Şimdi Ara

Gta 5 Benden Sorulur Diyenler İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta5 online ilk başlarken araba çalıp modifiye edip o araba bizim oluo ya . İşte o arabayı yanlışlıkla sattım . arabam yok Nasıl araba alabilirim .internettekiler en az 100.000 . Bana beleş lazım. Çalıp garaja sok demeyin garajımda yok parada.Çalıp modifiye ettim ama haritada araç ikonu çıkmıyo yani araba benim olmuyo.Dandikde olsa araba lazım yardım nasıl alcam

• Dandik veya orta seviye araba Çal sonra onu modifiyeye götür orda arabayı kendi üzerine alman için bir secenek var, hangisi olduğunu unuttum 2 aydır oynamiuorum. Bütün secenekleri dene olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 14 Temmuz 2014; 20:15:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Dandik veya orta seviye araba Çal sonra onu modifiyeye götür orda arabayı kendi üzerine alman için bir secenek var, hangisi olduğunu unuttum 2 aydır oynamiuorum. Bütün secenekleri dene olmadi.

modifiyeye götürürken çıkan seçeneklerdenmi seççem yoksa bi tuşla falanmı açılıo o seçenekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurvivorYuri -- 14 Temmuz 2014; 20:17:32 >
  • Los santons custom'a girdiginde,secenekler icinde track car tarzi bisey olmasi lazim. Onu yapicaksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurvivorYuri

quote:

Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Dandik veya orta seviye araba Çal sonra onu modifiyeye götür orda arabayı kendi üzerine alman için bir secenek var, hangisi olduğunu unuttum 2 aydır oynamiuorum. Bütün secenekleri dene olmadi.

modifiyeye götürürken çıkan seçeneklerdenmi seççem yoksa bi tuşla falanmı açılıo o seçenekler

Modifiyeye sokunca liste çıkıyor ya karşına pencereler, tekerlekler kornalar falan. O listenin içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağolun :D
  • Bunları bilmek için uzman olmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.