Şimdi Ara

GTA 4 - Yeni %200 Türkçe Yama (TAMAMLANDI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
46
Favori
28.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla son güncellemeleri alan halini arkadaşından almışsın 🙂 Çözümünü bilmiyorum açıkçası, ama güncellemeler bir yenilik/düzeltme getirmedi diye biliyorum. Bu yüzden arkadaşından eski Complete Edition, yani 1.0.7.0 sürümünü almanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlcler var mı bu yama da birde bir diğer yayınlanmış complete edition yamasıyla bunun farkı nedir?
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    DLC'ler henüz çevrilmedi. Diğer yama eski çevirilerin bir toplaması, bu ise sıfırdan başlanan yeni Türkçe karakterli kişisel yorumların katılmadığı çeviri.
  • usta gözümüz yollarda kaldı sıkıntısız full bir şekilde oynamak istiyoruz ha gayret 15 görev kaldı
  • Öncelikle kolay gelsin diyorum, konuyu uzun zamandır takip ediyorum. DLC'leri ana oyunla kıyaslarsak, 2 DLC'nin toplam metni 1 ana oyun ediyor mu? yoksa daha mı az?
  • Dürüst olmak gerekirse tek tabanca başladığın bu çeviriyi bitiremeyeceğini ya da yarım bırakacağını düşünüyordum. Ama mahcup olacağım gibi. Kolay gelsin demiştim tekrarlıyorum. Kolay gelsin :)
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Tam hesabını bilmiyorum ama iki DLC'nin toplamı ana oyunun yarısına falan denk geliyor. Ama daha önce söylediğim gibi çevirinin hızı benim hayattaki durumuma göre değişiyor.

• byflash kullanıcısına yanıt
    Bir ara ben de tereddüt etmedim değil Geç oldu ama güzel oldu. Her şeyiyle içime sinen bir çeviri oldu. Tekrardan sağ ol.

• GTA 4 ilk çıktığı zaman oynamış ve o dönemde ve ilerleyen yıllarda bile defalarca bitirerek çocukluğumda en hayran olduğum oyunlardan biri haline gelmişti. Şimdi uzun bir aradan sonra tekrardan hatırlamak için ve Türkçe olarak oynamak için başladım. Oyunun şaka maka modsuz halinin hala gideri var yani. Beklentilere göre değişir ama çok da sırıtmıyor günümüzde bile.

Tabii GTA 5 yanında genel açılardan biraz zayıf kalıyor ama hikayesinin sürükleyiciliği bunu kapatabiliyor. Benim GTA 4 hikayesinde en çok sevdiğim şey Niko'nun gerçekten bir karakter gelişim sürecine sahip olması. Yer yer bunun yönlendirilmesininde bize bırakılması. Buna kıyasla GTA 5'te üç karakteride toplasak ortaya doğru düzgün bir karakter gelişimi çıkartamayız GTA 4'ün ana karakterine bakarsak.

Çünkü GTA 5'te karakterler başlangıçta nasılsalar finalde de aynı şekilde kalıyorlar. Hikayesi ise biraz dağınık işleniyor. GTA 4 daha kişisel ve net çizgileri olan bir hikaye bence.

Yama ise çok kaliteli olmuş. Eline sağlık. Hikayede %10 kadar geldim. Umarım İngilizce bölümlere gelene kadar yama bitebilir. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 13 Haziran 2020; 3:10:41 >

• 11 görev kaldı hocam bi çırpıda halletde oynayalım en kısa sürede
  • Dlcleri de çevirmeyi düşünüyor musun? Dlcleri zamanında oynamamıştım geçen indirdim başlıyım dedim. "Lost and Damned" türkçe yaması çok yarım yamalak, diğer dlc nasıl bilmiyorum. Hazır gta 4'ü çevirmeye başlamışsın direkt complete edition uyumulu dlcleri de içeren bir yama yaparsan yeni başlayan veya tekrar oynamak isteyenler için çok rahat olur. Böyle ana oyunun türkçe yamasını bir yerden dlclerin türkçe yamasını farklı bir yerden indirmek bir garip. Çeviri tarzları bambaşka olaması da ayrı mesele.
  • mustafa608 kullanıcısına yanıt
    DLC'ler zamanla çevrilecek.

• 53. görevi yapıyordum -54 'de olabilir- sanırım banka soyduğumuz görev (75/91 'lik çeviri yamasıyla oynuyorum) bazı yerler ingizlizceydi bu benimle alakalı bir sorun mudur ?
  • Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt
    Diyaloglarda olmaması lazım, ikinci denemeler de dahil test ediyorum. Ama çatışmada falan karakter tepkileri arada kaynamış olabilir. Çünkü her zaman aynı şeyi söylemiyorlar.

Böyle durumlarda menüden Özet kısmına gelip Enter'a basarak son cümleleri görüp, resmini bana yollarsanız sevinirim. Ben yine de tekrar bakacağım.

• Ballad of Gay Tony yaması oldukça yeterli yeniden cevirmek ciddi vakit kaybi olur. Yamayi denemeden b.klamak neyin kafasi ben bu bizim milleti anlamiyorum. Adam önce bir ana oyunu çevirsin bakalim.

• hocam asırlık oyunun türkçe yaması olmasına rağmen tekrar baştan çevirmen ve bu işi gönülden ama gerçekten gönülden! (parayla değil) yaptığın için seni tebrik ederim.
    darısı diğer oyunların ücretsiz türkçe yamalarına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 17 Haziran 2020; 22:8:58 >
  • GTA5'e bir türlü alışamadım, GTA4 kadar zevk vermedi sayende tekrar bitirmiş olacağım.

Eline sağlık.
  • gta 4 hangi versiyonu indirmeliyim yama için ?
  • KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Hem eski, hem yeni Complete Edition ile uyumlu. İkisinden biri gerekli. Yenisi şu an sorunlu gibi durmasa da en azından çıkarılan müziklerden dolayı eski C.E.(1.0.7.0) sürümünü arkadaşından bulmanı öneririm.

Bu arada final görevleri de ekleyeceğim için bir dahaki güncelleme biraz gecikecek, haberiniz olsun millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player 01 -- 18 Haziran 2020; 22:38:36 >
  • komple bitiyormu yama birdaha ki güncellemede umarım öyledir
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.