Şimdi Ara

Gta 4 Ve Call Of Duty 6 yı rahatlıkşa kaldırabilicek sistem ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr 500 Tl bütçem var ve call of duty 6 ile gta4 ü takılmadan kaldırabilicek normal ayarlarda rahatlıkla oynıyabileceğim bir sistem yapıcam parçaları 2. el alıcam bana en ekonomik parçaları yazarmısınız mesela bunu bunu kullansan rahatlıkla kaldırır şeklinde. modelleride yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

mevcut sistemim
    ecs anakart
    1 gb ddr400 ram
    512 mb agp ekran kartı
    80 gb hard disk

ama bu sistem cok eski ne ram i kullanılabilir nede işlemcisi :) ddr2 olmasını istiyorum ram in belki yeni sisteme harddisk almam bu 80 liği kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyn1995 -- 30 Ağustos 2010; 14:36:54 >

• mevcut sistemini yaz ve bütçe belirt.
  • yazdım ardımlarınızı beklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hseyn1995 -- 30 Ağustos 2010; 14:37:39 >
  • arkadasım anakart modelini belirt, işlemcinin ne oldugunu yaz PSU hangi marka kaç watt ögrenmek istediklerim bunlar, komple sistemini yaz sistemin P4 ise eger hiç ugraşma.. yeni sistem topla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_garret -- 30 Ağustos 2010; 18:24:29 >
  • mevcut sistemi düzeltmeye çalışmasan iyi edersin yeni sistem topla daha iyi olur eksik kalan parçalarıda kısa sürede temin edersin
  • AMD ATHLON II X3 440
    MSI 785GM-E51
    KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz CL9 RAM
    AKASA Genesis 450W Mid-Tower Kasa (Siyah)
    ----------------
    NAKİT / HAVALE (TL) : 539,36 TL
    http://www.novabilgisayar.com/pc.asp

şimdilik bunları al..ileride hdd ve ekran kartı eklersin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.