Şimdi Ara

GTA 5 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart : GIGABYTE H170-Gaming 3 Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133MHz HDMI&DVI&VGA
    İşlemci : Intel Core i5 6600 Soket 1151 3.3GHz 6MB Önbellek 14nm
    Ekran Kartı : Sapphire R9 390X Tri-X 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12
    Ram :2x Kingston HyperX Fury 8 GB 2x4 2666 Mhz CL15 DDR4 Ram Yani 16 GB
    Harddisk : WD Red 1 TB 7200 RPM 64 MB Cache Harddisk
    Psu :High Power 750W 80 Plus Bronze Psu

Arkadaşlar sistem bu gta 5 oynarken başlarda 70 derece oluyor sonrada 81 83 en son 86'yi gördü sizce sorun varmı ısınma sorunu yok değilmi ?

• Bana degerler yuksek gibi geldi yine de kullanan arkadaslara sormak lazim. Ekran kartinin tum fanlarinin dondugunden eminmisiniz? Eminseniz afterburner programiyla fan hizini arttirmayi deneyin ya da o.c. varsa kaldirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85 derecelerde çalışıyorsa genel olarak sıkıntı var bence
  • sen iyisin benim msi r9 390 91 dereceyi gördü, fan hızını otoya aldım 73 leri geçmedi ama çok ses oluyor. kasanın hava sirkülasyonunu iyi yapmalısın, ekran kartının soğuk hava alıp verdiği sıcak havayı kasadan tamamen atmasına dikkat et sorun muhtemelen çözülür (en azından benim sorunum bu)

kasanın ne olduğunu söyleyebilir misin, oradan belki bir çözüm yolu bulunabilir.
  • EVEREST RAMPAGE 72 GAMİNG USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA kasa bu sizin dediginiz gibi oto ya alayım başka çözüm yolu yoksa
  • sorun felan yok normal,kasa sogutmanı iyileştirirsen 5 derece felan daha fark eder o kadar
  • korkmuştum sagol sistem yeni 27 ocak da almıştım yani bi program felan kullanıyımı ekran kartı fanını yükseltiyimi sogutmayı iyileştirme derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alerman -- 31 Ocak 2016; 11:30:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık ekran kartı max 2K
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alerman

korkmuştum sagol sistem yeni 27 ocak da almıştım yani bi program felan kullanıyımı ekran kartı fanını yükseltiyimi sogutmayı iyileştirme derken ?
    quote:

Orijinalden alinti: alerman

korkmustum sagol sistem yeni 27 ocak da almistim yani bi program felan kullaniyimi ekran karti fanini yükseltiyimi sogutmayi iyilestirme derken ?

390x lerin 90-95 dereceyi görmesi olağandır.birde bu mevsimde antalya gibi yerde yazın o olur bilinmez
    programla falan değil sadece kasayı değiştirebilirsiniz.geniş ve sürkilasyonu (hava akımının rahat olacağı) güzel bir kasa alabilir vede fanlarla destekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofdutyf -- 31 Ocak 2016; 12:11:14 >

• alerman A kullanıcısına yanıt
    dereceler gayet normal 90dan sonra sıkıntı
  • tamam sağolun yani gta 5 e devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.