hala çıkaramadınız mı yamayı

Yanlız değilsin dostum aynen bende ygramıydum oyunu bitirdiğimden beri 6 ay olmuş :)

Ayrıca arkadaşım bittiyse % 70 i onu yayınlarsan diyorum şeytanuın bacagını kırmış olursun böle lafta olmuyor yani kusura bakma ama bu yama yı yapıyorum diyen hatta sözde bitirenler oldu insanları kandırmaya kimsenin hakkı yok rocker onur arkdaşada teşekkürler ediyoruz emekleri için de söz verildi tutulmadı sitemimiz ondan

• adam 25 temmuzda yamayı %70 diye belirtmiş nerdeyse 1 ay oldu ama hala %80 olmadı bu grupdada bi dağılma mı var yoksa
    bari %70 i paylaşın
  • Buda Yalan Oldu
  • Yamayı yapan arkadaşımız bir açıklama yapsın lütfen yama yüzde kaçta eğer devam edilemicek ise lüfen yamanın olduğu kadarını verebilirmisiniz?
  • kim hayrına yama yaparki ancak birisine para verecen yapacak.Hadi para topluyoz bi ingilizce bilen birisine veririz yapar kurtuluruz böylece
  • bu da yalan oldu demek vay anasını sayın seyirciler

kesin bir kaç güne birileri çıkar yamayı ben devraldım devam ediyorum der.
  • quote:

quote:

quote:

ben ütün türkçe imla kurallarına uyarak yapıyorum ve sadece bana ayit bi yama olucak..ayrıca telif hakkı alıcam yayınladıktan sonra BENDEN almak için BANA başvurucaksın 4 SENE SONRA

Senden almak için dedeme başvuracak halim yok heralde? hem tek kişi yapılacak bir yama değil bu. uzun uğraş ister ki pes edeceğine 100 de 1 milyon eminim. telif hakkı vs unut yani.

• ben burda kanıtla diyorum madem yapıyorsun paylaş bakalım olanını

Kusura bakma dostum ama ben sana ve diğerlerine inanmıyorum eğer inanmamızı istiyorsan yamayı yayınla olsun bitsin burdaki dostlarla dalga gecmeye hakkın yok yamayı yapıyorum diye konu acıyorsun girip bakmıyorsun bile bu tamamen vicdan meselesi ama hak alınıyor
    madem yapıyorum disyoun tekrar sölüyuorum beni ve dier arkdaşlarımı yanıltta da yamanın yaptıgın kadarını koy kolay değil bu iş bende yapmaya çalıştım ama zırt bırt oyuna girmen sahneleri izleeyerek yapman lazım öle editörden yapmakla olmuyor ama yeter gali bizde bi grup kuram gta 4 diye barlarda çalarız türkçe yama yapamadık ama bari türkçe rock yaparız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.