Şimdi Ara

GTA 4 Türkçe Yamayı Devraldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

oyunu iki kez oynama teşebbüsünde bulundum ikisinde de yamanın bittiği bölümdne sonrasını oynamak çok sıkıcı geldi ve bıraktım. ömrümün sonuna kadar beklicem bu yamayı

Ömür biter bu yama bitmez.Lanetli yama diyo bazıları yama için.Şehir efsanesi oldu.

Çeviri yapan arkadaşlara kolay gelsin diyorum.

• ulan ne yamaymış ya. yeteri kadar ingilizce bilsem şu boş zamanlarımda gece gündüz demem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırdım. koskoca forumda yok mu uğraşacak babayiğitler. şu yaz tatilinde eminim yeteri kadar ingilizcesi olup boş vakti olan epey kişi vardır. şu halimize acıyıp =) herkes bir ucundan tutsada 10 güne bitirseniz yamayı olmaz mı be?
  • Beklemedeyiz.Umarım bir aksilik olmaz zira bu yaz aylarında oyun oynamak ayrı bir zevk :D
  • Bu yama bitmez Arkadaş ve hepinize yazıkları olsun Oğuz gürsel %30 una kadar tek başına yaptı ondan sonra o kadar kişi yapmaya çalıştı bi ilerleme olmadı İlerleme olsa zaten şimdi çoktan bitmişti yama..%60 lardayız %70 lerdeyiz bunlar boş muhabbet... ben inanmıorum bu arkadaşımızın bu yamayı bitireceğine..
  • yama güzel gidiyo arkadaşlar biraz gecikir ama gerçektende güzel gidiyoruz
  • arkadaşım çok saolun böyle bir işi karşılık beklemeden yaptığınız için kolay gelsin arada msj atıp son durum hakkında bilgilendirirseniz iyi olur tekrardan kolay gelsin
  • oyun bitti ki benim
  • Şu güzel giden yanamın tamamlanmış kısımlarını yayınlasanızda nekadar iyi gittiğini bizde görsek nasıl olur?
  • Yama şu an yüzde kaçta ve birkaç bilgi verirsen seviniriz?
  • şu foruma girip yamanın yüzde kaç olduğunu belirtmek veya en son halini upload edip koymanız çok mu zor ya?
    yamayı kim devralsa bilgi vermek kaçınıyor. forumdakilerde magazinciler gibi peşinden koşuyor.
    misal yamayı hazırlayan arkadaş deseki 2 hafta tatile çıkıyorum bu zaman zarfında yamayla uğraşamıyacağım diye herkes anlayışla karşılar yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metrixcafe

şu foruma girip yamanın yüzde kaç olduğunu belirtmek veya en son halini upload edip koymanız çok mu zor ya?
    yamayı kim devralsa bilgi vermek kaçınıyor. forumdakilerde magazinciler gibi peşinden koşuyor.
    misal yamayı hazırlayan arkadaş deseki 2 hafta tatile çıkıyorum bu zaman zarfında yamayla uğraşamıyacağım diye herkes anlayışla karşılar yani.

Kesinlikle katılıyorum. Yamayı yapanların arada bir girip yama ile ilgili bilgi vermesi herkes açısından çok sağlıklı olur
  • Kardeşlerim,bakın bende yamayı devralan ekibin içindeyim ve hergün en az 50 cümle çeviriyorum işyerimde,malum daha önce çok el değiştirdiğinden ve birçok kişi yarıda bıraktığından sizde ''lanetli yama'' izlenimi kalmış,haklısınız tabii okulu,dershanesi,tatili olanlara zor bu işler ama bu yama bitecek.O yüzden serinkanlı ve sabırlı olun.Daha önce çevrilen kısımlarda kalan ingilizce kısımlarıda çevirip %80'e ulaştığımızda zaten yayınlayacağız,o süre zarfında da kalan %20'lik kısmı bitireceğiz.İçinizi ferah tutun...
  • bende varım benide ekle
  • ya sabredin biraz, adamlar deli gibi uğraşıyor sizin yaptığınız eleştirilere bak...Bitirnce yayınlayacağız diyorlar işte uzatmasanız...
  • Bende sürekli takipteyim dostlar oyunu oynamayı bıraktım tr olmadan oynamayacagım

ellerinize saglıkkk şimdiden
  • Hadi bakalım umarım full türkçe olur arada hiç ingilizce kalmaz,kolay gelsin yama tamamlanırsa umuyorumki tamamlanır bitirip sildiğim gta4 ü tekrar kurup baştan bitireceğim.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum kolay gelsin çeviren arkadaşlara
  • bende baştan başlarım kolay gelsin
  • ben tek başıma ilerliyorum yüzde 48 im
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.